0 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ben cüzdan sevmediğim için bel çantasi omuz cantasi kullaniyorum günlük olarak. Çok rahat oluyor icine de herşeyi aliyor :) 

Bi yere giderken anne bebek çantasi malum olmak zorunda zaten :) 

Sizin çanta modellerini görelim 

Benim çanta buna benziyo

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

image

bunu kullaniyorum gunluk cok kullanisli ve rahat : Ddd
tarafından
Sihirlimom :) sen eminmisin yağ sokucuden olduğuna kiz
(7,034 puan) tarafından
Birazdan hastaneye gitmeyi düşünüyorum desem
(1,775 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eğer ki têmizlik malzemelerini karıştırmadıysan sıkıntı yok yoksa zehirlerdi, sadece yağ sökücüden bişey olmaz diye düşünüyorum
(986 puan) tarafından
Hangi  müzeden?
tarafından
pit pazarindan : D
-Reklam-
0 oy
(3,557 puan) tarafından
Çanta mı kaldı İrem bebekten sonra kocaman bi bebek çantası yüklendi içine telefonumu alıyor muyum almıyor muyum belli bile değil 5.aya girdi oğlum hayatım evrildi resmen:))) 
tarafından
Kiz benim marul kafa 1 yasinda hâla bezini mamasini islak mendili kiyafetini vs koymak icin sirt cantasi kullaniyom valla
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ay bebek çantası taşımalı çok oldu omuzdan asmalı çantalara bayılıyorum çok rahat
tarafından
Ben mecbur kullanmak zorundayim oglumun bezi kiyafeti vs icin sirt cantasi seklinde ama takmiyorum nefret ederim arabaya asiyorum hep
(14,420 puan) tarafından
Amaaan bu günlerde geçiyo,tadını çıkar aşko
0 oy
tarafından
Kuyumcu dan anneannemin zorla aldığı kyumcu çantasını jajajajjaj şaka şaka ... Sırt  cantasi
tarafından
:D senin lütfiyeyle bi akrabaliğin var mi
tarafından
Yok kız Lütfiye cinarinannesi mi
tarafından
He kiz o
tarafından
Yok qma benziyoruz jajajjajaja
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Omuz cantasi bel cantasi kullaniyorum ama mesela markete fln gitceksem telefon cantami kullanirim cüzdan seklinde bebek cantasi kullanmayi hic sevmem hele sırtima asla takmam arabada birakirim
tarafından
Sirt cantasi bende nefret ederim ama mecbur nagim bebe kucuk daha bende asla sirtima asmam ya eşime veririm ya bebek arabasina asarim :)
(7,936 puan) tarafından
Aynn bende arabaya asarim sirtima takmam tarzimi bozuyo☺
0 oy
tarafından

Benim sırt çantam var kızım olduğu için mecbur havalarda artık sıcak ek kıyafet mendil peçete su atıştırmalık :Dbenim sadece telefon ve cüzdanım oluyo

tarafından
Bende avm vs giderken mecbur aliyorum o anne bebek cantasini ama markete anneme vs giderken almiyorum valla
tarafından
Bebek çantası değil canım daha küçüğü normal çanta ama kızım yoksa küçük çantayı alıyorum sadece
0 oy
(356 puan) tarafından
Uzağa gidersem buyuk bebek çantası buralarda gezersem eğer sırt çantam var onu kullanıyorum senin kullandığın cantayida pazara giderken kullanıyorum :)
tarafından
Ne demek istiyon yani pazar cantasi mi benim cantam asdafgsd
0 oy
tarafından

Sadece bunu kulanıyorum https://ty.gl/cem8anmzub

tarafından
Yakin yerlere giderken ben omuz bel cantami aliyorum sadece canim
tarafından
Çocuk küçük olduğu için bez kıyafet yemeği maması herşeyi yanımda taşıyorum yakında olsa
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Hem kol cantasi hem bebek cantasi posetler cuzdan koltuk.altimda dolaniriz disarda:)
tarafından
Anneyiz biz kiz ondan :D
0 oy
(271 puan) tarafından
Anne oldugum tarihten beri sirt cantasi :))) cocuklarim büyüsede yine sirt cantasi kullandim yedek kiyafet terler kirlenir üstüne bisey döker düsüncesiyle. Suan 33+3 teyiz ve sirt cantasina devam edicem 
tarafından
Ama oda buyuk kolaylik herseyi aliyo icine
0 oy
tarafından

image

anne bebek cantasini bıraktık bundan aldım ama daha gelmedi şuan normal sırt çantası kullanıyorum 
tarafından
Kardeşim aynısını aldı kuzu çok guzelll
tarafından
Anneme giderken kullansam bile yetecek bana kuzum valla küçüklere sigmiyoruz suyu bebeği şapkası hırkası işi busu
tarafından
İyi yaptın canım güzel bi çanta ben büyük çanta sevmiyorum bebek çantasını alırım eşim taşır :D
tarafından
İçi genişmi ki
0 oy
tarafından
düzenlendi

Bende takıyorum ahada üstümde atim hastanedeyim:)

tarafından
Gördüm kiz benimkine benziyo ama buyuk kolaylik herseyide aliyo icine valla
0 oy
(8,053 puan) tarafından
Şu aralar kucuk sirt cantasi kullaniyorum ogluma sadece yedek kiyafet bide kendi esyalarimi koyuyorum iste
tarafından
Anladim canim
0 oy
tarafından
Sirt cantam her yeree sirt cntam  dugune falan ozel yerelere giderken  tabki daha şık seyler aliyorum . 

Yani kiyafetime bagli sporsam spor cantam

Degilsem diger cantalarm
tarafından
Bebiş olunca bebek cantasi kullanirsin meltem :) nasil gidiyo hamilelik
tarafından
Bebek cantasinida sirt cantasi almayi dusunuyorum :) ztnn
   Iyi gidio migren krizleri haricinde
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Komando paraşüt çantası anca beni pakliyor 3 bebenin bezi maması kıyafeti anca sığıyor
(4,900 puan) tarafından
Ahahahah aynen cnm ☺️
tarafından
Senin 3 beben mi vaaar
0 oy
(1,963 puan) tarafından
7 aydır tek kullandığım çanta bebek çantası öncesinde efsane çantalar kullanırdım koleksiyon kenarda bekliyor :))
tarafından
Biraz buyusun devam edersin kiz
(1,963 puan) tarafından
İnşallah kız :)) ben onlara onlar bana bakıyor eskiden ise gidiyordum şimdi evde de olunca çocukta olunca suslenip çıkmıyorum ancak çocuğun ihtiyaçları  ayaklarım bile büyümüş bu veletten sonra topuklu giyemiyorum bu ara bildiğin değişik durumlar
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Oğlum 2 yaşında eskisi kadar çok şey almama gerek kalmadı o yüzden sırt çantam deri böyle orta boy çok büyük değil bide boyundan aslamali içine telefon para kart koymak için var bir çantam yetiyor
tarafından
Anladim canim tesekkurler

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 121 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,383 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
9 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde sinemxx (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 627 göst.
19 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sibelhome (1,275 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 335 göst.
30 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sulemhmt (771 puan) tarafından soruldu

411,595 soru

12,390,547 cevap

43,763 kullanıcı

Kategoriler

...