0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 10 gün önce sünnet oldu 3 yaşın da idrar yolu enfeksiyonu oluyodu hemde hafif yamukluk var diye ettirdik ilk 3 gün ayağa kalkmadı yürümedi hiç sonra bı anda açıldı bizi hiç dinlemiyo sürekli bı dışarı çıkma isteği sokak için saatlerce aglıyo hırçın oldu vurma huyu asla yoktu bize vurmaya başladı az önce sünnet kıyafeti geldi kargodan giymek istemedi gomelegi yırtıyodu az kalsın ne yapmalıyım odasını ayırdım 3.gun bugün acaba ondan olabilir mi yardımcı olun kızlar inan şimdi işlerimi bırakıp parka gidicem huysuzlugu geçsin diye çok yoruyor beni

4 Cevaplar

0 oy
(3,652 puan) tarafından
Hasta olunca huy değiştirir derler ya belki sizinki de ilgiden dolayı biraz nazlandı hoşuna gitti. 3 yaş zaten başlı başına hırçın bi yaş kızım sağolsun neler etmiyor bize
tarafından
Oğlum genel olarak nazlı bi çocuk prematureydi  üstüne çok düştük tek torun ilgi hep üstünde 3 yaş terörü  resmen sokak da yaticaz  az kaldı
(3,652 puan) tarafından
Aynı bizimki de öyle akşama kadar gezdiriyoruz eve geliyor diyor ki ben oynamadım ben eğlenmedim ağlayarak içeri giriyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
2 6 yaş arası sünnet önerilmiyor 3 yaşında doktor neden yapmış ki tam organlarını ve cinsiyetini tanıma yaşı onun için korku oluşturuyor araştırabilirsiniz
tarafından
Cinsel organını yeni yeni tanımaya  başlamıştı  fark etmeye başladım  eli oraya gidiyordu ama mecbur oldu unuttu sünneti top peşinde koşuyor yaptırdık diye galiba bu hırçınlığı
0 oy
tarafından
Keşke çok önce sünnet yaptırsaymışsınız çok yanlış bi zamanda sünnet yapmışsınız maalesef bütün hepsi üst üste gelmiş o yüzden bu kadar tepkisi büyük ihtimalle 
tarafından
Küçükken yapıcaktk  nasip olmadı parasal olarak da hazır değildik sonra pandemi derken bu zamana kaldı odasını da mecbur ayırsın beşiğin de yatmak istemedi hiç kalkıyordu  devamlı
tarafından
Evet beşik maalesef küçük geliyo ben büyük beşiklerden almama rağmen yine rahat edememişti 1.5 yaşına gelmeden büyük yatak aldık döne döne yatıyo artık :) çok fazla döndükleri için önceden çok daha uygundu aslında fiyatları ama nasip bu zamanaymş demek ki o zamanla düzelir çokta üstüne gitmeyin olur mu
0 oy
(11,710 puan) tarafından
Rahmetli ananem çocugumun hasta olduğuna yanmam huyu degişmese derdi. Bemce yasadıgı durum yuzundendir. 
tarafından
Çok hakliyms ne varsa eskiler de var biliyorlar herşeyi bizde pişman olduk ama iş işten geçti

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 143 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Frtnzn (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 107 göst.
6 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Yeliz45 (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 207 göst.
14 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Almi'mm (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.