Kızlar kısaca bahsedeceğim. Baba tarafım miras sebebi ile hep kavgalı . Babamda yaşi , yasadigi hayat geregi asiti tutumlu bir adam. Biz onu böyle kabul ettik. Babamdan en son lise sonda para aldim öyle soyleyim mesela annem çalışıyor maaşının tamamını aliyor borç diye. Suan evliyim. Benide hep annem arar babam hic aramaz ama ben yinede ararım vs
Soruma gelecek olursam geçen gün telefonda konuşurken iste ben tarlaları mehmetçiğe bağışlayacam iste tarlalarımı çocuk esirgemeye bağışlayacam filan diye şaka yaptı ama ben anlam veremedim Allah kabul etsin baba dedim ne diyelim dedim.
Birde suan hamileyim altın fiyatlarından konu açıldı eşimde bizi dinliyordu . Görüntülü konuşuyorduk. Ee baba dedim bebekte geliyor yandınız . Benim evimin sıvası var ona bağlı dedi pat diye . Benim yüzüm düştü hani eşimde duyarken öyle diyince telefonu kapattım ağlama tuttu beni . Konu altın alıp almaması degil yanıma gelseler yeter ama sıva yaptırmak daha mı onemli ilk torunu olacak bu Allah kismet ederse .
Bizi parasi pesindee olarakmi görüyor anlamıyorum. Çok tartışmalarımız oldu babamla ama ben dinen sorumluyum onlara karşı bunun bilinciyle yaklaşıyorum tamamen . Anlamıyorum fazlamı alınganım babammı herşeye para olarak bakıyor