Baştan lutfen lincleyecekler gelmesin. Kizlar esimle severek evlendik 1 sene oldu evlenelo 3 yillik bir beraberligimiz oldu yerdik icerdik birbirimize saygimiz olurdu nezaman evlendik ilgisizlik sevgisizlik basladi kac haftadir disariya cikamiyorum gunduz zaten evdeyim kizimla lac hafta boyunca yalvardim yakardim cikarmadi anlattim durumumu bugun cocuga yazlik alisverise gittik 800 tl gibi bir miktar odedi suratı 5 karış oyuncak almak istedim yok dedi egitici kitaplar vs vs hepsine yok dedi ben zaten kendime dogru duzgun bir alisveris yapamiyorum bebegim saha kucuk 4 aylik mahale zaten dogru durust biryer degil cikip dolasamiyorum sehir merkezine oldukca uzagiz bu aksam dayimlar cagirdi gelsin hem kizinda biraz kafasi dagilsin diye isim var dovme yaptırmaya gidicem arkadaslarimla felan dedi zaten heves kacti dedim en azindan alisveristen sonra biryerde oturur cay ismarlar onuda yapmadi yav anlamiyorum ben napicagimi sasirdim artik o yok bu yok cok daraldim cok icimi size dokmek istedim simdiden onerileriniz icin tesekkurler
Bu arada biryere gitmek istedigim zaman param yok param yok diyip duruyor ama is arkadaslara gelsin veya kendi kafasina gore birsey olsun para umrunda olmaz
En cok dikkatimi çeken şey cocugu icin egitici kitap almaya oyuncak almaya parasi yok ama kendisine haram olan biseyi yaptırmaya parasi var.
1,493,189 soru
24,397,777 cevap
349,898 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın