Hadi kayınvalidenizin söylediği en tuhaf şeyi yazın, benimki şu;Biz eşimle sevgiliyken eşimin kuzeninin sevgilisi vardı kız baya ailenin içine girmişti kayınvalidemle de çok samimilerdi bu arada kız benden ve eşimden 3 yaş falan büyüktü sanırım, eşimle de kızın arası iyiydi hatta çok rahatsızım bu durumdan ben, eşimde bana kızıyordu o zaman ablam gibi senelerdir tanışıyoruz falan diyordu, neyse sonra ayrıldı kuzeniyle, kız. Eşimde iş için yurtdışına gidiyordu, kız mesaj atmış eşime, aramış falan yurtdışından bişey istemiş sonra ben bunları gördüm kızdım baya o kızın mesajlarına aramaları dönmeyeceksin vs. diye kayınvalidemle de tanışıyorduk ve samimiydik bi şekilde konusu açılmıştı o kızla eşimin görüşmesini istemediğimi söylemiştim kayınvalidem de bana demişti ki “ne yani ilerde siz evlenince o kız x’i(kocanı) özledim deyip senin evine gelemez mi onlar kardeş gibiler” demişti, bende ne münasebet deyip kızmıştım aklıma geldikçe sinirleniyorum shsjjs(Bu olay biz eşimle sevgiliyken yaşandı)