+1 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Selamınaleyküm akedeşler bisey sorcam ama ciddiyim Ayşem filmine bakarken aklıma takıldı ne alakaysa :)) şimdi benim oğlum 11 aylık kardeşi doğunca 14 aylık oluyo küçüğüne gece emzirmeye pispislamaya kalkacam büyüğüde sabah kahvaltı yemek oyun uyku isteyecek ben zombi gibi gezecemmi nasıl idare edecem

7 Cevaplar

0 oy
(1,313 puan) tarafından
Benimkilerinde arası 16 ay ilk 4 ay zombiydim gerçekten şuan biraz toparladım ama 3.geliyor bana rahat yok
tarafından
Amannn ben kendime huni aldım büyüğünden bitanede sana yolluyum canım :)) başka yolu yok
(1,313 puan) tarafından
Canları sağ olsun
tarafından
Orası öyle mecbur bakacaz yapcak bisey yok canım
-Reklam-
0 oy
(901 puan) tarafından
Valla bacım bilen biri bana da anlatsın durumumuz hemen hemen aynı :)) oğlum 13 aylık 2. Bebeğim doğduğunda 18-19 aylık olacak ne yapıcam bende bilmiyorum yaşayıp görücem 
tarafından
Bilemedimki ilk defa kendimi bu kadar bilinçsiz hissediyorum :)) senin yakınında kimse yokmu ben bide gurbetteyim annem gelince ne kadar kalabilirki
(901 puan) tarafından
Benimde ailem uzak annem Kıbrıs'ta ve çalışıyor. Oğlumda işten çıktığı döneme denk gelmişti 42 gün benimleydi ama bunda o şansımız yok. Bende kara kara düşünüyorum. kayınvalidem yakınımda ama bakması gereken 2 yaşlısı var o yüzden ondan medet umamıyorum. Allaha emanet büyütücez heralde hahshahshs :))
tarafından
Seninki benden kara oldu bu cevap evet napalim canım şimdi 4 saat uyuyorum 2.olunca hiç uyumam :))
(901 puan) tarafından
Aynen canım :)) Allah verir bi kolaylığını. büyüyünce rahat ederiz inşallah
tarafından
Aminnn inşallah canım benim:*
0 oy
tarafından
Sana benden bir huni takar gezersin :D
tarafından
Hahaha :))) şeffaf olsun bebeleri gorebiliyim
0 oy
(14,163 puan) tarafından
Oğlum 2bucuk yaşına yaklaştı ben hala korkuyorum yaaa :D Allah yardımcın olsun inşallah
tarafından
Ne biliyim bu kocam beni kandırdı ikisi Bi arada buyur çıkar diye Amin canım amin
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Benimkilerin arası 29 ay .. ilk 3 ay baya zorlandım kızımı sallıyorum oğlan uyanıyor kızım geri uyanıyordu 3 ay gündüz hiç uyutamadim onun için üzüldüm bakıyordum o da küçük.. sonraki 3 ay oğlumun uyku düzeni oturdu kızımı da uyuttum herşey güzeldi derken oğlum şu an 7 aylık oldu ek gıda beni zorluyor.. kızımda her gün taze pişirirdim şimdi yetiştiremiyorum mecbur 3 günlük çorba hazırlıyorum çalışan anneyim bir de .. Allah sana da yardım etsin 
tarafından
Bu bir dram hakkaten hem çalış hem 3 ay uyku düzeni oturt hem yemek yap hem ek gıda  annelik gerçekten muhteşem Bi emek sağol canım Allah razı olsun :*
0 oy
tarafından
15.5 ay var  alıştım tempoya artık şuan kızım 29 aylık oğlum 13 aylık 
tarafından
Yani uyku yemek yada dinlenmeye ne kadar zaman ayırabiliyosun
tarafından
Çocuklar yatınca bende yatıyorum gece uykularinda hiç sıkıntı yok zaten yatiyorlar sabaha kadar .oğlumu alıp emziriyorum uyuyor oluyor zaten  . Sabah geri uyuduklari zaman yemek hazırlıyorum uyanıyorlar sıra sıra yemek yediriyorum o skilde
0 oy
(51,353 puan) tarafından
abimle benim aramda 14 ay var annem hep anlatir gece olsun diye dua edermis uyuyamadan sabah olurmus Allah veriyor sabrini demekki 
tarafından
Vardır tabiki rabbimin Bi bildiği ama insan uyuyamadimi Bi gergin Bi asabi ve güçsüz oluyo be canım
(51,353 puan) tarafından
oyle gercekten bide tarlaya gidip elde bez yikarmis annemde babannem.halamda ayni evin icinde amann Allah kolaylik versin uyuyan gazsiz kusmayan bebegin olsun insallah
tarafından
Evet annemde der tarlaya ekine giderdik canımm çok sağol Aminn inşallah

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 208 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
0 oy
10 cevap 244 göst.
18 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Edagnn (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 124 göst.
2 Şubat 2024 Diğer kategorisinde asllyd (615 puan) tarafından soruldu

408,538 soru

12,275,567 cevap

37,734 kullanıcı

Kategoriler

...