Eşimin ise gitmesini bekledim yazmak için canım sıkkın aslında. Şimdi ben daha önce 2 bebek kaybim var bu 3. Gebeligim doktorum durumumu bildigi için tedbir amaçlı bazı şeyleri yasakladi tak cinsel iliskiyide. Ama kötü bir durum yok sadece tedbir amaçlı. Neyse eşimin çok afedersiniz canı istediğinde falan benden de yardım isteniyor kendi işin kendi hallediyor ne yanaşıyor eskisi gibi ne öpüyor falan hani tamam doktor yasakladı ama yani beni istediğine dair de hiçbi belirti yok ne o sen beni istemiyor musun artık dedim aşkım bebeğimiz için dedi bende tamam onu bende düşünüyorum ama sen hiç yaklaşımiyorsun dedim senin hamilelikten pisjolojin bozulmuş aşkım dedi öptü yaptı hiç umursamadi bile. Normal gelmiyor bana tavırları artık istemez mi oldu acaba beni ? :(
Valla bnmde kaybm var malesef :(( ondada esim yaklasmadi hic smdiki hamilelgmde de 7 buck ay oldu tek kelime etmez o mevzyla ilgili , bebegimiz icin der ve bn uzulmeyim diye , zaten ikimizde bebegmz olana kadar gerek duhymuyorz korkuyorz ackcasi dr a bile sorma gereginde bulunmadk bukadsr takma kafaya bnce dusundukce seytan vesvese verir brakmaz yakani
Normal bu durumlar canim sikma canini erkeklerde karisi hamileyken bersber olmaktan korkarlar 3 ayin bitsin gecer bunlar merak etme
Benimde iki kaybim oldu bizde yapmiyoruz ama opmekden véya en basiti sarilmakdan bi sey olacagini sanmiyorum canim sen biraz daha ilgilen uzak kalma .
Bizdede ayni sorun var canm benmki bazen yanaşır ama ileriye gitmez bide bizim doktor yasagimiz falan hic olmadi ama adam hamile kaldigimdan beri korkuyor takma kafana onlarda bizi dusunuyor
Canm seni anlıyorum özur dileyerek söyluyorum biz gunde iki uc kere falan iliskiye girerdik cocuk oldu yine öyle ama emelyat oldumya iki ay yaklasmadı yani tamam yanında deyildim zaten ama yinede insan bir isder yani telefonda falan isde anladın sen o bile yokdu sabahlara kadar aglayıb yıpratıyordum kendimi ama mesala 10 gundu agrım falan yok evimede gidiyorum arada bir iliskiye giriyoruz dikkat ederek tabi ben 8 hafdamda bildim hamileliymi ona kadar hic bir seyi gözlemedik biz dikkat etmedik. Yani simdi siz biliyorsununncanm seninnhafdanda kucuk kirkuyordur erkekler ehvamlıdır bu konuda benim kocam kenduni tatmin etmisdi posdda acmısdım vidyo falan ama yemin etmisdiki ben izlemedim tabi ki izlemis kınaməyorum konusdum bidaha öylr bir sey görmedim zaten. Neyse demem su sende kocana söyle ben den kacmana gerek yokki valla bazen ben tatmin olmasam bile onu tatmin ediyordum sende öyle yap konus uzaklasmasın senden bide dusunme böyle seyleri ucuncubcocugnuz oda korkuyir haliyle
Bu çok normal ben onu anladım bu uygulamadan en az 30 kişide bu sorunu yazan gördüm
Demekki erkeklerde bizim anlamadigimiz bir endişe oluyor bebekle ilgili yada karnında bebeğin olduğunu bildiği için çokta cazip gelmiyor iliskiye girmek
Canım benim kötü düşünme inanki benim eşimde öyle azcık bi yanaşsam öpsem hemen yatağa gidiyor akılları bide uzun süre cinsel ilişki yaşamayınca daha zor oluyor onlar için. Doktor bizede bi süre yasaklamıştı eşim hiç yanıma gelmiyordu ihtiyaçları dışında. Ben sordum özlemiyorsun herhalde beni diye oda demişti sana birazcık yanaşsam hemen aklım yatağa kayıyor şuanda zor durumdayım demişti.
