0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (364 puan) tarafından
Emzirmeyi sonlandırmaya başladık oğlum 1 yaşında çevremdekiler gece biberona mama yap ver diyorlar ama b3n vermek istemiyorum bu seferde onu alışkanlık haline getirecek siz gece beslenmesini nasıl kestiniz ve aylıkken kestiniz kaç güne alışır çok zor oldu mu 

3 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Vala açıklıyorlar benm kız kaldardi bende yumurta yapardim flena yemek yemek isterdi ama keşke biberona alistirsaymis im dedim
(364 puan) tarafından
Nası yani gece yemek mi yiyordu uyuu arasında
(2,362 puan) tarafından
Evet kalkıp ağlıyordu bıseyler yemek istiyordu halbukuki kızım çok zayifir ama , yumurta yapardim Bi bardak meyve suyu içer yatrdihsjej
-Reklam-
0 oy
(3,740 puan) tarafından
22 aylık daha yeni kestik ve birden bıraktık çocuklar 1 yaşindan sonra açlıktan değil alışkanlıktan dolayı uyanirmis
(364 puan) tarafından
Evet doktor da öyle dedi alışkanlıktan uyanıyor dedi ama annelik işte sabaha kadar acıkır mi acaba genelde 11 de uyumuş oluyor 7 8 arası uyanır o kadar saat ac kalabilir mi ki
(3,740 puan) tarafından
Kalır canım :)
0 oy
tarafından
Biberona alışır dediğin gibi benim oğlan da 1 yaşında kesmek istiyorum ama ben emziği veriyorum arada onla ikna oluyor emzik emiyorsa onu ver uyandiginda
(364 puan) tarafından
Ne emzik emiyor ne de biberon biliyor ama bu sefer de gece onun için kalkar mi onu alışkanlık edinir mi bide ben hic mama vermedim gece ağlarken nasıl yapicam hemen mamayi emzirirken aglayinca direk memeyi çıkarıp veriyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
0 oy
0 cevap 38 göst.
1 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde M.K. (2,135 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 230 göst.
20 Aralık 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Pengufu (692 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
16 Ekim 2025 Diğer kategorisinde gulbahcem5 (96 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,360 soru

24,490,629 cevap

357,580 kullanıcı

...