3 gün önce eşime yanlış bir msj geldi hayatım ben yeliz bu yeni numaram yazmış gece saat 12 de eşimde baksana bu kim ya bana msj atmış dedi aradık kızcağız bi utandı numaranın sonunu 03 yapacağına 05 yazmış tabi ben az daha kalp krizi geçiriyordum
Öğrenci yıllarımda bir kız arkadaşım vardı. Benimde zeka seviyem yüksek diye numaraları aklımda tutardım 7 Ve 4rakamını karıştırma huyum var hala devam ediyor. Neyse bu kızın numarasını çevirirken sık sık bir dayıya düşüyordum hep babası açdı sanıyordum kızı soruyordum. Amca sonunda gına geldi. Kızım sen hep arıyorsun numarayı kontrol et demişti
Bi kerede çoçukken birini arayıb baba beni ara kontorum az demiştim. Aradığında baba nasılsın falan diyince kapatmıştı
Banada biri yazmıştı evliliğimin 3ayi biri canm nerdesin gelecek Alaçam kimsin yanlış numara diyorum anlamıyordu cnm merak etme benm numaranı sen verdin arıyorum ses gelmiyor koydeyim yarın gelip alacam dedi akşam ablasına numarasını vermişti ikna edene kadr
Birine bulasmisto o kişide kafadan numara vermişti şansa ben ciktim
Benimde abim eşime atmıştı sabah saat 6 da işe giderken tmm aşkım yazmıştı hala dalga geçeriz
Puhahahahah
Simdi oldu
Oglumu ayagimda sallarken zilin sesi geldi kulagima kizim odada ona msj atacaktım kızım kim geldi diye esime atmışım
Kizim zil çaldı kim geldi diye
İçeriğini hatırlamıyorum biz eşimle nişanlı iken eltimle bir konuşmamız vardı onu ekran resmi çekip eşime atacağıma geri eltime atmışım oda anında görmesin mi hemen kafasını bulandırdım üst üste mesajlar attım konu kapandı
411,553 soru
12,389,239 cevap
43,705 kullanıcı