0 oy
1,705 göst.
Diğer kategorisinde (1,055 puan) tarafından
bir haftadır 2 yaşındaki kızım hasta beslenme adına hiçbişey yok içtiği suyu bile kusuyu kusması asla durmuyo aynı şikayetlerle tekrar hastaneye başvurduk ve tekrar serum takıldı.serumdan sonra sonuç için kapıda beklerken tekrar kustu ve kendinden geçti doktorun kapısı açılınca içeri girdim tabi diğer hastalarda aciliyeti anlatıyorum diğer hastalar sıra bizde diye tutturmuşlar.doktor da anneler dışarı çıkın kendi aranızda anlaşıp sıraya girin diyo.neyin anlaşmasından söz ediyon aciliyet durumu diye bisey var ben çocuğuma bakacaksın dedim o sırada kapıda bekleyen bi kadın elini bana sallayarak çikarmisin dışarı dedi o an nevrim dondu.boş boş konuşma güvenlik misin dedim tek kelime edemedi sonra güvenlik geldi 4 5 tane herkesi çıkardılar kızım muane oldu kan şekeri düşük çıktı beslenemedigi için tekrar serum verildi hala da kusuyu ne olur dua edin kızıma.

30 Cevaplar

0 oy
(4,962 puan) tarafından
Allah'ın cezaları ya orda çocuk baygınlık geçirmiş en acil olan o, cimere de yaz canım çocuk bayilinca da sıra mi beklenir acilde diye şikayet et 
(1,055 puan) tarafından
çocuğum iyi olsun yeter başka bisey istemiyorum
-Reklam-
0 oy
(9,945 puan) tarafından
Ne yazık ki bazı doktorlar aldıkları parayı haketmiyo gidiyorsun seni rezil ediyo derdini anlatıyorsun bağırıp cagiriyo başıma geldiği için 

Bide çocuk bayılmış daha ne olsun nasıl ordaki insanlar sıra bizde der ya ordakilerin çocukları yok muydu empati duygumuzu bu kdr mi yitirdik bu kdr mi vicdanimizi kaybettik 

