0 oy
514 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Ya bu ne illet hastalikmis ya geçmek bilmedi 10 15 dk bir yapiyo çok fena ishal ilaçlarını kullanıyoruz her gün ama hicbir etki yapmadı 4 5 gündür istahida k3sildi tamamen hicbir şey yediremiyorum yedirebildiklerimide çıkariyo hemen zayıfladı hepten serum taktırsam geçer mi acaba ilaçlarla olmayacak sanırım herkes geçer sabret diyor ama çocuk ariyo resmen gözümün önünde bide gmhicbir şey yememesi mahvediyor beni serum kesin çözüm mu bu ishal için 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Serum kesin cozum
(829 puan) tarafından
Yarın akşam bizim doktor nöbetciymis ona göturucem iyi ilgileniyo serumda durmuyo ama sakinleştirici falan biseyler yapsınlar artık hiç iyileşme yok
tarafından
Canım reflor kullandın mi hiç. Cooooook iyi oğlumun tek seferde kesmişti 1 hafta geçmeyen ishalini
(829 puan) tarafından
Reflor degil de onun muadili varmış denflor diye onu yazdı bize bide antibiyotik verdi iste onları kullaniyoruz
tarafından
Muadili hiç bir işe yaramıyor canım. Bir eczaneden muhakkak reflor bul
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım doktora götürmedinmi
(829 puan) tarafından
Göturdum önce ilaç deneyelim kusma falan başlarsa getirin dedi kusması yok ama ishali çok fena bode iştahsızlık geldi serum kesin çözümde taktirircam artik
0 oy
tarafından
Canım 26 gün ishal oldu kullqnmadigim kalmadi kızım geçmedi tek bir surup geçirdi bakıp adına atayim 
tarafından
Diafuryl 200mg/5ml
Bu tek icirmede hem 23 aylık bebeğimin hem 10 aylık bebeğimin ishalini kesti . Büyüğe 3 ml küçüğe 2 verdim
(829 puan) tarafından
Anladım bende serum kesin geçiriyor mu acaba diye sorayım dedim ilk ishalinda geçirmişti ama bu çok fena sanki hiç geçmeyecek gibi mahvoldu artık çocuğum o şurubun ismini banada yazarmisin canim
(829 puan) tarafından
Doktor mu yazdı ilaç mi yoksa takviye edici gıda gibi birşey mi
tarafından
Canım doktor çinko şurubu,reflor,maflor falan verdi . Bunun içeriği de probiotik dedi eczane aslında benzer ama surupla geçti çok çektim heryeri pisti su iciyordu sacina kadar çıkıyordu 2.5kilo verdi kuzum
(829 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım çok kötü ya çocukları mahvediyor Allah bir daha yasatmasin darısı benim kızımın başına insallah
0 oy
tarafından
Geçen hafta benim kızımda öyleydi acilde serum taktılar anında düzeldi canım 
(829 puan) tarafından
Yaa inşallah bend3 yarin akşam göturucem bizim doktor nöbetciymis yaptıralım bizde inşallah gecer
0 oy
(862 puan) tarafından
Benim oğlumda 25 aylik oda 2 gündür çok kaka yapıyor. Normalde bu kadar kaka yapmaz ikinir bir köşede ama şimdi bi bakıyorum çok kötü kokuyor soruyorum yaptın mı diye öyle soyluyor acaba ishal mi oldu. Öyle su gibi değil ama bez dolu yumuşak 
(829 puan) tarafından
Bisey diyim mi kaka yapmadı değişirse süresi sayısı falan hemen başlıyo bu ishal ikidir boyle oldu bizde ardından ishal geliyor dikkat et yine de
0 oy
(1,049 puan) tarafından
Hioc bklemw serum taktir
(829 puan) tarafından
Aynen ilaçlarla geçecek gibi görünmüyor tek çare serum kaldı
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Geçmiş olsun rota mi oldu bol su içsin serum da takviye olur çabuk toparlar inşallah 
(829 puan) tarafından
Bilmiyorum ki rotavirus asisini da yaptırdım oysa salgın var diyo doktorlar gerçekten çok fazla var daha bugün annem dedi teyz3min torun gelin oğlu komple hasta olmuşlar yetişkinler de de goruluyomus
0 oy
(914 puan) tarafından
Çocuk çok fazla su kaybetmiştir bence direk acile götürün serumla bari sıvı desteği alsın çocuğa zarar olur yoksa
(829 puan) tarafından
Su sürekli veriyorum baya içiyor ama yemek yemiyor götürucez yarin akşam bizim doktor nobetciymis
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Zinco şurup reflor toz bide motilium şurup bize bunlar iyi geldi ama serum da takıldı 
(829 puan) tarafından
Yarın akşam bizde taktiricaz başka türlü olmayacak
0 oy
(164,109 puan) tarafından
cok gecmis olsun
(829 puan) tarafından
Sağol canim

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 685 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Cicekanne (1,184 puan) tarafından soruldu
0 oy