0 oy
598 göst.
Diğer kategorisinde (1,055 puan) tarafından

Evet esim kriptoda çeyrek falan koymuştu ve hepsini kaybetmişti daha önce post açmıştım kapadım 

Neyse ozmandan beri çok durgun morali sıfır hayattan zevk almaz hale geldi benim şakalaşan gulen eşim gitti 

Dün bana bı not yazmış( benden nefret edeceksin belki ama ölmeyi çok düşündüm falan diye ):'( 

Dün bunu okuyunca moral vermeye çalıştım bir sürü şey sarf ettim umrumda değil giden gitsin dedim kimseye borcumuz harcimiz yok dedim bir sürü şey ama hala aynı karamsarlikta 

Helal olsaydı bu durumda olmazdık dedim bak 

Kendiside islamı konulara hakim biri ama şu aralar çok kafam yerinde değil diyor 

Bana akıl verin ne edeyim nasıl düzeltirim :'(

Gece oturudk ikimizde agaladik sarıldık birbirimize 

22 Cevaplar

0 oy
(717 puan) tarafından
Sen yine hep yaninda oldugunu hayatta boyle hatalara dusubilecegimizi soyle cnm bizim tanidikta 40 bin kaybetti bir sure snra unuttu alisti uzulmuyor artk 
(1,055 puan) tarafından
Bizimki unutmuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayy bu işler kaç evliliği bozdu.  Kaç canlar aldı Allah yardımcınız olsun.  Eşinin yanında ol yanlız bırakma 
(1,055 puan) tarafından
Öyle canım ama bizimki çok taktı kafaya ,herzman yanındayım zaten elimden geleni yaparım iyi olsun yeter
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Abim 200 binden fazla kaybetti canm oda baya psikolejisi bozulmuştu ama toparladı zmanla
(1,055 puan) tarafından
Bizim okadar değildi bile daha azdı ama ,bana senin yüzüne bakamıyorum diyor utanıyor mahcup
0 oy
(3,169 puan) tarafından

Hep yanında ol desteğini esirgeme. Giden gitsin demekki çıkacağı varmış de. 

Bu arada kripto da para nasıl kaybediliyor acaba tamamen 0 a mi düşüyor para. Diyelim ki 10 TL den aldın kripto parayı 1 ay sonra 0 a mi düşüyor nasıl oluyor yani düşer de 0 a mi düşer. Misal dolar alıyorsun 15 ten 5 ay sonra oluyor 10 TL zararın 5 TL oluyor. Paranın tamamı nasıl kaybediliyor kripto da.