Bide sana elesti edenleri aklım almiyo bir annenin çocuğu bayılsa aklını kaybeder korkudan benim 2 buçuk yaşında oğlum var Allah korusun ben olsaydım bende aynısını yapardım kıyameti kopartirdim korkudan çocuğum bayıldı ne sırası ne anlaşması diye 
(1,055 puan) tarafından
valla canım beni kendince eleştirmeye çalışanlar umrumda bile değil yine olsa yine aynısını yaparim vicdansız insana tamam deyip susacak değilim dimi
(9,945 puan) tarafından
Aynen öyle söz konusu evlatsa insan canını verir
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Helall olsun kiz
(1,055 puan) tarafından
bencede helal olsun bana. kızım için dünyayı yakarim
0 oy
(6,087 puan) tarafından
Kız bayıldı ve doktor anlaşın mı dedi Allah ıslah etsin gerçekten. Hayır ordaki herkes anne herkesin geçin sizin işiniz acil demesi lazımdı. 
(1,055 puan) tarafından
evet öyle dedi ne anlaşmasindan söz ediyorsun aciliyet diye bisey var baygın çocuğum dedim de sonra odayı bosalttirip muane etti
0 oy
(3,169 puan) tarafından
Öyle düşünme acildeki insanların hepsinin durumu acil. Kimse keyfe acile goturmuyor çocuğunu. Bende olsam sırası gelmeyen biri benim önüme geçse kızardım. Kızınız bayildiysa tamam ama sersemlediyse herkesin çocuğu sersem gibi acilde. Bilemezsin belki sırada bekleyen çocuklardan birinin durumu sizinkinde acil.
(1,326 puan) tarafından
Anlamazlar bacım işte en önemli olan çocuk onlarınki olur diğerleri çocuk değildir çünkü onların gözünde birde bunu marifetmis gibi anlatırlar Burda'da yok hekime yok hemşireye saydirirlar öncelik sırasını belirleyecek kadar bilgi ve donanımı var madem çocuğuna teşhisi koyacak kadarda bilgileri varderim ben bu insanlara acile çocuk acile kimse keyfi gitmez ama nerede anlayis
(1,055 puan) tarafından
ya nurse sen gibi düşünen birini görünce ne kadar mutlu olup hemende atliyorsun komiksiniz ya.hadi neyse körler sağırlar birbirini ağırlar misali ağırlayın birbirinizi
(3,169 puan) tarafından
Beni yanlış anlıyorsun ben seni eleştirmedim kötü bişey de demedim. Sadece demek istediğim çocuğun bayildiysa okey yaptığın doğru ama sadece kötü olduysa herkesin çocuğuda kötü onu demk istiyorum kimse sağlam çocuğu acile getirmez. Çocuğum bayilsa bende senin gibi yaparım öncelik isterim çocuk bayıldı derim ama kızının durumu bayılma durumuna gelmediyse diğerlerine sormalisin yani. Benim kardeşimin bebeklikten başında sorun vardı ilaç kullanıyordu 7 yaşına kadar kullandı ilaç hastalığından dolayı havale geçiriyordu yani 37 derece de bile havale geçirmişligi var.  Ben acile gittiğimde sıramı bekledim hep çocuk havale geçircek raddeye gelene kadar bekledim durumumuzu anlattigimda bizi öncelikli olrak almadılar bı bildiği vardır insanalrin dedim bekleme alanına geldim herkesin ateşi 38-39 lardaydi herkes bizim gibi bekliyordu. Nasıl diyim şimdi beni al diye herkesinki aynı dertten bekliyordu. Benim demek istediğim şey farkli yanlış anlaşılmasın.
(1,055 puan) tarafından
kübraumut dün bizimle gelenlerin hepsi muane olup gittiler ve biz aciliyetimizden ötürü kırmızı alana alındık dünden beridir kızım kırmızı alanda yatiyo kan değeri hala düşük ve kusma hala devam ediyo ancak  anne bilir çocuğunun aciliyetini ben kimsenin hakkını gasp etmedim söz konusu yavrumun hayatıydı yine olsa yine yaparım yine yaparim
(3,169 puan) tarafından
Ne güzel bak ilgilenmisler yatirmislar Rabbim şifalar versin tez zamanda. Ben çocuğu bir hafta ard arda her gun acile taşıdığımi biliyorum yatirmadilar bizi sonra polikliniğe gittiğimde doktor yatış verdi 10 gün size insanflisi denk gelmiş. Yani eve gidenelrin bu gün birdaha gelmediğini bilemezsiniz. Herkesin çocuğunun hayatı kendine değerlidir. Herkes evine gitti ben yatış yaptım diye kimsenin derdini kucumsemeyin siz oradaki çocukların ne kadar hasta olup olmadığını bilemezsiniz. Her annenin çocuğu kendine göre aciliyetlidir. Tekrar söylüyorum çocuğun bayildiysa sonuna kadar haklısın. Benim çocuğum da bayilsa bende aynıni yapardım. Ama bayılmadiysa bayılma durumuna gelmediyse müsade isteseydin diyorum.
0 oy
tarafından
Valla ben de buna benzer bir durum yaşadım Allah razı olsun herkes seferber oldu doktorun üzerine bile kustu oğlum kadın o kadar nazikti ki olsun annesi iyi olsun pasamiz bi makineye atarız geçer derdimiz kiyafet olsun demişti o an insan ne yapacağını gerçekten bilmiyo ya 

Onunla geçmiş olsun canım 
(1,055 puan) tarafından
bana da vicdansizlar denk geldi işte naparsin hayat
tarafından
Allah görüyor boşver evladın için gerekeni yaptın sen tekrardan geçmiş olsun
(1,055 puan) tarafından
tşk ederim canım
0 oy
(29,056 puan) tarafından

Okumak ile insan olunsaydi adam olunsaydi keşke bildiklerini bilgilerin faydası kadar karaketerleri insana zarar veriyor yazık..... Başhekime şikayette bulunmalisin sorumsuzluk başka birşey degil

(1,055 puan) tarafından
evet sorumsuzca davranıldi bazı arkadaşlar yazıp duruyo nerden biliyorsunuz en acil sizin olduğunuzu ordakilerin hepsi muane olup giderken biz sarı alandan kırmızı alana gecirildik ve şu saat olmuş hala hastanedeyiz insana bisey anlatmak zor insandır insanı yoran.kizim iyilessin tek isteğim bu
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi
(1,055 puan) tarafından
kan şekerimiz hala düşük serum kolunda öylece yatiyo.cok tşk ederim canım
0 oy
(5,783 puan) tarafından
Sibi ver cnm bol bol sıvı kaybı olmuştur bünyesi düşmesin bol bol sibi 
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun muayene sırası beklemek yerine direk acile gitmeliydiniz

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
7 Nisan 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Miracinannesi.34 (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 261 göst.
23 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mnguuu (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 247 göst.
3 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 329 göst.
8 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,575 soru

12,276,799 cevap

37,784 kullanıcı