Kızlar iyi geceler. Eşimin ailesiyle birlik duruyoz evimiz dubleks. Benim yatak odam altkatta mutfak oturma odası ve kaynanamın yatak odası üst katta . Dün Gece görümcem pubg oynamak için yanımdaki odaya gitti konuşa konuşa uykunun içine etti uyuyamadım. Sonra gece köpek havladi camın önünde kızım uyandı uyuyamadım . Sinirlerim tavan yaptı. Sabah da 8 de kalktı toplasan 2-3 saat uyumusumdur. . Sabah da uyanmasınin sebebi bağıra bağıra sabah konusuyolar kavga ediyorlar kaynım kayinpederim ve kaynanam . .kızımda uyandı uykusuzum zaten sinir oldum iyice. Bu akşam da eşim işten geldi yemek vericektim o ara kaynimin sevgilisi kıyafet getirdi satiyo bende kızıma alicaktim onu seciyoduk. İşte aradı yemek diye gittim göturdum bana işte sen nasıl karisin şöyle böyle köpek kovar gibi yanından kovuyo işte tartıştık orda baya sinirlerim tepeme çıktı. Sonra kızım agliyo durmuyo bı yandan çığlık çığlığa bunaldım. Kayinpederim çikolata verdi 1 verdi 2 tane verdi yine bişey demedim . Sonra geldi bı daha verdi bu sefer çikolatanın alüminyum kabı boğazında kaldı kızımın dedim vermeyin bak tikaniyo . Sonra işte kızımı susturmaya çalışıyorum telefondan video felan açtım susturdum derken kayinpederim yine çikolata getirdi dedim gösterme bak agliyo . İlla gel gel diyo aesleniyo kızıma oda başladı ağlamaya çok yedi dedim gösterme dedim dinlemedi beni bende kalktım bağırdım kızıma sinirim ondan çıktı sonra merdivenlerden inerken kayinpederime de soylenerek indim. Baba dedim verme dedikçe veriyorsun gosteriyosun dedim ağlasın diye ugrasiyosunuz bıktım artık yeter dedim. Allah canımı alsın dedim sinirle biraz bağırarak söyledim bunları . Sonra odama geçtim kzikmi emzirdim felan sakinleştirmeye çalıştım. Kızıma bagirdigim için ağladım bide . Sonra merdivenlerden bana tokatlı tokatlı diye sesleniyo . Bende cevap vermedim . Görümcem seslendi babam çağrıyı diye yine cevap vermedim. Sonra kaynanam geldi tam çocuğu uyuttum derken kapıyı tiklatiyo ama insan yavaş tiklatir . Tekme atarak girecek nerdeyse . Kızım geri kalktı tabi benim sürat beş karış . Sonra işte kayinpederimin yanına çıktım beni çağırdı . Dedi işte bı daha benim yanımda bağırmaya şöyle böyle laf yaptı. Beni kızdırmak için bilerek çikolata getirmişte çok sikmicakmisim çocuğu . Sanki çocuğa tapiyomusum evde bosbos konuştu yani . Bende dedim benim derdim bana yeter içime ata ata doldum artık felan dedim öyle oldu kaynanammda çocuğu almış oyun oynuyo . Zamanın da oynamaz aldım kızımı indim aşağı uyutuyorum şimdi. Ama hala çok sinirliyim en çok kendime ve eşime . Keşke evlenmeseydim çok pişmanım çok .