0 oy
434 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (5,123 puan) tarafından

Şimdi bilmiyorum kaç para olmuştue aptallık 900 gr. 

50 tl kalsaymış ihtiyaç sonuçta 

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
200 küsur olmuş canım şuan 250 gramı 67 lira 
(5,123 puan) tarafından
Allah yardım etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
2016 da oğluma Hipp mama alıyordum. Hiç unutmam kutusu 27 TL idi :)
(5,123 puan) tarafından
Yaa işte ben de bundan 4 kutu almıştım hatırlıyorum
0 oy
(7,799 puan) tarafından

Şimdi bi kaşığını vermezler o paraya ne hale geldik ulkece8-)

0 oy
(997 puan) tarafından
Kız 50 TL ye şimdi hiç birşey alamıyoruz :(
0 oy
tarafından
O döneme geri dönsek herşeyden kutu kutu alirdim
0 oy
tarafından
Esim aldı sanırım 130 a aldı ama yalan da olmasın tam bilmiyom 
0 oy
(841 puan) tarafından

Canım genel fiyatlar 200 ün üstü eşim SMA mama almak için 6 dükkan geziyor kim ne tutturursa öyle satıyor Allah sonumuzu hayr etsin kızım bu ay o kadar iştahsız di ki 800 GM mamanın çoğunu döktüm içim acıyor döktüğüm mamalara

Herşey yüksekse bile bu mamanın artmasını istemezdim çünkü hem ihtiyaç hem her kutunun yarısı dökülüyor ☹️
tarafından
Mamayı az yap içerse duruma göre yine yaparsın yazık günah belki bir nebze azalır dökmen.
(841 puan) tarafından
7.ay bitti canım ölçeğinin artması lazım 4 ölçek içiyor bazen 4 buçuk bu hafta aşısı yapıldı o yüzden de iştahı kesildi canım hicbisey yedirip iciremedim yeni kutu açtım inşallah içer Rabb'im şifalar versin Aminn
tarafından
Yaaa ayına göre gerçekten çok az içiyormuş. Gelişimi nasıl peki. Sorun yoktur ins . Allah şifa versin ins sağlıkla yesin içsin kuzucuk.
(841 puan) tarafından
7.ay bitti 6bucuk kilo ek gidada zorlanıyoruz sadece biraz yoğurt yiyor ne yapacağımı şaşırdım kaldım bende ebe normal kilosu diyor ama az bence diğer  bebeklere göre ne yapacağımı bilemiyorum inşallah düzelir herşey Rabb'im tüm Annelerin yardımcısı olsun ❣️
tarafından
Diğer bebekleri boşver sen persentile göre iyiyse sorun yoktur. Dr rutin kontrollerde iyi dediyse sorun yoktur ins . Benim oğlum 10. Aydan itibaren kabul etti ek gıdayı o da az az. Olabiliyor yani canını skma ins düzene girer.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 844 göst.
26 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Sdfhkn (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
+1 oy
2 cevap 167 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Gulchan1-12 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 256 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,594 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,573 soru

24,416,746 cevap

351,299 kullanıcı

...