Resmi zor çektim beşiğine koyacana kadar canım çıktı tutamadım doğru düzgün tersime geldi
Kızım sürekli bu şekilde uyuyor illa burnunu koltuk altına yada bir yere gömecek
Şükürler olsun uyudu
Önceden post açmıştım pantolon w şeklinde duruyor belli oluyor özel bölgem diye. Tabikide sizi dinledim ve boxer aldım ayrıca orkid taktım. Belli olmadı. İlk giydiğim de daha kötüydü tahmin edersiniz kii. Önerileriniz için çok teşekkür ederim canlarım
Fazla w şeklinde durmadı ama pantolonun bel kısmı büyük çok dar değil demiştim. O yüzden bol duruyor. Tabi düğünde pek belli olmadı burda pek çekmemiştim yukarıya. Ellerimde dolu kızımın biberonunu almayı unutmuşum eşimde şarjını istedi yarı yoldan döndük
Hafif bir makyaj yapmıştım Allah'ım şu resme bakın sanki hiç makyaj yok gibi hep koyu renk sürüyordum bu sefer açık süreyim dedim normalde bu kadar açık değil ama çok çirkin çıkmışım bu yüzden üzgünüm canlarım.
Amaaa Minnak'ıma bakın oyyy yerimm onuuu kurban olurum. Canım yavrum benimm. Gece çekince telefonum pek güzel çekmiyor. Gündüzü bekleyemedim . Pek net olmayabilir canlarım resimler ...
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı ve evlat acısı yaşatmasın kimseye