0 oy
391 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
İlk evlendiğiniz zaman evin gıda eşyası makarna bakliyat vs olsun deterjanbaharat vs ne kadar zaman önce almıştınız market alışverişini toptan mı yapmıştınız ? Biz deterjan duj jeli vs baya önceden indirimde gördükçe almaya başlamıştık ama market alışverişini son hafta toptan yaptık.

25 Cevaplar

+1 oy
(51,343 puan) tarafından
hic hatirlamiyorum ramazan bayramindan bir hafta sonra olmustu dugun erzak veriliyo ya o vardi bide bereket olsun diye kavanozlara konuluyo burda pirinc falan oyle koymustuk 
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Hepsini düğünden 4 gün önce aldık toptan rahat olmuştu 
0 oy
tarafından
Balayından geldikten sonra aldık herşeyi 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Eşim almıştı ben düğünden 5 gün sonra evime gidebildim :))
0 oy
(6,014 puan) tarafından
Düğünden 5 gun once  aldik a dan z ye canım
0 oy
tarafından
Düğünden 2 gün önce kaynanam sağolsun biz düğün telaşındayken alıp düzmüştü gıda bakliyat sebze meyve herşeyi almıştı
0 oy
tarafından
10 yıl olmuş hatırlamıyorum eşim kiradaydı xaten o almıştı herşeyi
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Ben alamdım kayınvalodem memleketten getırmıs ne lazımsa 
0 oy
tarafından
Deterjan falan onlari kayinvalidem almisti onceden ama gida urunlerini falan balayindan geldikten sonra yapmistik 
0 oy
(622 puan) tarafından
Düğünden 1 gün sonra toplu almıştık ve unutmadigim tek şey 2020 Ekim'de evlendik henüz 2 sene bile olmadı 30 lu yumurta 14 TL idi :( bide şimdiye bak rezillik
0 oy
tarafından
Evlendikten üç gün sonra falan aldık ya evlendigimizin ertesi günü eşimin görev yaptığı şehire geldik doğalgaz olmamıstı daha sıcak suyumuz falan Ocak hiç bir şey yoktu üç gün yedik dışarda sonra toplu bir şekilde herşeyi almıştık ya hiç unutmam bir sürü eşyaydı kaç gün eşimle evi düzelttik çeyizi çıkardık düzdük
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Düğünden sonraki gün meyve sebze market  deterjan alışverişini toptan yaptık  
0 oy
(485 puan) tarafından
Balayı dönüşü... 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Kina gecesinin gunduzu esim bi kac bisey almis zaten yemekte yapilmisti kac gun yedik. Esim markette calistigi icin hergun biseyler getirdi oyle tamamlandi
0 oy
(129,745 puan) tarafından

aldiydik bi ara :angel:

0 oy
tarafından
Nikahtan 2 gün önce eşim ve kaynanam yapıp herşeyi yerli yerince dizmişlerdi gerekli gereksiz herşeyi almışlardı tam 7 ay rahat büyük alışveriş yapmadım evlendikten sonra 
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Toptan yaptık o fişi bile saklarm
0 oy
(6,751 puan) tarafından
Acil olanlari evlenmeden birkaç gün önce diğerlerini evlendikten sonra aldık 
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Hiç kasmadik. İhtiyaç olanı aldık öyle öyle ilerledik.
0 oy
(877 puan) tarafından
Kuru yiyecek derrerjan baharat fln eşim önceden almıştı son yiyecekleri evlendik ertesi günü fln yavaş yavaş aldık gezmeye çıkarken 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 723 göst.
0 oy
8 cevap 182 göst.
6 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Denizela (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 393 göst.
10 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Realisthanim (2,544 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
19 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde NesrinL (5 puan) tarafından soruldu

408,493 soru

12,274,062 cevap

37,679 kullanıcı

Kategoriler

...