0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,348 puan) tarafından

Aglio kucagima alip emzircem bu defa memeyi tutmuyo tv acik tv ye bakip reklam izlio geri yatiriorm koltuga bu defada hem reklami izleyip hem aglio :))

En sonunda memeyi tuttu sesi kesildi Allah askina bu artk bole mi devam edicek hem emmek icin aglio hem memeyi tutmuo tv izlior :)) bu kiz beni deli edecek ahaha :)

Bazende memeyi hemen tutuyor ama herangi bi ses gelince memeyi birakip sesin nereden geldigini anlamaya calisiyor 82 gunluk :)

5 Cevaplar

0 oy
(2,172 puan) tarafından
Biraz daha buyusunler kendi acacak emecek kapatmadan gidecek oyun oynayip gelecek bida emecek bazen hem televizyona bakacak hem emecek 
(2,348 puan) tarafından
He bnmkide meme degil cesme zaten gel aklina esince em aklina esince birak git oldu :))) ne fena bunlar bole ya :)
(2,172 puan) tarafından
Buyuyunce cok aramiyolar cokmus azmis sadece emmek icin emiyolar ☺️ arkadasimin ki kendi aciyo emiyo kucagada yatmiyo ayakta duruyo biraz egiliyo diger eliylede diger gogsunu oynuyo ☺️☺️ cingeneler emdirir ya oyle oluyo ama yapiyolar ☺️
(2,348 puan) tarafından
Yaaa isimiz zor evde neysede disarda olunca sknti konsuda ailede akrabada felan :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
daha dur baskasinin yanindada wmmeyecek benim ki oyle laf dinlemekten ac acina duruyodu hic unutmuyorum 3.5 aylikti hemetolojiye gitmeye basladik hastaneye hastanede emmeden geri geliyoduk emzirme odasinda odasi kadinlara bebeklere bakmaktan emmiyodu :)
tarafından
ne kadarlık oldu minnak duru
(2,348 puan) tarafından
82 gunlyk iste 1 hafta snra 3 aylik olacak :)
tarafından
oy masallah ne cabukta buyuyorlar
(2,348 puan) tarafından
Aynn oyun halisi alicam bu hafta dikkatini cekicek mi merk ediorm aksam huysuzdu anahtarligi salladm o ss dikkatini cok cekti :))
tarafından
oyalanir canim
0 oy
(887 puan) tarafından
Uc .ayda oyle oluyor bir emip bi etrafi kesfdiyolar cok comik ve sibir bozucu oluyo :)
(2,348 puan) tarafından
Evt valla delleniorm emecegi 15 dk ama 1 saat suruyor saolsun :)))
(887 puan) tarafından
Ayy ben ne cktm cnm bide uc aylikkn disi cikiyordu emzirme saatleri eziyete donuyordu bir emiyor bir basbas bagiriyordu
(2,348 puan) tarafından
Ahh yavrum dis donemi cok zor ya :(
0 oy
(17,400 puan) tarafından

Benim kızım da 8 aylık emmek yerine gogsumun ucuyla oynamayı tercih ediyor :D

0 oy
tarafından
Meraklı bir bebek o zaman sesin nerden geldiğine ne olduğunu mu öğrenemeye çalışıyor acaba 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 76 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 35 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
9 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minarin (1,929 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
8 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Prens_annesi (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
19 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu

410,767 soru

12,360,221 cevap

41,434 kullanıcı

Kategoriler

...