Yanlış anlama lütfen merak ettim bilmediğimden soruyorum.
(1,055 puan) tarafından
Evet canım ne koyarsan köy bazen birden anlık saniyelik bi düşüş oluyor 0 ra vuruyor ara ara düştü ama hiç 0 olmamıştı bu sefer tamamı gitti 0 oldu
(3,169 puan) tarafından
0 olunca tekrar yükselmiyor dimi
(1,055 puan) tarafından
Hayır bitiyor para 0 geri yükselmez
(3,169 puan) tarafından
Anladım canım çok tehlikeli iş ya
0 oy
(4,039 puan) tarafından
Bu kripto olayları çok kötü.  Ama ölüm değil herşeyin üstesinden gelinir
(1,055 puan) tarafından
Öyle aynen uzak durmak en temiziymiş
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Eşi 3 kuruş istese laf eden adamlar böyle işlere girip kayıp edince neden hemen intihara meyilleniyorlar ayıp ya etrafımda kac tane kişi bunu yaptı yazik günah hep kadınlar toplayici yapıcı hiç mi akıl yok böyle şeylerden fayda gelmeyeceğini düşünmüyorlar hiç 
(1,055 puan) tarafından
Ben eşimi tenzih ederim ötekileriyle kıyas ettiremem,öyle bı kişi değil laf eden asla
Birşeyler yapmaya çalıştım dedi çabaladım ama olmadı düzeliiriz diye dedi benden çekiniyordu birazda oyuzden bukadar etkilendi
(3,061 puan) tarafından
Senin eşin için demedim canim etrafımda çok var ve halende oraya buraya yatirirlar yazik günah
0 oy
tarafından
Kaç kişi canına kıydı Allah korusun eşinle gezmelere gitmeyi deneyin sürekli gülün komik şeyler anlatın her daim yanında olduğunu hissettir 
(1,055 puan) tarafından
İnsaAllah canım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ,bende üzülüyorum ama bukadar değil
0 oy
(3,127 puan) tarafından
Canım giden paradan çok insan kaybettigi için bunalıma giriyor hırs yapıyor inşallah aşabilir sen destek olmaya çalış bu konuyu unutmuş gibi davran bence
(1,055 puan) tarafından
Hırs birazda dediğin gibi canım,insaAllah elimden geleni yapacağım her daim
0 oy
(4,103 puan) tarafından
Aman sakın yüzüne vurma çok dolmş birde sen onun moralini bozacak şeyler söylersen Allah korusun kendine bişi yapablr destek ol ona
(1,055 puan) tarafından
Her zman yanındayım canım hele bu haliyle asla yapamam geçer birazn önce
0 oy
tarafından
Allah yardncınız olsn canm
(1,055 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
tarafından
İnsallah esimde bu hale gelmez oda yatirdi:(
(1,055 puan) tarafından
İnsaAllah canım ,bukadar etkileneceğini bilezdim
Hüngür hüngür ağladı resmen bana söylerken yüzüne bakamıyorum dedi
tarafından
Rabbim sana guc kuvvet versin hep esinle konuş degisik aktiveler yapin unutsun insallah zor valla benim kaynim baya yuklu yatirdi ve hepsini batirdi akillanmadi gene yatirdi onun yuzunden esim bulasti bu yola yoksa guvenmiyordu
(1,055 puan) tarafından
Anaa bizimki üç beş yatırdı halde böyle oldu millet nasıl akillanmiyor anlamıyorum
Ha yola atmışsın ha çöpe atmışsın parayı yazık degilmi
Yolda atsa biri nssiplenir orda kim nasilleniyor onu bile bilmiyoruz
(1,055 puan) tarafından
İnsaAllah canim elimden geleni yapacağım eşim için o var olsun yeter
tarafından
Zengolari zengo ediyorlar tabikide haram para her zmn huzursuzluk getirir
0 oy
(1,644 puan) tarafından
Bizim 400 bin suan 100 bine düştü tek şansımız bozmaması yükselmesini beklicez
(1,055 puan) tarafından
Bekle bekle dedi durdu zaten bı gecede gitti
Sizde yazık etmeyin alabiliyorsunuz alın az değil ya günah yazık
(1,644 puan) tarafından
Kripto degil bizimki baska bişey almış ama cıkıcakmıs beklicem diyo bende saldım acımıyorum artık sana bundan sonra ben harcıcaö sen karsılucaksın umrumda degil dedim
0 oy
(9,943 puan) tarafından
Valla enistemde kaybetti afedersin gö.tüne bile takmadi hiç sanki onun parası değildi kardeşim delirdi bikac kez söylendi adam kıyameti koparti şeref.siz ko.pek nasibimiz değildi o para dedi ne alaka senin çocuklarının rizkiydi 
(1,055 puan) tarafından
Öyle insanlarla uğraşmakta çok yorucu
Hatasını anlar umarım
0 oy
(6,751 puan) tarafından
Birçok kişi kaybetti canim böyle söyle herkesin hatasi oluyor elbet. Bundan bir ders cikarip bir daha yapmamamız lazım. Neleri severse onlardan yapin birlikte, dışarı çıkın yürüyün. Namazini kılsın, Kur'an'ı Kerim'i okusun. İci ferahlar. Sende dua oku üstüne bol bol. Allah'ım yardımcımız olsun 
(1,055 puan) tarafından
Namazını bocaladi bı ara zaten kılmaya çalışıyor  ama her zaman , bende duaciyim zaten insaAllah düzelir en kısa sürede canım Allah razı olsun
(6,751 puan) tarafından
İnsallah kuzum. Benimkide ayni halti yedi bi ara ☹️ anlıyorum sizi
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Paramız olmadanda yaşarız ama sana bısey olursa ben ozaman naparim de senin canım malimdan daha kıymetli dee sen benim herseyimsin ban güç veren para değil sensin de sen varsan ben mutluyum iyiyim de nolur yanımdan ayrılma bni yalnız bırakma birlikte daha güçlü olucaz de
(1,055 puan) tarafından
Demin yazdım uzun bı mesaj yanımda ol sen varsan biz varız dedim bir sürü şey söyledim canım ben onun her daim yanındayım o iyi olsun hatasını anladı zaten
(2,363 puan) tarafından
Aynen öyle canına bısey gelmesin Allah korusun para yerine gelir oda akilandiysa tam sorun değil ama sende söyle ona bu konuyu kapatalım artık sende unut ben önemsemiyorum zaten de sen yanımdaysan gerisinin Bi önemi yok de Allah bidaha da düşürmesin insallah
0 oy
(196 puan) tarafından
Bir pskolaga götürebilirsiniz destek alabilir
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Ben daha dün 9 bin kaybettim  kazanmakta var kaybetmekte deniyoruz zar gibi düşünün ya tutarsa hesabı buda olmayınca nasip değilmiş diyoruz oturuyoruz oturduğumuz yere ona moral verin denedik olmadi yapacak bisey yok diye 
(1,055 puan) tarafından
Evet denedim birşeyler olur dedi zaten ama durum bu
Tabi canım daha az önce mesaj attım moral verici
(1,315 puan) tarafından
Işte denemek herkes deniyor normal bisey bunu ona benimsetmen laizm
0 oy
tarafından
Bilmiyorum canım . Allah yardımcınız olsun . Havalar ısındı pikniğe falan gidin
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Bi destek alsin kafasindakiler normal deil gibi intihar bile eder Allah korusun
(1,055 puan) tarafından