+1 oy
916 göst.
Aile kategorisinde (2,488 puan) tarafından
Tuvalete girdim kizim geldi kapinin onunde agliyo adam kalkip almiyo bile cocugu. Az oncede girdim dislerimi fircalamaya cocuk geldi banyonun icine kadar esime kalk cocugu al diye bagiriyorum adam oralı degil resmen cocugun götü islanmis adamda almis eline cay tv karsisinda keyif yapiyo bide bagiriyo bana kapiyi kitle o zaman diye be ***** bende biliyorum kitlemeyi kitledigim an ciglik cigliga agliyo cocuk adam biblo gibi evde sadece mal gibi oturmaya gelmis bu dunyaya gercekten ben baskalarinin kocalarina imreniyorum onlarda mesaili calisiyor onlarinkide can ama yinede cocuguylada evde ilgileniyolar karisina yardimci oluyolar ben aksama kadar zaten cocuk pesinde kosuyorum aksam olunca gotumun ustune anca oturuyorum telefonu elime aldigim an esim bide demezmi te yine aldin yapistin telefona iyice of of yeminle cok yoruldum artik evin isini birakasim var ev kirleniyo cocukla ilgilenmesem bana ihtiyaci.var of ben ne yapayim 

37 Cevaplar

+1 oy
(1,215 puan) tarafından
Bende de var bitane bu modelden. ;)
(2,488 puan) tarafından
Yanliz degilim :-D
-Reklam-
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Ay git okurken sinirlendim 
(14,126 puan) tarafından
Vallahi yaaa sanki sadece kadinin  cocugu bazilari cok anlayissz Allah yardimcin olsun vallahi
0 oy
tarafından
Eşin yontulmamış kalas insan hiç mı almaz çocuğunu kucağına o zaman niye yaptın tövbe yaaa
(2,488 puan) tarafından
Sevmeye aliyo sadece yoksa ben sabahin korunde kalkiyorum aksama kadar uykusuzum hic demiyo ben bakayim sen dinlen
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Bendede var.. 
0 oy
(594 puan) tarafından
Aynısı bende de var
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Benim kızım öyle adam banyoya gitmiyor ağlayacak diye:)) ben gidiyorum her işimi de ediyorum ağlarsa ağlasın diye o kıyamıyor 
0 oy
tarafından
Bende yok iyikide yok çekilir dert değil Allah sabır versin 
0 oy
tarafından
Yok bacım bu aralar benim eşimde öyle çocuk agliyo mutfağı temizliyorum niye agliyo diyo sıkıldı al kucağına gezdir biraz diyorum duymamazlıktan geliyo çayını alıp gidiyo TV karşısına neyse diyorum çocuğu salona götürüyorum oyuncaklarla oynasın diye az bak diyorum çocuğun aglamasina bı geliyorum çocuk yerde agliyo benimki telefonla oynuyo bakmiyo daha bugün bu çocuğu babamın evinden getirmedim diye kavga ettim defol git başımdan diyor çekti gitti uyudu 4te hala uyuyor bide benden bakımlı olmami evin temiz olmasını çocukla ilgilenmemi hepsini aynı anda yapmamı bekliyor önceden bu şekilde değildi bı anda hep yorgunum demeye başladı hayırlısi olsun artık ne diyelim bı kaç yıl çocuklar buyuyene kadar cekicez galiba
(2,488 puan) tarafından
Cekicez kuzum ama valla bittim artik yiprandim
tarafından
Bende aynı durumdayim canım bebeğim 9qylik emekliyor oradan oraya durmuyor ev işi desen ayrı bitmiyor erkekler tek bı iş yapıyolar nazlarindan geçilmiyor ama biz kadınlar o kadar şeyi her gün yapıyoruz bide eslerimizede ilgi bekliyor biz yorulduk yıprandık desek hemen tüm gün evde ne yapiyosun derler ikinci çocuğu düşünmüyorum ilk çocuğumda böyleyse ikinci de hiç yapamam galiba diyorum
(9,627 puan) tarafından
Ayy şu ara bızız biliyomusun biraz ilgi isteyince de  s ıktır git dedi bana gidememek o kadar agrıma gittiki  bunu bıldıgı için oyle dedi.esten sevgı goremeyınce yardım alamayınca insanın ne iş yapası kalıyo ne baska bişey.
0 oy
(662 puan) tarafından
Aynısı yeminle aynısı büyüten kadar banyomu tuvaletimi zor yapıyorum kızım yürüdü kapı açık tuvalete bile yanımda geliyo hiç onun ziriltisini çekemem ama ikinci olunca napicam bu sefer susmuycam bagaricam alsın diye bizimki üstüne bana sovuyoru nerdesin cocouk agliyo diye afedersin de yani bu ihtiyaç erteleyemiyosun ki yeri geliyo adet oluyosun kaç geç çıkıyorsun seni en iyi ben anlarım boşver öteki tarafta sorarlar hesabini
(662 puan) tarafından
Eskiden öyleydim bende dedim ama şuan o yüzü vermiyorum yemeğini babası yediriyo yeni bı bebeğim daha olucak o zaman izin vermem dedim
(4,870 puan) tarafından
Bende cok hassasım hemn aglarım zoruma gider. Ama alıstım cevabını veriyorum herseye aglamıyrm:) sımdı susup dinliyor sadece aklınca benı bastırıyor zekisin senı kandıramıyorum diyor kendisi acayip zekı uyanık. Beyefendi pasalar gıbı buyumus evlendi kendısıne geldi. Kaynanam şok oluyor oglum nasıl ev isi gorur boyle sakinleşti :))
(662 puan) tarafından
Ne güzel darisi benim başıma inşallah :)
(4,870 puan) tarafından
Cnm zamanla hersey yoluna giriyor. Bende cok zorluk cektım kaynanam yanımda kalıyor 8 yıllık evliyim. Erkeklerin akılları baslarına gelmesi biraz zmn alıyor malesef
(662 puan) tarafından
Ömrümüz curudukten sonra oluyo buda çok zoruma gidiyor
0 oy
(123,062 puan) tarafından
o ne oyle breee
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Ayy ne sinir bozucu. Beterin beteri varmış. Benim ki yine çocuk mıyk dese kalkar bakar. Yani benim işim varsa tabi. İşim yoksa benim kalkıp bakmamı bekler. Yine de arada bi kızıyorum. O zamanda önüne sıcak yemek yapıp koymuyorum. Çocuk durmadı ona baktım diyorum. Kendisi yumurta kırıp yiyor. Sende öyle yap. Eşinle ilgili olan işleri ara sıra yapmayıp kendine ve çocuğuna vakit ayır. 
0 oy
(51,044 puan) tarafından
sok telefonu agzina görsün 
0 oy
(13,517 puan) tarafından
Benim eşim böyle değil bu biraz da görme ve yetiştirme ile alakalı mesela bu sabah 3 yaşındaki oğlum erken uyandı babasına gidip çorba istedi hazırlanıp çorba içmeye gittiler bizde küçük oğlumla evde dinlendik hafta içi de eşim ve oğlum başbaşa oyun alanlarına gider gezerler 
0 oy
tarafından
Benimkinin model numarasini henuz bilmiyorum cocugum karnim da oldugu icin dogduktan sonraa  bu postu bulursamm altina benm adamin kac model oldugunu yazcammm 
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Al çayını sende otur kız bakalım ne zaman kalkacak beyefendi
0 oy
tarafından
Benim pezevenkk de aynı dört aylık bebeğim var hep ben ilgilenuyom bir yıldır evliyim cekmediğim kalmadı hep çene. Bıktım artık ne gezer ne saygı var ne insanlık gündüz elinde telefon gece de yanaşır ben yorgunum diye tersleyince de küser serefsizz bıktım bu dusuncesizdenn asla Hayri yik 
0 oy
(849 puan) tarafından
Evin işini bırakın bebeğinizle ve kendinizle ilgilenin..çok rahatsız olan kendi temizler..
0 oy
(2,055 puan) tarafından

Bende de var tek değilsin ;):ermm:

0 oy
(8,306 puan) tarafından
Benim oğlumda tuvalete gidince kapıya yapışip ağlıyor ya :( 
0 oy
(25,223 puan) tarafından
Okurken fıttırdım allaha şükür bende yok bu cinsten yoksa çekmem

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.