Sen hamile oldugun icin cok takmissin canim kafana bak anlatmis zaten bebegimiz icin demis sana bende 8 aylik hamileyim daha once bi dusuk yaptim benim esim oyle napicaksa geliyo yapiyo giriyo banyoya bende takiyodum ilk zaman ama sonra konustuk anlastik canim
Kuzum 2 gun once benim postuma yorum yapmistin sende soylemistin bak erkekleri alttan alma diye benimde tavsiyem sana erkekleri alttan alma bu yaptiginin seni cok uzdugunu kadinlik gurururnu incittigini soyle . Bazen erkekler soyleyemiyor bu durumlari . Bizimde bastan tehlikemiz vardi ama bu o durumlara engel degildi bir sekilde ben onu tatmin ettim . Sende yinede teklif et istersen bnden cekinme ben senin karinim de . Yada giyin suslen bekle onu yemekten sonra yatakodasina gotur filan baslat yani bir sekilde eekekler ben bunu istiyorum diyemiyor malesef
3.5 aydır birşey geçmiyor aramızda arkadaş olduk bizim yasak çünkü önceden sarılırdı şimdi donup arkasını uyuyor boşverin takılmayın bebeğiniz iyi oldun yeter. Eşim donup arkasını yatınca bende aynısını yapıyorum hiç mudalem yok banane bebeğim daha önemli benim için
Benm esim esim de ilk 4aya kadar hic dokunmadi cinsel iliski istemedi ayda bi defa yapyoduk ondada yarida braktiryodu cocuga zarar gelir diye yani seni dusunmesi iy bisi uzaklasmak degl bence o
2 bebek kaybetmişsinşz yine düşcek diye korkabilir ilk üç ay ilişki olmasını doktorlada önermiyo sonra risk azalıyo ya ondan sonra normale dönersiniz bence
Canim hamilesin hassasin belki ondan sana öyle gelmistir esinde cok fazla istiyosa hassas davraniyo olabilir hmm ayrica senide tahrik etmemek icin uzak davraniyo olabilir biraz olumlu düşün olurmu hamilesin takilma kuzum herseye kendini bebegini düşün esinlede ilgilen tabi o ayri ama kısa bi süre zaten düşük riski gecince hersey normale döner ayrica o bebisi bi kucaginiza alin bak o zaman cok cok daha guzel olucak hersey ;))
Normal canım doktor yasak koymuş ondan zarar gelmesin bebeğe diye yaklaşmıyordur. Bend e 34+5 oldum bizde öyle eskisi gibi değiliz
canim belki hamilelikten dolayi oyle dusubuosundur benim esim hamile kaldim kalali daha cok ilgilenio hakkini yiyemem oper sarilir kucaklar bazen bunalir kacarim bazen de telefonla oynar benimle ilgilensin die gozunun icine bakiorum sanki hic ilgilenmio die hamilelik piskolojisi olabilir
Bizde hamileligimizden beri hic yapmiyoruz hic bana yaklasmadigi icin sorun yapmadim neden kuruntu yapiyosunuzki eger sizden sogumussa kendi bilir hem cocuk getirip hem acilar cekip hemde tirip mi goruceksin bence tınlama bile
canim esin sarılıp opmuyomu seni konuşmazmi evlilikte hersey illaki o is degil bu zor zamanlarda sana destek olmuycaksa ne anladn eger bunlari yapmiyosa esinle konus icine atma stres yapyosn ve bu bebeğe zararlı bunuda blsn esin stres cok etkiliyo madem bebegi okadar dusunuyo senle ilgilensn
Erkekler bu konular da biz anlamasakda daha hassalar buna emin ol canimm. Eşin seni niye istemesin ki sonuçta .. hamile kaldıktan sonra doktor öyle dedikten sonra böyle mesafeli olmuş. Yani önceden böyle idi deme yani. Duzelck emin ol. Herkes yaşadı bnde yaşadım ama o yanaşmıyor diye bnde gitmemezlik etmedim sende ihmal etme biraz sabret
412,643 soru
12,423,555 cevap
45,346 kullanıcı