0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Zoretanin kullaniyorum doktorum 9 ay boyunca kullanacagimi soyledi 15 gun oldu dudagim surekli şişip patliyor ama sivilcelerimde azalma olmadi kullanip faydasini goren oldu mu

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bekarken racoten vardı kullanıyordum 
tarafından
Dudaklarına bol bol vazelin sur
(508 puan) tarafından
Doktor hametan verdi dudaklarim icin suruyorum ama canim yaniyor bir taraftan patlayip baska yerden bidaha cikiyor sen faydasini gordun mu
tarafından
Canm ben  bekarken kullanıyordum 3 4 yıl oluyir. Ben 6 ay kullandım ama her ay  düzenli  gidip  kan veriyordum sende mutlaka yao cunki bazen yan etki olarak vücuda vuruyor bunu da kan testyle bakıyorlar. Evet düzenli kullandım faydasını gördüm geçti sivilcelerim ama izleri çok az var benim yüzüm felaket kötüydü.
tarafından
Hematan da kullanbikirsun bana da vermişti almadım ben gün içinde her fırsatta vazelin sürüyordum
tarafından
Bide emziriyirsan kullanma veya hamileysen
(508 puan) tarafından
Evet doktorumda soyledi bunu emzirmiyorum şuan hamilelikte dusunmuyorum bakalim inşallah faydasini bende gorurum
tarafından
Biraz skntili ilaçlar bebeğe etki etmesin canım çok geçmiş olsun ama etkisini gorursun  insallah
-Reklam-
0 oy
(5,924 puan) tarafından
Bn bekardim reokutan kullanmıştım ama psikolojik sorunlar yaşadım sonrasında ay çok kötüydü 6 ay kullndim etki görmedim yinede
0 oy
(14,897 puan) tarafından
Reçeteyle mi aldın canım kan felan aldimi doktor 
(508 puan) tarafından
Kan verdim canim aynen receteyle aldim
(14,897 puan) tarafından
Bende gittim de boş bı ilaç verdi hiç birşey yapmadı şimdi sıra bulamıyorum tedaviye devam etmek için. Bekarken gittim öyle bı hap verdi ki senin gibi olmuştum bende şimdi verdiği hiç etki etmedi bile nemlendir sürekli
0 oy
(6 puan) tarafından
Ukraynalı Hekim Aidin Hanım'ın kitaplarından hazırlanan bir makale yayınlandı. Ben çok faydalandım.

https://alternatifsifa.com/post/sivilce-nasil-gecer-sivilceciban-neden-olur
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Kesinlikle sivex losyon der susarim. Gercekten en mukkemmel ilac sivilce icin cikdiye doktoruk vermisti seneler oldu hala 1 tane sivilce ciksa kullanirim aninda kurutuyo gdciyo iz vs yapmiyo 
0 oy
tarafından
4 aydan sonra geçmeye başlıyor. Ben 8 ay kullandım. Ama kişisel bakımıma efffsaaanee dikkat ettim. Ne burnum ne dudağım bir kere bile kanamadı.
(131 puan) tarafından
Neler yaptınız bende dün kullanmaya başladım tavsiyeler verir misiniz

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 115 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 97 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 242 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hasret03 (347 puan) tarafından soruldu

411,449 soru

12,385,742 cevap

43,512 kullanıcı

Kategoriler

...