Yalnız az önce yazdığım olay olmadı ben sadece şüphelendim, eşimle telefonda konuştuk normalde direkt açar aramamı yada işi varsa meşgule atar, açmadı daha sonra yemek yiyorum dedi yemek yerken de olsa açardı yada meşgule atardı sanki bir şey saklıyormuş gibi hissettim, o saatte de yolda ve evinde olmak haricinde sadece ya annesine yada kuzenine(kuzeniyle çok samimi) gider diye düşündüm, kayınvalidem hastayım yalanı söyleyip yada ağlanıp sızlanıp çağırır genelde sonra da bir şeyi çıkmaz gittiğimiz gibi ayaklanır, eşimde haklı olarak gider, kuzeninin de eşiyle aram iyi değil bilir gitmeyeceğimi ve kuzeniyle de ortaklar ve çok yalancıdır kuzeni, bir yalan bulup çağırmış olabilir eşimde benim tepkimden korkup söylememiş olabilir diye düşündüm, eşimle çok şükür sorunum yok problem ailesinde, eşim beni korur kollar o ayrı mesele ama ailesini de silemiyor kimse kolay kolay silemez ona da hak veriyorum kardeşi ve kuzeninin karısı aramızı bozmaya çalıştılar daha önce, kayınvalidem de oralı olmadığı için uzaklaştım ondan da gidip gelmiyorum uzun zamandır, yani işin açığı benim gitmeyeceğim için böyle bir durum geldi aklıma.