Çok kötüyüm kızlar eşim işi için şehirdışına gitti bende annemde kalıyorum uyku problemim var gece uyuyamıyorum bu aralar az önce annem yattığım odaya geldi bağrınmaya başladı sen daha karı olamamışsın, kayınvaliden de ondan senden nefret ediyor uyumayacaksın bugün dedi daha bir sürü şeyler söyledi nasıl birisin sen böyle diye üstüme üstüme geldi, evet ben böyle biriyim bundan sonra sana da gelmicem dedim evde daha çok cinlen falan dedi çarptı kapıyı çıktı evlenmeden önce de bana yapmadığı kalmamıştı evden kovmak mı dersiniz, sürekli evlen de defol git derdi, kurtulayım senden derdi, benden nefret ettiğini söylerdi her seferinde, bana etmediği hakaret, iftira kalmazdı, evlendikten sonra bile gelme istemiyorum demişti yine de gitmiştim annemdir dedim gittim, artık dayanamıyorum annem bile bana bunları yapıyorsa ben daha ne diyeyim ne yapayım kimseye anlatamıyorum, hayat arkadaşım eşime bile anlatamıyorum, yarın öbür gün canımı sıkacak bişey der diye içimi dökmek için yazdım yorum yapmanıza gerek yok.