0 oy
741 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (20,338 puan) tarafından
Oğlumu sütten kesiyorum. Öteki odada ağlıyor. Annemler oyaliyorlar. Nasıl olacak bilmiyorum. Karnıma ağrılar girdi.

23 Cevaplar

0 oy
(3,354 puan) tarafından
O duyguyu bilirim yaa bende iki gün vermedim sonra hasta oldu mecbur verdim ama yine kescem mecbur benimki de iki yaşına girecek baya bağımlı olmuş sürekli emmek istiyor havalar da sıcak artık insan bunalıyo ama yinede kıyamıyo insan .:(((
(20,338 puan) tarafından
Ya yeteri kadar emdi de işte insan elinden en büyük şeyini alıyormuş gibi hissediyor. Zorlanınca üzülüyorum. Neyse Allah başka dert vermesin
-Reklam-
0 oy
(1,325 puan) tarafından
İştahında sıkıntı yoksa emse biraz daha zaten zamanla kendileri azaltıyor emme sıklığını önce gündüz sonra gece kesersiniz meme uyuyor bak gezmeye gitmiş vs gibi şeylerle Birden kesmek zor bebek için 
(20,338 puan) tarafından
İştahında da sıkıntı var. Valla ha bugün ha yarın derken sıktım dişimi 2 yaşına kadar bekledim. İnşallah iştahı bundan sonra acilir
(1,325 puan) tarafından
İkiniz içinde kolayca geçer umarım ben de iştahı yok ondan dolayı da kabız oluyor diye bırakmıştım düzeldi
 Çok şükür
(20,338 puan) tarafından
Çok sağol darısı başımıza ☺️
0 oy
(872 puan) tarafından
Benim kızım da 16 aylık. Az kaldı yani biz de kesecez. Ama nasıl yapacam bilmiyorum. Çünkü 24/7 memeler kızımın,  birisini emiyorsa bir eli diğerinde. Sabah öğlen akşam, yeni uyandı, uykuya dalma her zaman emme ile başlayıp emmeye bitiyor. Allah yardimciniz olsun.
(20,338 puan) tarafından
Oğlum da uyurken de emerek uyuduğu için çok zorlanıyor şuan. Diğer zamanlarda bı şekilde kalabalıkla oyalaniyor.ama o y
Uykuya bı turlu gecemiyor. Şimdi yine bastı çığlığı. Bantlayip gösterdim artık emme gitmiş diye. Üzüldü sarılıp ağladı falan. Zorla uyudu. Ama yatağına koyunca uyancak yine diye korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 335 göst.
8 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Oğlunaaşikbiranne (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Karadenizin incisi (10,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 618 göst.
31 Mart 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu

412,228 soru

12,409,466 cevap

44,772 kullanıcı

Kategoriler

...