Dun akşam anneme(kayınvalıdem) gıttık kızıma birseyler almıstı donuste dedım eşime artık yavas yavas alalım Allah korusun erken dogum falan olursa herseyı hazır olsun dedım arabayı durdurdu sen hıc canını sıkma ben herseyı halledecek sen kendine ve kızımıza ıyı bak kafanı bulandırma dogumdam sonra da canını sıkma ben. Buradayım lohusalıgını cok guzel bir sekılde atlat hatta gerekirse işimi bile degıstırırım (eşim bayagı uzun mesaılere kalıyor) ben her zaman sızın yanınızdayım dedı bılıyorum zor bir donem bizi bekliyor en zararsız şekilde atlatacaz(lohusalıkdan bahsediyor) ya oyle mutlu oldum ki anlatamam bır kere daha dedım iyi ki
Ha bu arada benim memlekette bir kadın lohusalık bunalımından dolayı kendini astı 4 5 aylık bebegı vardı intihar etti bu haberi duydu sanırım o benden daha temkinli korkuyor.
Maşallah Rabbim sevginizi daim etsin inşallah bu dönemde eş çok önemli zaten
Anam doğuma gideceğim gün ve gebeliğim canlandı gözümde. Benim eşimde hep bu şekilde motive ediyor du beni
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin cnm kem gözlerden korusun. Totonu kası nazara gelmeyin
Eş desteği önemli.
1,492,113 soru
24,381,075 cevap
348,738 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın