Ben bebeğimi normal istiyordum bir ebe ile bile anlasmistim evde yapacaktım doğumu mu ,bebegim ters ti dönmedi ve suyumda azalınca normal kontrole gitmiştim doktor suyun azalmış gel acil sezeryanla alalım bebegi dedi ,annemler de oara aradılar ne dedi doktor diye, hemen doğuma alacaklar dedim inanmadılar bana şaka yapma filan dediler eni sonu yegenim benle gelmisti o soyleyince inandilar ben doğuma girerken de eşim gidip esyalarimi ve annengil almaya gitmişti, ben doğum yaptum elhamdulillah bebeğin sesini duymadim meğer alip diğer odaya götürmüşler beze sarmaya dedim bebegim neden ağlamıyor sesi gelmiyor ,doktor dedi agliyor da sen duymuyorsun sonra getirdiler öptüm filan onu önden yukarı çıkardılar, bende kapali olduğum için yukarıya çıkarken yüzümü Saçımı filan kapattim sözde, ölülerin üzerini kapatırlar ya öyle,sonra yukarı odama çıkınca ablam beni saçımdan tanıdı yüzümü açtı onları görünce bir ağlama tuttu beni onlarda beni görünce ağlamaya başladılar eşimde arkadan koşarak geldi noluyor noluyor niye agliyorsunuz diye bana birsey filan oldu zannetti bana soruyor niye agliyorsunuz naptilar sana diye hahaha öyle böyle geçti elhamdulillah 10 aylık oldu bile