+10 oy
883 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,629 puan) tarafından

#artık su insanlar sezaryan kotu sezeryan soyle sezeryan boyle artık vazgeçin normal dogum kadar buda normal kötülemeyin herkesin bunyesı aynı degıl bız sezaryan yaptık diye cocuk dogurmadık olmuyo onunda acısı oluyor yani lutfen insanlari korku panık kotu bısey yazmayın 

61 Cevaplar

0 oy
(2,569 puan) tarafından
Sezeryan doğum yaptım şükürler olsun hiç yatmadım bile herkesin bünyesi farklı o kadar rahat geçti ki şükür bence de sezeryanı bu kadar kötülemesin kimse herkesin bünyesi acı eşiği farklı 
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Mecburiyetten Sezeryan oldum çok şükür sağlıkla dogmasiydi tek dileğimiz sikintilar vardı çünkü . 1 haftada toparladım hiçte kötü korkulu birşey olmadı çok şükür . Önemli olan bebeğin ve annenin çıktığı her doğum normal dogumdur bunu böyle anlamak lazım artık kaçıncı yuzyildayiz :/
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bana kardesımın gorumcesı normal dogum yapmadın tam anne olamadın sen demıstı. Bende sezeryan olmadığın ıcın boyle konuusyon bı olda girelim dedım. Yıllar gectı hamıle kaldı sezeryan oldu. Yerınden bıle kalkamadı sezeryan dan sonra bıde kıloluydu 2 3 kısı cevırıyo du. Yuzune vurmadım ama Allahın sopası yok ıste dedım kardesıme. Ben dogumdan hemen sonra kendim bebegı emzırmek ıcın kollarımla destek alıp kalkıp emzırır altını bıle kendım acardım.kendısı acık kalp ameliyatı olmus gıbı yattı
0 oy
tarafından
Geri kafalı insan çok 
0 oy
(25 puan) tarafından
Ya buna bende sinir oluyorum hatta diyorum ki normal doğurana rabbim kat kat yardım etsin sezeryan doğum da zor olabilir normalde veyat kolay ben ikinci sezeryanımı oldum elhamdülillah çok kolay geçti ikisi de kuzenim normal doğurdu 1 hafta önce yarımsaatte çok kolay şekilde doğurdu ama her ikisindede evladını kuvagına alıyorsun böyle saçmalık olamaz doğum şekilleriyle insnalrın moralini bozmaya kimsenin hakkı yok 
0 oy
(7,863 puan) tarafından
Sezeryani küçümseyen varsa çok cahilce bir düşünce. Bende sezeryan oldum 1 hafta ağrıdan yatıp kalkamadım. Normal doğumunda sezeryanında artıları eksileri var ve bünyeden bünyeye zorluk derecesi var.
0 oy
(25,196 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben normal doguma karşıyım asıl en güzel günümde stres acılar sancılar yaşayıp zehir edilmesini mantıklı bulmuyorum :D sezaryen oldum mis gibi 

0 oy
(1,171 puan) tarafından
İkisi de çok zor. Kendine göre zorlukları var. Bebek ve anne için en sağlıklısı hangisi ise o yapılır. Birinden birinin yapılması diğerini kötü yapmaz. Normal doğum yaptım ama bir daha ki sezeryan olmayacağı ne malum? Önemli olan anne bebek sağlığı geri söylenenler boş 
0 oy
(72 puan) tarafından
Tabiiki öyle denilmez ama ikisini de deneyimlemiş biri olarak söylüyorum normal doğum bambaşka birşey. Sezaryenin de evet zorlukları var ama kıyaslanamaz benim gözümde. Bir de fıtrata uygun olan normal doğum olduğu için bir tehlike olmadığı sürece normal doğum taraftarıyım. 
0 oy
tarafından
Ben normalde acı eşiği yüksek biriyim ama sezeryan kadarberbat birşey görmedim .ilk dogumumda belden beş tane iğne yedim ikinci dogumumda üç tane ve bunlar bana "skolyoz .fıtık .omurilikte açılma ve daralma ,kireçlenme "olarak döndü ilk sezeryamda ertesi gün yaaga kalktım işimi gücümü yaotim ama acısı sonradan çıktı kışın olunca belime yumrukla dalıyorum açıdan duramiyirum 
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Bana göre sezeryan sadece doğum değil aynı zamanda başlı baslina bir ameliyat ve çok çok zor 
0 oy
(563 puan) tarafından
Aynen bide yarım insan oluyor muamelesi falan yapılıyor cahil insanlar ben sezeryan oldum biraz normal dogum sancısı çektikten sonra hiçde korktuğum gibi olmadı sonraki gün bebeğimle ilgilendim sütüm geldi tabi her bünye aynı olmayabilir. Asıl normal dogum sancısı cok beter bişeydi 
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Kim küçümsemiş yaa  offffff o ne acı Allahım 

Üç tane yaptım 
0 oy
(29,407 puan) tarafından

Kimse sezaryan doğumu kotulemiyor zor olduğunu dile getiriyor 

0 oy
(503 puan) tarafından
Ben sezeryan  yaptım diye kaynama bana kin besledi evime bile gelmedi hastanede beni bırakıp gitti allah'ından bulsun inşallah 
0 oy
(182 puan) tarafından
Valla sezeryan oldum odaya geldim ayaklarımı hissettikten sonra bebeğimin altınıda değiştirdim emzirdimde. İlk gün ayağa kalktım bir daha da yatmadım. 3 gün annem bizde kaldı ama saddce yemek ve temizlik yaptı gece de baktım bebeğime gündüzde. Hiç zorlanmadım. 3.gün anne sen gidebilirsin dedim ben tel başıma hallettim herşeyi
0 oy
(268 puan) tarafından
Istedikleri kadar kötülesinler ilk gebeliğim olmasına rağmen sezeryan olucam normal doğurma şansım yok tek yavrum iyi olsun da onca ameliyat oldum bi sezeryan mi zor gelicek
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Bir nrmal bir sezeryan dogum yaptim ikisi de zordu ama benimde sahsi fikrim seseryan daha zordu ama kimse kalkipda kucumseyemes tbki snucta ikiside dogun sekli herkesin yapisi frkli saglik olsun da ikisi de surec
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum sabah 11.30 da oldum uyusuklugum gecti yurudum acildim falan gece annem uyurken bebegimi emzirdim kalkip ilk dogumumdu bide yani herkesin farkli olur ben cok memnun kaldim cok kotuydu diyenler de var ama benim cok olumlu gecti yani
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım kotuleyenler cahil bence yani her türlü doğum zordur onunda ayrı zorlukları var anneyiz sonuçta yine herşeyi biz yapıyoruz ben normal doğum yaptım ama sezeryanda normalde farketmez önemli olan bebeğin sağlığı ve bence ikisinde zor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 128 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
25 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,569 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 323 göst.
0 oy
10 cevap 175 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizem_clk21eker (1,099 puan) tarafından soruldu

411,406 soru

12,384,375 cevap

43,414 kullanıcı

Kategoriler

...