0 oy
587 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim bana her kavgada defol git diyor gidersem anne baba ve abilerim in arkamda duracağını beni kabul edeceklerini biliyor hatta bazen büyük tartışmalarimizda eşinle tabi tartışmalariniz  olur ama dayanamazsın affedemeyecegin şey olur kimseye eyvallah in olmasın evim sana her zaman açık der evlenmeden 1 gün önce de eşimle beni yanına çağırıp bnm her zaman kızıma kapım acık gibisinden konuşmuştu abimlerimde aynı şekilde bn kız kardeşimi sana emanet ediyorum onun gözünden bir yaş gelsin istemiyorum demişti

Ailemin kabul edeceğini biliyor her kavgada bunu diyor (bn sordum sinirle diyorum bn seni hiçbir yere göndermem zorla bulmuşum zaten diyor)

Acaba bnden mi kaynaklanıyor çoğu şeyi alttan alan genellikle ne olursa olsun affeden bn oluyorum acaba ondan kaynaklı mi (bu bni seviyor gitmez düşüncesinde ya da nikahlı karım zaten düşüncesinde mi

Sizce neden 

12 Cevaplar

+2 oy
(2,143 puan) tarafından
Canım yanlıs anlama alttan alıyorsan hep eşim ne derse o diyorsan bu yüzden yapıyordur  kısaca bırakmaz beni seviyor diye düşünüyordur
(14,183 puan) tarafından
Evet kisa ve net
tarafından
Haklısın cnm
-Reklam-
+1 oy
(14,946 puan) tarafından
Alttan aldığından ve gitmez nasıl olsa gözüyle baktığından aynısı bizde de vardı ve bi gun tak dedi çektim gittim 10 gün kaldım annemlerde o zaman ailecek tutustular değişmezse ben istemiyom dedim ne var  ne yok hepsini anlattım ailesine öylelikle düzeldi 
tarafından
Denicem cnm
(14,946 puan) tarafından
Daha olmadı annesine söyle böyle diyo diye ya da abisi falan varsa artık kime kendini yakın hissediyorsan
0 oy
tarafından
Tapusu bende diyodur bide sen herseye boyun egiyosan ondandir 
tarafından
Herşeye boyun eymiyorum aslında bnce tapusu bnde diyor
0 oy
tarafından
Ağzından ilk çıktığında boşanma celbini kapısına yollarım. O da bunu bildiği için söyleyeceklerini 3 kere tartar öyle söyler. Ya kızlar beni yanlış anlamayın da alttan alınacak şey var alınmayacak şey var. Hiç mi gurununuz incinmiyor
tarafından
Denicem cnm
0 oy
tarafından
Herşeyi alttan aldığın için ve git demesine tepki vermediğin için cepte görüyor ve alışkanlık edinmiş. Bir sefer sen onu şaşırt ve tartışma sırasında senden önce ben söyleyeyim eğer git dersen şuan veya bir daha çıkar giderim, bıktım artık bu tavırlarından de. Sinirse bende de artık sabır bitti de. 
tarafından
Bu arada gururum inciniyor hatta birkaç kez bavulumu topladım annemlere gitmişligum var ama her defasında tamm söz yapmicam dedj
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Miken yaranır sıçan sıvayan sen ol
tarafından
O ne demek kız ilk defa duydum
(7,827 puan) tarafından
S***ken sevilir seven tepilir diye bi lf hiç mi duymadın
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Gitmiyceginden emin ondan bana bir defa tartışma esnasında dedi 1 ay eve gelmedim kimler geldi konuşmaya boşanacam dedim şimdi asla öyle bişey diyemez 
tarafından
Bnde denicem cnm dediğini
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Git dediğinde evden çık bakalim yada başka odaya geç konuşma mesafe koy bazi insan sinirlenince herşey soyler ama sonra özür dilemesini de gönlünü almasinida bilmeli ama sen mesafe koyabilirsin 
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Bir daha bu lafı edersen bir saniye bile durmam diyeceksin 

O ne öyle dakka başı git 

Gidenler geri gelmiyo bunun farkına sen gidince mi varacak
0 oy
(315 puan) tarafından
Ben senin yerinde olsam sürekli sineye çekmek yerine gerçekten giderim bak bakalım bi daha diyor mu insanın kalbi kırılır ya
0 oy
(42 puan) tarafından
Ama esinin sana soylediklerini ben kocama diyom kavga etdiyimizde cox bagiriyim cik cehhenneme git diyom ben cok sinirli insanim kiyafetlerimi yirtiyom o da ben cok sinirlenmiyim diye başqa odaya gidiyor ya dişarida duruyor ki benim sinirim kecsin amma Allah var tek kelme etmiyor sinirlenme diyib gidiyor 1 saata donuyor boyle yani
0 oy
(164,060 puan) tarafından
cantada keklik sanaiyo seni

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 723 göst.
1 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 678 göst.
20 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,827 soru

24,392,150 cevap

349,381 kullanıcı

...