Canım bence de sorun yok hani sen çalışsan senimde erkek iş arkadaşların olacak onlarla çay kahve ictigin zamanlar olacak Benim eşim iş seyahatlerine gider yurtiçi dışı kadınlar olur erkekler olur sonuçta iş Benimde erkek arkadaşlarım var iş yerinde beraber yer içeriz bunlar insanlar kendini bildikten sonra sorun değil ki Birde guven meselesi yani biz 4 kankayiz mesela üniversiteden beri 2 kadin 2 erkek bir ben evliyim eşim asla sorun etmez ben onlarla senede 1 tatile bile giderim Hem canım erkekleri bu kadar kiskanmaya gerek yok basit varlık onlar en kotu ne olur bir hata yapar kapının önüne koyarsın
Annem anlatır birgün babamı bir kadınla kafede otururken görmüş annemin yanında da en yakın arkadaşı gidip baksana sorsana kimmiş aldatıyor seni demiş ben kendimi rezil edemem demiş annemde. Akşam babam eve gelmiş oturmuşlar ya biliyor musun kuzenimin kızı gelmiş yurtdışından onunla karşılaştık bugün falanca yerde yemek yedik kahve içtik demiş... Annem iş arkadaşlarıyla içmeye giderdi iş çıkışında babam goturur bırakırdı bitince çağrı atarsin alırım seni derdi annem herkes eşiyle gelecek sende gel derdi babam benim yanimda rahat edemezsin belki beni çekiştireceksin yanında olursam dedikodumu yapamazsın derdi postu okuyunca aklıma geldi
1,491,528 soru
24,372,596 cevap
348,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın