0 oy
231 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kizlar daha önce hiç açmadım açmak istiyorum  kendime güvenim de pek yok ama şansımı denemek istiyorum içerik hakkında hiç bi düşüncem yok sizce konu ne olmalı fikirlerinize ihtiyacım var 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güvenin yoksa biraz daha bekle sabrer ne yapacağına karar verene kadsr
tarafından
işte çok kararsız oldum için fikir almak isteidm
-Reklam-
0 oy
(20,731 puan) tarafından
Bence önce fikrini belirle
tarafından
aklıma bisey gelmiyor kiz
(20,731 puan) tarafından
El işin filan iyiyse onları anlatabilirsin kız
tarafından
kiz keşke bilsem bilmiyorum ki el işi bide çocuklar 2 tane onlarla el işi zor olur
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Linçci tayfa gelir şimdi 
tarafından
kiz niye ki kötü bisey yapmicam kendi ayaklarımın üstünde durmak ve bisyeler yapmak istiyorum
(1,775 puan) tarafından
Bende böyle bir post açmıştım,niye paraya mı ihtiyacın var geliri ordan mı yapacaksın, haram böyle şeyler vs vs diye geri kafalarla doldu, bende çocuklara yönelik bir sayfa düşünüyordum
tarafından
açmak istiyorsun ac kötü bisy değil bence belki insanlara örenek olacaksın bilmedi biseyi öğreteceksin yada vakit gevirecksin kendi kararın cnm hersy gönlünce olsun
0 oy
tarafından
Önce bj ne yapacağına karar ver o şekil ilerle ilk başlarda zor olur takipçi vs ama ne istediğine odaklanır San başarırsın 
tarafından
bende karar verip mesela not alıp şunu yapacam gibisinden daha kolay ilerlerim diye düşünüyorum
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Çocuğun varsa genelde anneler çocuklarını koyuyor eğitici oyunlar vs izlenme oranı da yüksek oluyor.  Yada yemek tarifleri falan yapabilirsin
tarafından
evet var 2 tane bbeegim var çok tesekkut ederim hemen bianda çocukları da paylaşmak istemiyorum aslında
0 oy
tarafından
El işi olabilir yemek olabilir resim vs.
tarafından
ahh keşke bilsem el işi
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Ah ah eskiden kolaydı şimdi değil annemde açtı gül oya dünyası diye çok beğenildi hata  takipleri çok iyiydi fakat devler vergi kesmeye başladı vergi levhası i bısey istedi ondna sonra kendine muhasebeci tutman istendi çok zorlastirdilar  daha sonra kestikleri vergiler feln youteb un kestiği ücret derken annem çok kazanıyordu e yaptığı masraflar o tripotlar kameralar felna derken bir sene yaptı bıraktı artık birde takipçi toplayabilmek için yani hızli ilerlemek için bir sürü insanla muhatapti takiplesme yapiyolardi yorum VS birde videonun ilk bilmem kaç saniyesi youtebe a ait gerisi sana yani izlenme nin uzun olması gerek saati önemli imiş ardından mesele her youtu.be  Gmail adresinden bir video bir sefer izlenebiliyor ve bunu goruylar araştırıyor yani bir hesaptan bir tvideo bkrkez izlenebilir bir sayı eder ikinci izlenme sayılmıyor satı etkilemiyor yani meşakkatli çok uzun bir yol para kazanmak icin
tarafından
kiz 2 dakkada içimi kararttin beni ne beklerini hiç bilmiyorum şansımı dennemek istiyorum sadece ama hiç bi fikrim yok çok tesekkur ederm cnm
(2,362 puan) tarafından
Val canım ben karartmadim gerçekler malesef annem için çok uğraştık aama malesef giderininde çok olduğunu gördük bıraktık ama Bi dene istersen bigun gebelik programında Bi Selcan diye biri demişti derdin malesef
tarafından
ben el işinden anlamıyorum da hani dedim belki vakit geçer gun icnde de çok sıkılıyorum ama tamda emin değilim acip açmama konusunda
(2,362 puan) tarafından
Hayırlısı bakalım para iyi geldi bize biz kazandık ama işte geldiği gibide kesintilerden hep giti dene bkalaim hayırlısi olsun
tarafından
amin insallh çok tesekkur ederim ♥️
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Ne yapacağını bilmeden kanal açmak ? 

Kimse ne yapıyorsun nelerle uğraşıyorsun bilmiyor ki ben şöyle biriyim şöyle bir amacım var vs falan anlatsan herkeste ona göre bişey der
tarafından
2 tane bebem var aksma a kadar evdeyim kiz bisey yapmıyorum ama yapmak istiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 216 göst.
7 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Acelyaalparslan (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,581 göst.
22 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hlyplt (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
9 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 385 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,632 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,813 soru

23,670,778 cevap

309,561 kullanıcı

...