0 oy
92 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 yaş gurubu kadar berbat Bi yaş gurubu yokmuş. Bu kadar mı insanı çıldırtır ya. Kendi çocuğum da dahil sokakta parkta da görüyorum hepsi aglıyor bagrıyor hırçın Allahım neymiş bu ya delirecem. Benim ki iki buçuk yaşında herseye inatlaşıo konuşuyor herseyi de biliyo ama inatçı agresif bu neymiş ya imdaaat

5 Cevaplar

0 oy
(2,363 puan) tarafından
İki yaş sendromu sjjdjdj Bi kızım 4 e giricek ozmn hamileydim ikinci kızım ikiye giricek yine hamileyim Allah yardımcım olsun inşallah 
tarafından
İkinciyi düşünmüyorum zaten kocamla geçinemiyorum bide çocuk olsa biterim
(2,363 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun insalahh ama şükür eşimle Bi sıkıntım yok
tarafından
Sagol canım
-Reklam-
0 oy
(3,267 puan) tarafından

Benimki babaya ediyor. Onu görünce kendini yerlere atıyor topuklarını yere vuruyor deliriyor. 

Sebebi onu almadan dışarı ciktigi için:)))) yani onsuz nasıl işe gider de gelir. 

Şuan yanımda sessiz sakin oturuyor kapı sesi duysun eşime etmediğini bırakmıyor. Adam da diyor gelmesem mi eve ne etsem :D

Bizimki konuşmuyor 

tarafından
Benimkide tam tersi en çok bana mızmızlanıyo millette sanıyo ki çok sakin gelde bana sor
(3,267 puan) tarafından
Çok şükür mizmizlansa dönüp bakmayacağımı biliyor herhalde bakmam çünkü o yüzden bana öyle şeyler yapmıyor. Sadece oturduğum yerde oturtmaz elimden tutar oyun oynayalım diye götürür gitmezsem o zaman atar kendini yere :D
0 oy
(4,876 puan) tarafından
3 yaşında olunca 2 katı oluyor o olaylar ☺️☺️
tarafından
Deme öyle şu an sinirden aglamak geliyo. Az önce markette Bi çığlık attı kadının biri korktu sesinden
0 oy
(766 puan) tarafından
Benim ki 17 aylıkken girdi taa 22 aylık gala öyle inatlasiyir bağırıyor kendini yerlere atıyor bı elindeyse bı yerine nie elin deydi nie biryerime dokundum die agliyor bı zaat yere yatarak ergenden beter valla insallh tez zamnda geçer 
tarafından
Benimki hep hırçındı iki yaşına doğru arttı şimdide zirve yaptı. Agladığı şeyler o kadar saçma ki ya parka götürüyorum ordada parkı bebeklerden koçıskanıyor bu bizim park diyor biri kaydıraga gelse çıldırıyor napcam böle keçileri kaçıracam artık
(766 puan) tarafından
Kız benimkinde parkta beni rezil ediyor herkes bize bakıyor hiç gitmek istemiyorum valla benimki çok uysaldi varla yok arası bı bebekti sesiz sakin sonradan böyle oldu :-):-)
tarafından
Sana daha zor o zman benimki hep öyleydi sadece dozunu arttırdı :) az önce sinirden aglıycaktım
(766 puan) tarafından
Allah yardımcin olsun canım venim
tarafından
Amin hepimizin
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Valla suan oglum oyle bir halde ki cocuk mahvolmus durumda dun gecedenberi ates ishal kusma agri. Keske bi an once iyilesse e aglasa yaramazlik yapsa bagirsa dokse kirsa keske.
tarafından
Geçmiş olsun canım hasta olunca bende öyle diyorum keşke koşsa zıplasa işte böle bunalınca o anları unutuyorum doğru sölüon
(1,224 puan) tarafından
Valla oyle oluyo daha iki gun oncesi temizledigim yere toprak doktu diye kiziyodum kendi kendime simdi yeterki iyilessinde evi basima yiksin zerre umrumda degil
tarafından
İnşallah çabuk düzelir
(1,224 puan) tarafından
Insallah:(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
18 Ocak 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Zynp54 (1,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 357 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 219 göst.
9 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (318 puan) tarafından soruldu

411,364 soru

12,382,739 cevap

43,325 kullanıcı

Kategoriler

...