0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (121 puan) tarafından
Bazı geceler rüyamda üç harfli olduğunu hissediyorum ve 1 değil 2 değil.Uzun aralarla giriyor rüyama ama o kadar korkuyorum ki uyandığımda korkudan bi süre hareket edemiyorum.Hiç başına gelen oldu mu? Nedendir ya?

3 Cevaplar

0 oy
(719 puan) tarafından
Bir iki kez geldi başıma,gece okumadan uyuma uyuduğum yerde ekmek kırıntısı bilmem ne olmadığına çok dikkat et. Genelde bu durumdan geliyorlar gece falan dışarı çıktığında faaln hep besmele ile çık gir içeri 
(121 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
tarafından
Geçen gün gördüm bende meğer yatakta ekmek kırıntısı varmış odanı yatağını güzelce sil süpür oku üfle öyle yat bide bazanın altına felan bak kuran yazısı kağıt ayet bunun gibi şeyler varsa kaldkr
(121 puan) tarafından
Dikkat ederim
(719 puan) tarafından
Size bişey anlatayım bakın,bir keresinde annemlerle oturma odasında oturuyoruz daha bekarım. Yemek falan yemişler kırıntı kalmış halbuki annemler hayatta oturma odasında yemek yemezler girgirla temizlemisler ama gene kalmış bende sen gel oraya ince bı döşek vardı hava da çok sıcaktı attimoraya uyuyup klmisim anaam o nasıl bı rüya bak 10 seneden fazla oldu hala daha dün gibi gorumun önünde kapının orda beliren tuhaf seryler mi dersin,yattigim yeri goruyorum orda yorgan birden havalanması mi dersin başımın ucunda uçuşan cisimler mı bı kalktım nasıl terlemkskm nasıl ağlamışım ama herkese laf ede ede bir daha da tövbe ettim bilmediğim yerde yatmaya
-Reklam-
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Yattığın odayı sirke ile sil. Uyurken ayet el kursi Felak Nas 3 er kez oku kendine üfle. Bol bol besmele çek gün içinde 
(121 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
tarafından

İşin uzmanı burda :)Çok görüyordum, eşimde bende. Evden muska bulunca bi ara rahatladım. Ama sonra yine görqyorduk. Kaynanama anlattım. dedi döşeğine sancak geçir. Hatta gündüzlerde korkuyorsan, elbisenin yakasınada geçir. Valla onu taktıkdan beri rahat uyuyoruz. Eşim tarafada kendim tarafada geçirdim.

image

(121 puan) tarafından
Bende büyüden şüpheleniyorum ama nerde nası bulucam bilmiyorum
(7,034 puan) tarafından
Sancak bu tür seylere iyi geliyor canım bizdelihisa kadınlara ve bebeğe sancak mutlaka takılır yeni gelinlerede takılır
tarafından
Büyü genelde yüksek dolapların üstüne fırlatırlar. Ve ya arkası gec gec temizlenecek şeylerin arkasına.
tarafından
Ay evet yeni gelin zamanımda çok korkuyordum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 427 göst.
12 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
9 cevap 81 göst.
6 saat önce Diğer kategorisinde O bir anne (158 puan) tarafından soruldu