0 oy
646 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,794 puan) tarafından
Daha çok küçük doktor gelişim geriliği olabilir dedi yarın bıngıldak için USG çekilecek. Bazı hareketleri ayıyla uyumlu değilmiş nolur dua edin doğdu doğalı birşey çıkıyor rahat bı nefes alamadık. Su fıtığı var kolik çok ağladı göbek fıtığı olmuş kalpte kalınlaşma var bide şimdi bunu söylediler çok korkuyorum Rabbim korusun bütün cocuklari. İki buçuk aylık daha

30 Cevaplar

0 oy
(2,422 puan) tarafından

En İyi Cevap
Normal değil mi takip durumu anca açılır diye biliyorm görmesi bile. Tam da Bilemem tabi ama normal bence benimkide 2 buçuk aylık çok dikkatli takibi yok. Dr la bisi demiyorlar kontrollerde. Bilgildaktan neye bakılıyor peki. Sonucu alınca bana da yazar misin unutmaisen
(1,794 puan) tarafından
Göz doktoruna götürdük takip yavaş ama zamanla düzelir risk grubunda değil dedi. Yani erken doğum ve düşük doğum ağırlığı yoksa risk az. Yüzüstü yatınca kafasını pek kaldiramiyo. Doktor iki kolundan tutup kendine doğru kaldırdı kafasını kaldıramadı bunlardan şüphelendi ve bıngıldak USG su istedi.
(2,422 puan) tarafından
Yani çok büyük belirtiler gibi gelmedi bana.  Her çocuk farklı gelirim gösteriyor. Emekleme oturma yürüme konuşma hepsinde değişik zamanlar olabiliyor. Sıkma canını zaten ultrason hemen sonuç verir. Banada haber et
(1,794 puan) tarafından
Usg temiz çıktı canım ama bir ay doktorun ve çocuk gelişimi bin söylediği şeyleri yapicaz. Bir ay sonra düzelme yoksa nöroloji ye gidicez
(2,422 puan) tarafından
İnşallah düzelir cwnim neler onerdi
(1,794 puan) tarafından
Bol bol yüz üstü yatırıp egzersiz yapicaz kafasını kaldırması için. Dikkat çekici şeyler kullanıp nesne takibi yapicaz. Bol bol sohbet falan
-Reklam-
0 oy
(53,282 puan) tarafından
Rabbim sifa versin insallah hepsi hemen gecer gider
(1,794 puan) tarafından
Amin İkbal Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim bu cuma gecesi hùrmetine korktuguna uģratmasın inşallah hepsini atlatsın miniģin 
(1,794 puan) tarafından
Amin sagolun
0 oy
tarafından
İki buçuk aylık bebeğin gelişim geriliği olduğunu nereden anlamak daha minicik ya tövbe yarabbim 
(1,794 puan) tarafından
Nesne takibi az görüyor ama yeterli takip yok başını kaldırması yavaşmis ayına göre bilmiyorum artık kafayı yemek üzereyim
tarafından
Ya daha 2 buvik aylık benimki kızımda öyleydi şimdi 5 aylık büyüdükçe atıyor ne alakası var ha başını bile düzgün tutamaz
(14,958 puan) tarafından
Arkadaşımın oğlu 4 aylik kaldırmaya başlamış kafasını
0 oy
tarafından
Rabbim Şafi ismi hürmetine şifalar versin inşallah canım hem size hem de şifa bekleyen tüm hastalara inşallah ❤️
(1,794 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(16,711 puan) tarafından
Rabbim şifa versin insaAllah canm ya
(1,794 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
(3,282 puan) tarafından
Rabbim hayırlı sonuclar almayı nasip etsin Rabbim evladınız in güzel hayorli günlerini göstersin kimseyi Rabbim evladiyla imtuhan etmesin korktuğuna uğratmasin
(1,794 puan) tarafından
Amin çok sağol canım
0 oy
tarafından
Rabbim sağlık versin inşallah 
(1,794 puan) tarafından
Amin sagolun
0 oy
tarafından
Allah şifa versin sana bağışlasın yavrunu 
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Rabbım şafi ismiyle şifa versin kaviyy ismiyle kolaylaştırsin inşallah 
0 oy
(44 puan) tarafından

Rabbim şifa versin. Uzun sağlıklı imanlı bir ömür nasip etsin. Bebeğinizi size sizide bebeğinize bagislasin. AMİN AMİN AMİN<3

0 oy
(3,283 puan) tarafından
Rabb'im acil şifalar versin güzel bacım Rabbim derdini göstermesin inşaallah biran önce iyileşir yavrun ❤️
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Nesi var ki kuzum nerden anladılar 
0 oy
tarafından
Çok çok çok geçmiş olsun göbek fıtığı hakkında şunu diyeyim için ordan rahatlasın bizdede var 3 aya doğru gidiyoruz kayboluyor 4 yasina kadar kaybolma olasılığı yüzde 95 balım hiç korkma kendi kendine gidermiş o. 
(14,958 puan) tarafından
Nasil oluşuyor her gazlı bebek te olur mu belirtileri neler oldu siz De
tarafından
Canım öyle bişey değil o göbek düştükten sonra gobekdeligi şiş oluyor orasi havada oluyor bayağı belirtisi bu sonra yavaş yavaş içe doğru gidiyor duzeliyirdu
0 oy
(45,028 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah:/ 
0 oy
(485 puan) tarafından
Şimdi daha erken, şimdiden tespit edilirse tedavisi kolay olur şayet sorun varsa da. Üzmeyin kendinizi, her şey iyi olur dilerim. 
0 oy
(148 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin inşallah bu cuma gecesi hürmetine
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm ❤️ 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Rabbim ya şafi ismiyle yavruna şifa ihsan eylesin inşallah daha çok küçükmüş yavrum ya inşallah sağlığına tez zamanda kavuşur 
0 oy
tarafından
Rabbim sizi o darlıktan kurtarsın ben çok yaşadım kızımla bir yıl boyunca hayatımız berbat geçti şimdi çok şükür rabbim yüzümüze baktı dizede yardım eder inşallah 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 279 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde nevinnzn (122 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 547 göst.
0 oy
9 cevap 281 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 238 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Muazzez Ersoy (337 puan) tarafından soruldu