halımı yıkamaya verdim parasınıda kendi harçlığımdan ayırdım yalnız 10 liram eksikti eşim bugün kendisi halıyı vermiştin yıkamaya dimi onun parasınıda unutmadan vereyim dedi yok verme ben hallederim sen bana 10 lira versen yeter dedim sonra sen erkekmisin hallediyosun herşeyi ben Burda neciyim dedi sonra Halının parasından fazla para verdi bozuğu yokmuş gerisinide kendine harçlık yaparsın dedi ben salakta tuttum cüzdanımdaki parayı veriyorum ona geri al ben bozayım bende var diyorum harçlık verme diyorum eşimde az önce ben ne söyledim sana yapma diyorum hâlâ devam ediyorsun aynı şeyi yapmaya dedi sen erkek değilsin bunlar benim görevim dedi gerçekten kendimi o an erkek gibi hissettim ve dengeyi ben bu ilişkide çok bozuyorum bunlar çok gereksizce davranışlar bundan sonra alıcam bende sizlerde yapıyorsanız yapmayın adamlar kendilerini işe yaramaz hissediyorlar demekki
Kafan iyimi bacım senin verseler niye veriyorlar vermeseler niye vermiyorlar hatanın farkına varmanda güzel
Bende geçen kocama halıları vercem para ver dedim de ki harcligindan ver sende para çoktur dedi ))
1,489,400 soru
24,343,440 cevap
346,151 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın