0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (1,730 puan) tarafından
Kızlar kızım 3 gündür kusma ishal ve ateşi var ve 2 gündür çocuk Hastanesi'nin aciline götürüyorum zor sartlarla 2 gündür de hep aynı seylwri yapıp eve gönderiyorlar sadece mide bulantısı için iğne ve ateş düşürücü için iğne başka da bir şey yok bir kan bile almıyorlar özele de goturemem doktora da söyleyince iyileşir boğazı enfeksiyon kapmış filan diyor ne yapacağımı şaşırdım 

5 Cevaplar

0 oy
(29,054 puan) tarafından

O ne biçim hastane belliki kanında enfeksiyon var geçmek bilmiyor :(( 

Tekrarlıyor başka haste yokmu devletin ona göre Allah'ım şifa versin yavruna

(1,730 puan) tarafından
1 tane var canım
-Reklam-
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Acile götürme normal çocuk doktoruna götür canım 
(1,730 puan) tarafından
Hafta sonu diye geçen günde gece diye malesef
0 oy
(865 puan) tarafından
Geçmiş olsn canm burda da aynı en ufak şeyde aman sulardandır deniliyor bnde öyleyse analiz ettirsinler bide kaynatılmıö su veriyorum diyince Bi dönüyorlar anlamadım gitti mal ya bu doktorlar kavga edince sağlıkçıya şiddet oluyor ee hak ediyorlar 
(1,730 puan) tarafından
Bana da öyle söylüyor zaten ben çocuğuma hazır su veriyorum gerçekten anlamadım
(865 puan) tarafından
Başlarından atıyorlar klasik cvplar başka bişi yok, geçenlerde grip oldu artık ne diyeceklerini biliyorum gittim sağlık ocağında antibiyotik yazdırdım aldm
0 oy
(9,943 puan) tarafından
Rota virüsü olabilir yegenimde aynı öyleydi hastanede yatırdılar doktor dedi artık oda yok hastalar için her yer dolu salgın var 
(9,943 puan) tarafından
Belirtileri rota virüsü çocuk doktoruna gösterin iyi değil o kdr ishal
0 oy
(2,988 puan) tarafından
Biz dün ateşi 40 la gittik alnına bez koymuştum sadece alnını ölçtü 36.7 dedi dedim çocuk yanıyor doğru düzgün olcermisiniz ateşi ben zaten alnına bez koymuştum o yuzdn alnı soğuk dedim vicudi yanağı ensesi ölçtuler cihaz kırmızı yanmaya başladı 40 i geçiyordu. Hemen kan aldılar kaka testi falan istediler kanda enfeksiyon varmış ilaç verdi ateşi düştü fitil falan verdiler şimdi dizime yatırdım yine aynı ateşi yükseliyor duş aldırdım ilaçlarını verdim ama yemek yemiyor koltuk altlarına bez koydum daha da yükselecek olursa acile götürecem.. yani demem o ki drlari hemşireleri uzerin basa basa soyleyeceksin gerekirse abart ya çocuk kucağımda bayıldı korkuyorum sürekli git gel yapamıyorum benim çocuğumun neyi var kanina ısrarına falan bakin diyeceksin mecbur bakmak zorundalar... Egerki işlerini yapmıyor larsa direk gidip şikayet edeceksiniz sessiz kalmayın bakın ateş kesinlik le şakaya gelmez. Benim gorumcemin birisini Dr ateşli şekilde göndermiş kayannam.gil de bilememislr çocuğu uyutmus sonra sabah çocuk ne konuşuyor ne duyuyor geri gtmisler çocuğun sinirleri ölmüş şuan konuşma duyma engelli 25 yaşında çok dikkat edin gitmiyorum deyin ya sizi kovamzlqr kanına baktırmak istiyorum diyin .. çok geçmiş olsun Rabbim hepimizin evladıni bağışlasın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 390 göst.
0 oy
15 cevap 615 göst.
20 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Budak0101 (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 58 göst.
0 oy
4 cevap 166 göst.
28 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu

408,546 soru

12,275,934 cevap

37,752 kullanıcı

Kategoriler

...