0 oy
1,230 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Şu zamlar bari bebekleri rahat bıraksın mama alamıyorum en kötü mama olmuş 59.90 sizin alipda kullanmadığınız varsa gönderirmisniz lütfen bebegım hiç emmedi mama yedi hep ve şimdi alamıyoruz borç harç bulup bulusturup almaya çalışıyoruz sizde Çocuklu insansınz belki alıp da bebegınızın sevmediği mamayi bana gönderebilirseniz çok sevinirim 

24 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Kizlar bu kadin POLLYANA diğer hesapi kappati cunku kimse inanmyodu

Milleti kandiriyodu şimdi de bu hesaptn başladi mama fln istemeye

tarafından
Hayır hiçbiri yardım da etmiyor,boş duyar kasıyorlar ona sinir oluyorum:) nihayetinde bende yardım etmemişim onlarda,ama sırf kadını savunup vicdanlarını rahatlatıyorlar
tarafından
Elimde mama yok çünkü ne yollucam sütümü mü sağıp yollıcam elinde fazladan maması olan yollasın
tarafından
Akshsk çok yardım seversen mama alıp yolla madem.herkesin de bir bahanesi var
tarafından
Durumumla ilgili sana hesap mı vercem
tarafından
Yorumumuzla ilgili size hesap veriyoruz ama ne hikmetse
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Sen sürekli bir şeyler istiyorsun burdan ama sürekli neden?
tarafından
Bebeğine bakan yoksa nasıl çalışacak bu kasın ya allah aşkına yapmayın ya sizden sadece mama istemiş kadın
tarafından
Allah razı olsun gamira
(748 puan) tarafından
Bebegi kac aylikki ek gidaya baslasin
tarafından
Ya bisey sorucam bu kadın kimse madem art niyetlide açılmış mama niye istiyorda para istemiyor
(9,620 puan) tarafından
Onu da istedi zamanında merak etme
+2 oy
(657 puan) tarafından

Az önce de Bebek Bakımı bölümüne yazdın farklı nickle. Dolandırıcı değilsen neden nick değiştirip duruyorsun? Nefret ediyorum böyle insanlardan. Sebin gibiler yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine bile inanamaz olduk.

image

tarafından
Yorum üste çıksın
+1 oy
tarafından
Canım allah yardimcin olsun sen boşver bu yalancısın şu sun bu sun diyenleri rabbim herkesin gönlüne göre versin. Alt tarafı mama istemişsin sanki ne istemişsin açıp çöpe atıyorlar onun yerine böyle ihtiyacı olanlara gonderseler sanki devlet meselesi. Benim durumum iyi olsa inan yardım ederdim ama benimkininde senden farkı yok. Ama şu iyilik yapmak istemeyip de yapmak isteyenlere engel olanlar varya rabbim onları daha beter durumlara düşürsün. 
tarafından
Kalbiniz de diliniz de pek temiz maşallah.beddua dönüp dolaşıp sahibini bulur diyorum ve sizi bu vasat kalbinizle başbaşa bırakıyorum
tarafından
Sende üzerine alındığına göre senin kalbinde çokta temiz değilmiş belli ki. Merak etme allah herkesin gönlüne göre verir zaten canım. Milleti iyilikten soğutursunuz sizin gibiler be 1 lira yardım yapacaksınız 10 tane sorgu sual cekersiniz yapana da engel olursunuz asıl sizin kalpleriniz çok temiz ya. Bedduamdan korkuyorsan demek ki yapmışsın ben korkmuyorum çünkü ben yapanlara diyorum bu1. 2.ci çok şükür kalbim çok temiz benim değilse de allah neyse onu veriri zaten merak etme.
tarafından
Canım bende dedim bu pollyanna diye çünkü o.ben en azından kimseye beddua etmiyorum sizin gibi.cok şükür kalbimin ekmeğini de yiyorum,yardım edecek insan kim ne derse desin yapar zaten ,iki yorumdan etkilenmez
tarafından
Beddua etmiyorsun ama yardım edecek insanlara algı yaratıyorsun. Yardım edecek insan yapar diye bisey yok önce önden insanların güvenini sarsıyorsunuz celiskide koyuyorsunuz sonra da yardım eden eder bu nasıl bi akıl tutulmasıdır anlamış değilim. Ederim beddua da herseyde sizin gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara kimse yardım etmez oldu yazık günah ya bu kadın burda sadece mama istemiş başka bisey değil.
tarafından
Yaa sen anlamak mı istemiyirsun arkadaşım az yorumslri bir oku.sadece mama değil ondan önce de kıyafet istemişti,ondan önce de hesabima 1 lira atacak olan var mı oğluma hamburger alacağım demişti.ki bu arkadaş yeri geliyor düğüne kıyafet almak için kocasının elalemden borç almasını istiyor da mama almak için neden istemiyor.zateb bebeklerinin ayı bile yanlış.bebek bakım uygulamasında dün küçük çocuğunun ayını yazdığı bütün postları silmiş.kusuea bakmayın da yardım isteyen herkese böyle yapmıyoruz tabii ki.et bedduani dönüp dolaşıp seni bulması temennisi ile :) öpüyorum
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. Oğlum iki buçuk yaşında mama kullanmıyoruz. 

