0 oy
685 göst.
Aile kategorisinde (1,304 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar Antalya Serikte bir lisede öğrenciler Kur'an'a tekme atmışlar. Gördünüz mü ya çok üzüldüm içim titredi :(  bunlar nasıl insanlar ya :(

20 Cevaplar

0 oy
(381 puan) tarafından
Daha neler göreceğiz acaba Allah ıslah etsin inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından
Evet evet gördüm 

Allah im bizleri affetsin evlatlarimizi dogru yolundan ayirmasin insallah 

Aminnn
0 oy
(865 puan) tarafından
Haberlerde mi gösterdi görmedim Allah ıslah etsin 
(1,304 puan) tarafından
Twitter Instagramda hep konuşuluyor cnm video var
0 oy
tarafından
Tövbe de kiz görmedim amooo rabbim sen koru bizleri 

Kıyamet yakındır 
0 oy
(9,822 puan) tarafından
Görmez olaydım az önce gördüm 
(1,304 puan) tarafından
Ben de çok kötü oldum ya
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Bunlar kafirlerden daha kafir.... Bunlar nasıl çocuklar cellat bunlar cellat 
(1,304 puan) tarafından
Çok kötü çok içleri kötü :(
0 oy
(16,445 puan) tarafından
Görmedim görmek de istemem ilerisi için hayat çok kötü çocuklarımızı rabbim korusun yab
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Allahim daş yagacak yarabbim tepemize aglayacam oturup 
0 oy
(11,215 puan) tarafından
sabah uyanir uyanmaz gordum. beynimden vuruldum. hergun bir oncekinden beter dehsete kapiliyoruz. 
(1,304 puan) tarafından
Ben de beynimdn vuruldum resmen ya çok kotu
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Gördüm, onları yetiştiren insanların ağzına sıçayım. Z kulağından umutluyuz diyolar bide hey yavrumm... 
0 oy
tarafından
Allah'ım bunları çarpsa da bir ders olsa herkese
(1,304 puan) tarafından
Ahh keske
0 oy
tarafından
Başımıza az kaldı taş yağacak 
(1,304 puan) tarafından
Az kaldı az... Her geçen gün daha kötüsü
0 oy
tarafından
Gördüm görmez olsaydım. Daha neler göreceğiz diyorum ertesi gün daha fena bir şey görüyorum..

Allah'ın kelamı bu ya seni yaratanın kelamı nasıl böyle bir şey yaparsın. Ne olacak halimiz çok üzülüyorum. Rabbim bizi helak etmesin bunlar yüzünden.

Önceden herkes birbirine saygı gösterirdi şimdi kimsenin tahammülü yok. Ne müslümanın müslüman olmayana, ne de Müslüman olmayanın müslümana...

İncil olsun Tevrat olsun ya isterse hikaye kitabı olsun içinde ilim yazan kitaba böyle yapılmamalı.

Biz kursta kalem yere düşünce saygıdan yerden kaldırmayı öğrendik neden çünkü onunla ilim yazılıyor diye... Şimdi nesil ne hale geldi. :((. Oturup hüngür hüngür ağlamak istiyorum. 
(1,304 puan) tarafından
Kurallar böyle cnm malesef... Ben de atanamayan bir öğretmen olarak aynı dertten muzdaribim
tarafından
Allah sonumuzu hayretsin canım. Bizim gibi bir çok mağdur var malesef
(1,304 puan) tarafından
Branşım tamamen farklı bir branş bu arada. Allah sonumuzu hayır etsin herkes hakettiği yerlere gelsin
(3,619 puan) tarafından
Benim yazacaklarım yazmışsın şeymanur Ben de hafızım ama malesef ki bizlere değil de zihniyeti takvası bo,uk insanLra emanet öğreticilik. Heryer de torpil vardır illa ki ama dini işlerde zirve buna emimim
tarafından
Evet Merve çok haklısın. Ben hafızlık sınavına girdiğim de komisyonda ki hocalar okumama kiraattima bayildi hemen ilahiyat okuyor musun diye sordular çünkü onlarda ilahiyat okumayan hafız bir işe yaramaz biliyolardi :(. Daha Kur'an'ı düzgün okumayı bilmeyenler hoca oldu biz böyle sap gibi kaldık bu konuda asla hakkım helal değil.
İlmimizle amel edelim daha birşey istemiyorum
0 oy
tarafından
Hak kendilerine gelince elbette, onu yalanladılar. Alaya aldıkları (şeyin) haberleri onlara gelecektir. (Neyi alaya aldıklarını anlayacaklar.) En'** süresi 

Kuranı dini heo yalanlayan alay edenlerin sonu çok kötü bitti azaplari yakındır ve ailelerine de....
tarafından
İnşallah o günleri görürüz. Peygamber efendimiz in karikatürünü çizen adam nasıl yandi firavun nasıl boğuldu daha bir sürü şey oldu ama insanlarımız ders almıyor ;(
0 oy
tarafından
Ayakları kırılsın tekme atan ayakları eğer öyle bisey varsa
0 oy
tarafından
Bakamam canım canım yanar şuan okuyunca içime bir tuhaflık geldi rabbim taş etsin inşallah 
0 oy
(2,990 puan) tarafından
Allah ıslah etsin 
(1,304 puan) tarafından
Amin cnm amin
0 oy
tarafından
Z kuşağı gümbür gümbür geliyor vee bu geliş hiç hayra alamet değil Rabbım evlatlarımızı korusun eğer çok kötü günler yaşayacaksak  Kur'anı kerim din Müslümanlık ayaklar altına alınacaksa kıyamet kopsun 
0 oy
(917 puan) tarafından
Gençlik çok kötü dahada kötüye gidiyor Allah ıslah etsin 
0 oy
(1,837 puan) tarafından
Özgür bir ulkedeyiz herkes istediğini yapabilir. Kimsenin inancına karışamayız. Örümcek kafalilik yapmayın. Z kuşağı çok güzel geliyor. Kıskanmayın 
(381 puan) tarafından
Sen ciddi misin. O zaman onlarda bizim kutsal kitabimiza karismasinlar
(1,837 puan) tarafından
Sana göre kutsal ona göre değil demek ki. Bu arada ironi yaptım. Çok medet umdukları Z kuşağı işte
(381 puan) tarafından
Biz onlarin kutsal saydığı biseye böyle yapsak yeri göğü inletirler. Benim Kur'an im kimsenin nefretini kusacagi bişey değil. Allah'im bizi böyle insanlardan korusun inşallah. Bu arada umarım gerçekten ironidir
(1,837 puan) tarafından
İşte zihniyeti bu olan bir kuşaktan medet umuyorlar ya gülmekten ölüyorum. O çocukları yine bizim halkımız o hale getirdi. Özgürlük adı altında her şeyi yapabileceklerine inandirdilar. Ortada ne ar kaldı ne namus. Ne din kaldı ne iman. Yazık ki bu nesil benim evladıma eğitim verecek. Bu dünyaya çocuk getirmek şu saatten sonra yasaklanmalı. Çünkü böyle pisliğin içinde nasıl koruyacağız evlatlarımızı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
(381 puan) tarafından
Amin amin inşallah gerçekten endişelenmemek elde değil dunya nasıl bir hal almis

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 166 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde CrazyMomm (196 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 54 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde 2cocuk.annesi (1,953 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 58 göst.
+1 oy
23 cevap 545 göst.

407,863 soru