0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Oğlumun dün akşamdan beri ateşi çıkıyordu dün açık alanda kına gecesi vardı oraya gitmiştik dün geceden beri çok huzursuz sabaha kadar uyumadı evde ateş ölcerde yok kaç kere dedim almadı Allahın cimrisi beni suçluyor senin yüzünden dün gitmeseydim böyle olmazdı hastaneye götürse bir ton laf edecek bana onun bunun yanında bağırıp çağıracak dengesiz çünkü ben şimdi ılık bir banyo yaptırdım ateş düşürücü fitil verdim bide parol verdim şurup düne sabaha göre ateşi düştü biraz alnına baktım çok yanmıyor şimdi yatırıyorum sizde dua edinde çıkmasın inşallah ya Allah bütün çocukları korusun inşallah 

2 Cevaplar

0 oy
(14,146 puan) tarafından
Gecmis olsun da oyle olur mu ates olcersiz o yojsa bari yine cikarsa doktora gidin ates bu Allah korusun
tarafından
Evet almıyor cimri ailesinin borçlarını ödüyor kendine tıraş makinesi bile alıyor günde 20 milyon sigaraya veriyor ama bir ateş ölçer almıyor
(14,146 puan) tarafından
Inan su nrmal koltuk alti olanlardan kullanyrum daha guzel olcuyor yani cokmu zor Allah akil fikir merhamet versin esine ne diyim cnm tetikte ol cikarsa al kendin gotur hastanye
tarafından
Ondan bile almadı  vallahi billahi ya
(14,146 puan) tarafından
Allah yardimcinolsun nekdrlik cocugun gecen bizimde oyle ateslendi bekledik dusmedi bir titreme korktuk cok iki serum yedi kendine geldi cocuk perisan olmustu evde ates dusurucule4 bile dusurmedi 2 5 yasibda takip et bakalim ins cikmaz daha
-Reklam-
0 oy
(9,821 puan) tarafından
Korkma canım atesın omru 3 gundur 3 gun sonra duzelmezse doktora gotur 
tarafından
Sağ ol canım şimdi banyodan sonra fitil ve şuruptan sonra biraz azaldı gibi inşallah çıkmaz birdaha
(9,821 puan) tarafından
Fitili cok kullanma mumkunse calpol 4 saatte bır ver sadece zıbınla dursun ayakları soguksa corap giydir sıvı ver bolca yemek ıstemezse zorlama gecmıs olsun
tarafından
Sağ ol canım tamam

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 667 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimm (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 133 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 67 göst.
0 oy
6 cevap 112 göst.
19 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zzzzzz (1,713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,290 soru

23,604,467 cevap

306,132 kullanıcı

...