Bir sürü post açtın zamanında kimsenin yorumuna tek cevap vermedin hiç bir postunda. Verdiğin de sayilidir . 

Ama ben senin postunu üste çıkarmak için yazdım . 
tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim yapabilcegim bisey olsa inan yapardim oglum mamayi birakali cok oldu gecen sene birakti o zaman bile sadecemamayla beslendigi icin cabuk bitiyodu almakta zorlandigimiz zamanlar oluyodu simdi daha da artmis fiyatlar bebegim dogcak 2 ay sonra insallah anne sutunu red etmez valla yoksa cok zor
tarafından
Zor evet yaa
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim seni aşağılayanlar da Rabbim durumuna düşürmesin ne diyelim biz onlar kip kötü olamıyoruz bebeğin kaç aylık ek gıdaya başlamadı mı Ben de olsa gönderirdim canım ama benim bebeğim mumu tüketmedi
tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
(9,945 puan) tarafından
Vala benimde oğlum 3 yaşına gelecek elimde mama yok ama olsaydı yollardim Allah yardımcınız olsun
tarafından
Düşünmeniz yeter saolun
0 oy
(42 puan) tarafından

Cok uzgunum cunki yardim edemiyorum cok uzaqdayim azeriyem yoxsa men sana yardımcı olurdum:'(

tarafından
Alla razı olsun
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Kadın sadece mama istiyor büyütmeye gerek yok. Çocuğu mama sevmeyen evinde bulunan hayrına gönderir inşallah 
tarafından
İnşallah açılmış kutu mamada kabul ediyorum yeter ki mama olsun
(3,525 puan) tarafından
Ay geçen biri paylaşmştı bi sürü mama kimdi bilmiyorum ya keşke denk gelseydin
0 oy
tarafından
:((((((((((((((
0 oy
tarafından
Ev alacak paran varsa mama da alırsın bence 
tarafından
Ne evi neyden bahsediyosun sen ya kiraciyim ben ev alacak durumum olsa nie burda açılmış mama bile kabul ederim diyim neden ugrasiyim
tarafından
Açtığın postlara bı bak bakalım
Silmeyi unuttun galiba
tarafından
Ağzını topla terbiyesizligin lüzumu yok haddini bil
tarafından
Ben evladım için elbiselerimi satıp mama aldım kıyafet aldım sen internet paketi yapacağına defol git mama al
Ağlaya zorlaya milletin vicdanını zorlamayın yeter artık
tarafından
Allah hidayet versin diyorum gerisini Rabbim görüyo
0 oy
tarafından
Allah yardım etsin 
tarafından
Aminnn
0 oy
(1,830 puan) tarafından
Buraya yazmana gerek yok ki ihtiyaç haritası bile veriyor 
(2,564 puan) tarafından
Artık vermimiyor ya kampanya bitmiş maalesef
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Valla anca kızıma yetisiyorum
0 oy
(7,744 puan) tarafından
60 TL ye alma ozmn mama 15 TL yede mama var A101 de 
(7,744 puan) tarafından
Ekenn ben iki türlü verdim cnm ilk başlarda kaşıkla sonra biberonla
(2,564 puan) tarafından
Biberonla nasıl vericez o unanlatirmisin bende deneyim
(7,744 puan) tarafından
Cnm ben göz kararı yapıyorum ilk paketin yarısını dene suyla bisir ne çok muhalebi gibi olsun nede su gibi
(2,564 puan) tarafından
Teşekkürler deniycem☺️
(7,744 puan) tarafından
Rica ederim cnm bnm
0 oy
tarafından
İsim değiştirip sürekli başka şeyler den vuruyorsun
0 oy
(650 puan) tarafından
Yardım edecek birilerini buldun mu gönderecek olan var mı?
(2,564 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun herkesin ☺️
0 oy
(129,963 puan) tarafından
bebeklere zafım var allah yardimcin olsun
tarafından
Aminnn
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benim kızımda mama kullanıyor ama zar zor alıyım bazen alamadığım oluyor un kavuruyom pirinç unu kaşık maması veriyorum bazen 
tarafından
Allah yardımcımz olsun

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 296 göst.
12 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 242 göst.
17 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 143 göst.
1 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,574 soru

12,276,746 cevap

37,783 kullanıcı

Kategoriler

...