0 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (116 puan) tarafından
Hanımlar arkanızdan konuşanlara ne yapıyorsunuz.  Benim neyapmam lazım susup takmamalıyım yoksa gidip belli mi etmeliyim bana bi akıl verin lütfen . Siz ne yapıyorsunuz bu durumda seviyelerine düşmemeye çalışıyorum ama sabrım da taşıyor bazen 

34 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Anca gulerim bana komik geliyo oyle insanlar demekki konuscak baska seyleri yokbeni konusuyolar  derim

Küçük insanlar konusur buyuk insanlar konulur canim dert etme ben etmiyorum :D

(1,462 puan) tarafından
Senin yorumlarını çok beğeniyorum yaaa ♥️
-Reklam-
0 oy
(570 puan) tarafından

Aklima bisey geldi sjshsj romanlar kavga ediyodu adam kadina dediki arkamdan konuşan önümdeki yesin :D

(1,742 puan) tarafından
Afgdadhklmfdsc la yarıldım :))))))
tarafından
Iğrenç: );););)
0 oy
tarafından
Bizim burada bir laf var KÖPEĞ.İM ÜRER AĞZINI YORAR DİYE hiç umrumda değiller artık :)
tarafından
Bir degişigi İT ÜRER KERVAN YÜRÜR :D
0 oy
tarafından
Gorusmem.mecbursam da cok nadir gorusurum hic de takmam ben hesabimi allaha verecegim benm.ne yaptigimi bilen o.
0 oy
(8,011 puan) tarafından
Ben takmam ki daha cok kudursunlar
0 oy
tarafından
birak arkadan yemeye devam etsinler: D
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Ben hep şey diyorum i.t ürür kervan yürür:D

0 oy
(29,054 puan) tarafından

Küçük insan konuşur büyük insanlar konuşulur demek isterdim.

0 oy
(7,375 puan) tarafından
Şöyle yapiyorum watsapp durumu Arkamdan konuşanlara not:

Sizi Müsait zamanda karşımda da  beklerim..

Arkamdan konuşanlarin sözlerinde ben 

Hayallerinde imzam var 

Ben yazıyorum konuşanlar zaten üstüne alınıp cevap veriyor hayırdır kime yazdın diye bende sana diyorum 
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Yokmuş gibi davranıyorum. 
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Arkamdan konuşanlara.

Arkamdan sayacaginiza karşıma çıkın da düet yapalım.en kısa zamanda karşımda görmek isterim yaz yada söyle
0 oy
(4,386 puan) tarafından
gidip belli ettigim cok oldu da sanki ben yapmisim gibi hic yüzü kızarmadı bile ksbdekdkdk
0 oy
tarafından
Kimin arkamdan konuştuğu pek önemli değil de kimlerin yanında arkamdan konuştu kim bana laf getirdi ona çok dikkat ederim. 
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Arkamdan konuşacak cesaretin varmış yüzüme de söyle o zaman derim
0 oy
tarafından
Hiç kafama takmıyorum allaha havale ediyorum 

Benim de elti bugün mesaj atmıştı sana gelecem diye kabul etmedim çünkü biliyorum ki gitse arkamdan bi ton laf söyler  ne ben duyup üzülümüyim nede o arkamdan konuşup günah kazansın 
0 oy
(1,847 puan) tarafından
Şeytana uyma boşver bırak günahını alsınlar. Bide sana dedikoduyu getirene de güvenme dedikodu taşıyandan korkarım 
0 oy
tarafından
Hiçte umurumda olmaz 
0 oy
tarafından
Konuşan konuşsun. İnanmak isteyen de inansın valla kimseyle uğraşamam bu saatten sonra. Peşine düşünce milletin g*tü kalkıyor valla. Konuştuklarıyla kalsın. Demek ki ben de çekemediği birşey var ki arkamdan laf yapıyor cesareti olsa gelip yanımda konuşur. Bir yerde bir laf okumuştum. Arkamdan konuşabilirsiniz dedikodumu yapabilirsiniz bu benim bir adım önde olduğum anlamına gelir diye. Ve gerçekten çok mantıklı bir söz. 
0 oy
(134 puan) tarafından
Kulagima kimin getirdigine bagli? 
0 oy
(91 puan) tarafından
Gider ağızlarını yırtarım:)))) dişimin yettigigine girerim  kavgadan hayatım boyunca korkmadım  ama şükür daha başıma gelmedi mahallede herkes huyumu bilir 
(11 puan) tarafından
Kardeşim hiç kafana takma ne güzel sevaplar sana geliyor umursama hatta gül ve geç inan sessizlik kadar etkili cevap yokmuş canım

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 379 göst.
2 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 129 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 812 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,275 göst.