0 oy
698 göst.
Diğer kategorisinde (2,349 puan) tarafından
Az once ufacik bi sallnti hissettm sanki hemn son dakika depremlere bktim 1 i 4 gece  2.4 siddetnde olmus ama hissedilcek boyutta degil ki 2.4 siddeti ne bileyim ya paronayak oldum galba hisseden oldumu istnbulda oturanlar

8 Cevaplar

0 oy
(1,380 puan) tarafından
Hissetmedim canım rabbim yardimcimiz olsun
(2,349 puan) tarafından
Bizde suan gungoren hani carsi gbi bi yer yuruyus yolunda oturuoz sitede degilz ama o semtte site istior. Sanirm cevreden dolayi yani bana ole aksettirdi bn bilmiom tabi o tarafin insanini biseyde demedm. O mahalle nasil iyi mi insanlari ne bilim okuz heryerde var ama bazi yerlerde cok fazla oluo.

Kayasehirede bakti esim yanilmiorsam ama bulamadi canm
tarafından
Bence de mahalle arası tutmayın. Diyorum ya ben de ilk fırsatta çıkıcam. Kız balkonum yok diye eski halım vardı kaynanamların halısı. Eski olduğunu vurgulamak için. Yıkadım sokakta asılacak yer vardı oraya astık. Sabaha kalmamış. Götürmüşler hırsız olayı çok burda. O yüzden eşim site diyo şimdi. He bi de yakın sayılırız hele de bu taraflara taşınsan söyle yardıma geleyim bak eşimle konuşayım da. Yok mok deme. :D taşınır kaynaşırız hem
(2,349 puan) tarafından
O tarafa tasinirsak neden olmasin yardima adam lazm bana zaten :)) 2 bucuk aylik bebeyle ev tasimak cok zor hic gozum kesmior :/
tarafından
Sen bebelere bakarsın ben temizlik yaparım en sevdiğim :Dd
(2,349 puan) tarafından
Olur olur bakarim. Olmadi sen kiza bak o kafi ben temizlerm senin evide temizlerm o gazla :)) hayrlisi ins bi ev buluruzda temizlige yardima gelebilrse birini cagrcam kimseyi bulamazsam kafin tutycam mecbur baklim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım o depremden sonra sürekli oluyor .küçük küçük.ama paranoya oluyo bı müddet insanda
(2,349 puan) tarafından
Vlla bn oldum bile surekli bi ufak sallanti hissedip son dakika haberlerine bakiorm
0 oy
tarafından
Bu ara bende titreme var. Ve deprem mi ben mi titriyorum çoğu zaman emin olamıyorum. Dün de bi komşu durum paylaşmış deprem diye ama bilemiyorum ya. Allah korusun ne diyim
(2,349 puan) tarafından
Bendeemin olamiorm iste emin olamayinca hemn son dakika haberlerine giriorm telefndan ordan kontrol ettm  bnde 2.4 siddetnde olmus onu hissetmis olamam herlde yada kafam orda o yuzden hissediorm bilmiorm. Bazen kizi ayagmda salliom bakiok yatakda sallanti hissediorm bi bakiom ki kiz elini kolunu sallio ondan sallaniorm insan ister istemez paranoyak oluyor ya
tarafından
Aynen bende de oluyor o. Zannediyorum deprem meğer kız sallıyormuş. Bilinçaltı demek. Bi de komşunun paylaştığı saatte uyuyodum dünden beri daha değişik hissediyorum '-'
(2,349 puan) tarafından
Iste buyuk deprem beklendigi icn bole tetijdeyiz ya zaten sorma bnde uyuyorum ama tek gozu acik tek gpzu kapali canavar gibiyim
tarafından
Ay Allah seni ya. Benzetmene kahkaha atasım geldi de zor güç.uyuttuğum kızım uyanacak diye içime atıyorum :D
(2,349 puan) tarafından
Şşş sessz gul bnm kizda uyudu :)
0 oy
(1,739 puan) tarafından
Valla bende hep.teyikteyim sabaha katşı uyanıyorum.eşim yatağı sallasa kalbim sıkışıyo deprem sanıyorum deprrm olmadığı halde donup kalıyorum Allah beterinden korusun ya
(2,349 puan) tarafından
Amin canm amin Rabbim hepimizi korusun ins bnde esim yönünü degistrse uyaniorm uykum cok hafifledi korkudan bnde hep tetikteyim kizima depren cantasi felan herseyide hazirladm portmantoda duruyor valla
0 oy
tarafından
Hissedilecek bi büyüklükte değil canım psikolojikmen olmuştur sana o. Ben depremden sonra hala sanki sallamıyorum durmadan avizeye bakıyorum sallanıyor mu diye 
(2,349 puan) tarafından
Evt iste  hissedilcek buyuklukte degil ama bn surekli sallaniorm
0 oy
(124 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun 
(2,349 puan) tarafından
Amin ins canm
0 oy
tarafından
negzl unutmustum kz braz bu deprem korkusunu yaa :((( genemi olmss uff yarabbim ole korkuyrm ki bu deprem ne  acayip  kos koca dunyayi sallyo yaaa :((
(2,349 puan) tarafından
Demrem sayilamaz arç olmus cok kucuk  ama iste bnde paranoyaklastm
0 oy
(283 puan) tarafından
O depremler hep oluyo canm surekli sallaniyo dua edelimki hep boyle hissedilmeyen sekilde olsun .. benimde psikolojim bozuldu ikiz bebeklerimle tektim evde duvarlar cadirdadikca dedim heralde arka taraftan cokmeye basladi cocuklari unuttum duvara bakakaldim nerden patlicak die .. Allahim yasatmadin bi daha daha beterinden korusun ve birde avcilarda oturuyorum .. 
(2,349 puan) tarafından
Bnde kizmla yalnizdm evde bnde kapi pencere sallaninca hemen  kizm geldi aklima valla kizima sarildim evde guvenli bi yere gecip  bana gore guvenli yani sarsinti gecene kadr bekledm. Snra  hemn kiza anta hhazirlayip cikmistm evden. Allah korusun iste daha buyugu beklenilrigi ivn korkuyorum ya zaten
(283 puan) tarafından
Aynen yaaa hadi bi taneyi kucaklarsin ama ikisi birden cok zor gercekten .. bizim canta hazirda kosede duruyo valla ama Allahm korusun yasatmasin bi daha

İlgili sorular

+4 oy
20 cevap 383 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde idilt (864 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 141 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 109 göst.

Kategoriler

1,441,119 soru