Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Aşı günü (。•́︿•̀。)
0
oy
203
göst.
6 Eylül 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Bugün kızımın 1,5 yaş aşısı vardı. Eşime söyledim tek gidemem ben fenalasiyorum diye. Hep ben tek goturuyordum. Kızım çok ağladı. Ta odaya girdiğimizde gözlerinden belliydi korktuğu bana ne yapacaklar gibi bakıyordu kurban olduğum .
2 koldan ve bir ağızdan (damla) oldu aşıyı. Evden çıkmadan önce mama vermektim. Kahvaltı hazırlayacak zamanım yoktu eşim hadii hadii işe geç kaldım deyip durdu. İşe gitti zaten şimdi cokk şükür . Aşıdan 1 saat sonra kahvaltı yaptırayım sonra ateş düşürücü (calpol) icirecegim. 1 saat beklemeden mi yaptırsam kahvaltıyı. Aşı günleri çok sa.laklasiyorum. Arkamı dönüp ağladım aşı olurken bakamıyorum. Kızımın yanında olamıyorum faydam olmadan duruyorum. Çok korkarım iğneden cesaretli bir anne değilim. Korkagin tekiyim
Kızımın kilosu 11,650 kadın 11,500 diye not aldı sisteme. Boyu 90-91cm . Boyu çok uzun o yüzden sizin gözünüzde zayıf gibi gelebilir dedi. Çok şükür boyu ve kilosu gayet iyiymiş ☺️❤️
Birde buz kompleksi yap dedi kolonyagli. Kızım ağlıyordu eşimde hadii kız ağlıyor diye konuşuyordu. Nasıl yapacam diye sordum. Havluya sar yap dedi . Buz kutularından adını unuttum şuan
doğumdan sonra bana buz kompleksi yapmışlardı. Adını bilmiyorum koyu mavi renkti ve ağda kutusu gibiydi. Kare ve uzundu biraz. Hemşire getirdi. Sonra artık buzu eriyince anneme dedim ki al çantana koy evde belki işime yarar bide bununla uğraşmayım dedim
ayy çaldım yaa hırsızlıkta yaptım
şimdi işime yarayacak 1.5 yıldır boş bos duruyordu buzlukta
1.5 yaş aşısı için önerileriniz var mı ? Lütfen benimle paylaşın. Calpol aç yada tok fark eder mi ?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
6
Cevaplar
+1
oy
6 Eylül 2022
Oslemomur
(
5,950
puan)
tarafından
cevaplandı
Ateşi cikmadan calpol verme takip et bence gecmis olsun annesi
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Doktor belki cikabilir dedi. Çıkmadan versem ne olur canım peki ?
6 Eylül 2022
Oslemomur
(
5,950
puan)
tarafından
yorumlandı
Hemsirede bana ver demisdi ama vermedim takip ettim ates yaşamadım hiç bosuna vermis olursun ilaca vucudu alışıyor bosuna verme
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam canım takip edeyim ozaman canım teşekkür ederim ❤️ ateşi çıktığı zaman aç yada tok karnına versem fark eder mi ?
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
6 Eylül 2022
Baby boyum
(
122,627
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiz funda iyisin hossun ama postu cok uzun yaziyon yaw
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Elimde değil bacı :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Çok geçmiş olsun canım inşallah ateşi çıkmaz
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım çok gerginim valla korkuyorum :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Eylül 2022
MinnosunAnnesii
(
1,143
puan)
tarafından
cevaplandı
Konu aşıdan girdi hırsızlıktan çıktı ben bişey anlamadi abe ben Suri Suri Esad bum bum anlamıyor ben sizi :)
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kız gerginlikten ne anlattigimida anlamadım. Aşıyı ben oldum sanki :)) :/
6 Eylül 2022
MinnosunAnnesii
(
1,143
puan)
tarafından
yorumlandı
Hahahaha
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Eylül 2022
Melekkk
(
12,149
puan)
tarafından
cevaplandı
Kiz eminmisiniz boyunun 90 91 olduguna :)
2 önceki yorum göster
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Kız niye yalan söyleyim :) hemşire kendi ölçüp söyledi . Zaten 1 yaşındayken 79 cm idi . Hemşire uzun boylu olacak anne uzun boylu babada mı uzun dedi. Bende evet eşimde uzun amcası 1.90 - 1.93 civarı. Benim kendi tarafımda da boy oranı 1.70 civarı. Yani biz sasirmiyoruZ uzun boylu olmasını bekliyorduk zaten doğmadan öncede. Hemşire zayıf durduğuna bakmayın boyuna vermiş dedi.
6 Eylül 2022
Melekkk
(
12,149
puan)
tarafından
yorumlandı
Masallah canim bisey demedim kiz baya uzun dedim :)) sende uzunsan normal o zaman
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ben 1.70 boyum eşim 1.77 . Yalan soyluyormusum gibi konuştun canm eminmisiniz diyince hemşire ölçüp söyledi boyunu kilosunu :)
6 Eylül 2022
Melekkk
(
12,149
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok kiz yalan soyluyosun demiyorum saglik ocaklari genelde bastan savmada ondan dedim. Ben evdede olcuyorum genelde.Benimde oglum 1 yasinda 83cmdi suan 2 yasinda 91cm. Bizde ben 1.60 esimde 1.83 ama oglumun kilosu var :) 15.5 kilo
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
1 yaşında 79 cmdi benim kızım. Senin oğlun daha uzunmuş. Ki 79 cm derken bile vb ayağı uzun demişti boyu senin oglunada uzun demişlerdir. Ki 89 mu demişti hatirlamiyorumda. Ozaman 6 ayda 1-2 cm mi uzamış oluyor . Demekki 79 cm idi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Ateş düşürücü ateşi çıkmadan verilmez aşının bütün etkisini azaltır
6 Eylül 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Tamam canım vermedim bir yorumda daha yazan arkadaş oldu teşekkür ederim uyardığınz için ❤️❤️❤️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
22
cevap
612
göst.