Kızlar dün akşam oğlum çok huysuzlandı çok ağladı babasını görünce susturamadık en son dışarımı çıkmak istiyorsan dedik evet dedi ağalamdan söyle dedik hayla ağlıyor neyse aldık onu akşam 9 gibşydi parka götürdük baya eğlendi oynadı mutlu oldu flan eve geldik saat 11 buçuğa geliyordu eşim bir kanepede bnde diğerinde ayrı oturuyoruz oğlum geldi babasını çekti ortaya getirdi snra bana geldi klmdan tuttu babasının yanına götürdü 2 mizin elini tuttu yatak odasına götürdü bizi biz hayretle izliyoruz onu babasına yatağıma gel diyor bizde de bir gülme onda kahkaha ya oyun istemiş bizle ya kıyamam yorulmuşta babasın sırtına biniyor bana sesleniyor bize bak diyor
Allah daim etsin ya yuzumu gulumsetti okurken kac yasinda oglun benmde 2 yasinda var canim bizde e tam tersi ya esimle oturuyoruz yatiyoruz film izliyoruz mesela oglum o an oyun oynuyosa veya bisi yiyosa aninda grliyo ortamiza giriyo beni çeke çeke baska yere goturup otur diyo
Gurban olam hayla yazmayın hâlâ deyin vallahi istemsizce ayar oluyorum
Yavruya gelince de bizimki ikimizi arasına girer sarılır bizi birleştirir ama çoğu zaman kıskanır babasını
Op yerime yavruyu ☺
408,573 soru
12,276,783 cevap
37,784 kullanıcı