0 oy
80 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (662 puan) tarafından
Diğer gebeligimde de olmuştu ama bu kadar değildi o kadar hızlı attı ki yani o hızla ben sallanıyorum geçende genç bı çocuk kalp krizinden öldü dedim gidiyorum galiba jdhfjdhf çarpıntı miydi kalp krizi mi anlamadım halada bı tuhafım sizde oldu mu böyle bisey

3 Cevaplar

0 oy
(785 puan) tarafından
Çarpıntı olmuştur bendede oluyordu bayılacak gibi olurdum kalbim firliyacak gibi olurdu bı kardiyolajiye git 
(662 puan) tarafından
Holter ne cnm ilk kez duydum ya kızımda hamileykende oldu sonra hiç olmadı hamileliktendir diye hiç gitmek istemiyorum
(785 puan) tarafından
Holter bir cihaz göğsüne yapışkanlı kablo takip cihazı boynuna takıyorlar  canım 24 saat boyunca kapl ritmini kayıt ediyor o cihaz takılıyken kesinlikle telefon tablet bilgisayar felan kullanmak yok cihazı yaniltiyormus onlar  3 gün sonra sonucu doktor bilgisayardan bakıyor
(662 puan) tarafından
24 saat hastanede mi kalicam
(785 puan) tarafından
Hayır eve geliyorsun
(662 puan) tarafından
Tamam cnm çok sağol
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Canım bende de var o bir anda çarpıntı oluyor sanki boğazımda gibi ama geçir neden bilmiyorum ama kalp krizi öyle olmuyor diye biliyorum 
(662 puan) tarafından
Hahah yine gidemedim desene
(2,366 puan) tarafından
Kız dur nereye hamile hamkle Allah koruusn
(662 puan) tarafından
Yok ya kızımı birakamam zaten şaka olsun Gülek bee
0 oy
(3,356 puan) tarafından
Hamileyken benimde kalp çarpıntım olmuştu resmen dışarda atıyordu kalbim. Acile gittim hemen nabzım yüksek kalbim hızlıydı iğneyle serumla normale getirdiler ritim bozukluğu dediler. Sende görün istersen sonra bi daha olmadı şükür. 
(662 puan) tarafından
Benim kalbim normalde de hızlı atiyo cocukluktan beri ama hiç böyle olmamıştı evdede kimse yoktu Allah korusun kızım küçük bişey olur diye korktum kendime degil
(3,356 puan) tarafından
Allah korusun canım ihmal etme görün mutlaka gece acile gidersen hem acilde bakıyorlar hem kardiyoloji doktoru görüyor hemde bebeğin için kadın doğumcu görüyor. Hepsi aynı anda muayene etmişti acil gittiğim için hamilelikte olunca.
(662 puan) tarafından
Zaten konturolum var erken gideyim biraz olmadı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 143 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,930 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 374 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde DENO00 (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 44 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 716 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Papatya02 (1,150 puan) tarafından soruldu

405,896 soru

12,165,660 cevap

36,622 kullanıcı

...