0 oy
733 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar anneme msj atacağıma 

Kaynanama attim  haydi hayirlisi :)))))

31 Cevaplar

0 oy
(135,706 puan) tarafından
ne yazdin kiz      
tarafından
Kaynanam yaslandi anne ya dedim kayinpederim nasil evlenmis onla dedim hahagha ajsjsj insallah saka  anlar
Ozetle
-Reklam-
0 oy
(216 puan) tarafından
Bende kaynım hakkında yazdığım mesaji eşime atacağıma abisine atmıştım Allah'tan bişe anlamadi :) bende iyi kıvırdimm haaaa
tarafından
Ay zor durum geecekten
0 oy
(2,208 puan) tarafından

3 gün önce eşime yanlış bir msj geldi :) hayatım ben yeliz bu yeni numaram yazmış gece saat 12 de :) eşimde baksana bu kim ya bana msj atmış dedi :) aradık kızcağız bi utandı numaranın sonunu 03 yapacağına 05 yazmış :) tabi ben az daha kalp krizi geçiriyordum:) :)

tarafından
Kiz gercek çıkmasın ajsjssjsjssjs
0 oy
tarafından

Öğrenci yıllarımda bir kız arkadaşım vardı. Benimde zeka seviyem yüksek diye numaraları aklımda tutardım :D 7  Ve 4rakamını karıştırma huyum var hala devam ediyor. Neyse bu kızın numarasını çevirirken sık sık bir dayıya düşüyordum :D hep babası açdı sanıyordum kızı soruyordum. Amca sonunda gına geldi. Kızım sen hep arıyorsun numarayı kontrol et demişti:D:D

Bi kerede çoçukken birini arayıb baba beni ara kontorum az demiştim. Aradığında baba nasılsın falan diyince kapatmıştı

tarafından
Hahahahaqhaha baba meselesi iyimis
0 oy
(268 puan) tarafından
Ben nişanlıyken eşime diye eltime atmistim senin cok seviyorum öpüyorum kocaman die o da biliorum zaten beni sevdiğini falan dedi yerin dibine girmiştim sanki 
tarafından
Kiz eltin sok olmuştur hahahahha koptum
(268 puan) tarafından
Hemde nasıl ilk anlamadı sonra bende seni seviom dedi allah bilir daha neler yazdim onalri atmadim allahtan nisanlisin düğüne az kalmış canm cicim herşey diodu eşimde yine en hafifinde yakalandik ahahah
0 oy
tarafından

Banada biri yazmıştı evliliğimin 3ayi biri canm nerdesin gelecek Alaçam kimsin yanlış numara diyorum anlamıyordu cnm merak etme benm numaranı sen verdin arıyorum ses gelmiyor koydeyim yarın gelip alacam dedi akşam ablasına numarasını vermişti ikna edene kadr 

Birine bulasmisto o kişide kafadan numara vermişti şansa ben ciktim:D

0 oy
(544 puan) tarafından

Benimde abim eşime atmıştı sabah saat 6 da işe giderken tmm aşkım yazmıştı hala dalga geçeriz 

0 oy
(999 puan) tarafından
Çalışırken iş arkası kemal vardı .. iş başı yapmaya yarım saat var nerdesin lan kemal yine arazimisin diye yazdım.  Meğerse genel müdüre yazmışım oda kemaldi adı,:)))).
tarafından
Vuvvvvv bu çok kötü olmuş kiz
(999 puan) tarafından
Ayyy sorma yaaa Allah'tan adam çok mülayim biriydi gittim yanına açıklama yaptım çok gülmüştü..
tarafından
Hahahaha iyi yapmışsın soylemissin
0 oy
tarafından
Arkadasimla ozelden yaptigimiz geyigi cevaplarken yanlislikla sirketteki ekip whatsup grubumuza atmistim sjsjsjsj allahtan herkes cok kafa geyik aynen ordan devam etmisti :D
tarafından
Hahaha iyi yirtmissin
0 oy
(4,987 puan) tarafından

Puhahahahah

Simdi oldu

Oglumu ayagimda sallarken zilin sesi geldi kulagima kizim odada ona msj atacaktım kızım kim geldi diye esime atmışım

Kizim zil çaldı kim geldi diye:woot:

0 oy
tarafından

İçeriğini hatırlamıyorum biz eşimle nişanlı iken eltimle bir konuşmamız vardı onu ekran resmi çekip eşime atacağıma geri eltime atmışım oda anında görmesin mi hemen kafasını bulandırdım üst üste mesajlar attım konu kapandı:D

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 1,015 göst.
0 oy
44 cevap 872 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Esmerqueen (3,188 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 170 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 721 göst.
19 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu