Kurban bayramı için kurban alacaktık, kayınvalidem yurtdışına gönder oraya bağış yap demiş eşime, bunu biz de düşünebilirdik açıkçası ama ben çok fazla güvenemiyorum ihtiyaç sahiplerine gideceğinden ki burada da ihtiyaç sahipleri var onlara verecektik zaten, eşimin kuzeninin bebeği oldu altını ortak yapalım demiş, bana sürekli camlarını sil deyip duruyor, faturalarımızı sorup çok gelmiş diyor, geçen beraber bir yere gidecektik sokak kapısının önünde beni bekliyordu lambanın birini açık bırakmışım, 2 saat sonra zaten eve gelecektim zaten ki yeni evliyim bilerekte açık bırakabilirim lambayı, beni aradı lambayı kapat diye şoka girdim, henüz çocuğumuz yok 8 aylık evliyiz yaklaşık sürekli çocuk konusunda erken deyip duruyor artık gerçekten bıktım sürekli her şeye karışmasından beraber yaşamıyoruz bu arada. Eşimin halasının torunu oldu özel hastanede doğum yaptı hastane masrafları, bebek odasını falan kızın kayınvalidesi ve kayınpederi aldı kayınvalidem de dedi ki herkesin içinde eşimin akrabalarının yanında, ben asla karşılayamam bizim gelirimiz bize kadar, kendileri naparsa yapsın, zaten ona öde diyen olmaz milletin içinde neden böyle bir şey diyor kendi kendini küçük düşürüyor. Evimiz yok kiradayız herkesin yanında gülerek oğlum önce bana ev alacak diyor sürekli, sürekli eşime beni aramıyor, gelmiyor falan diyor herkesin yanında bizim kesemiz bir diyor ve öyle bir şey yok, eşimin ailesine para yardımı yaptığını biliyorum kendi de bir kaç kez nakitim kalmadığında bana para vermişti toplasan 1000₺ etmez bu zamana kadar verdiği para, bir kere de yağ sıkıntısı olduğu dönemde yağ, şeker ve un almıştı(biz istemedik kendisi almış) her yerde söylüyor bunu, ki eşim fazlasıyla geri verir gerçekten hiç görüşesim yok