0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,521 puan) tarafından
Sabah kalktim saat 7 idi kahvaltı hazirladim eşime dedimki kahvaltıdan sonra sen icerlerini supur akşam zaten adet oldum kasıklarım agriyo ve bende bel fıtığıda var belimde çok agriyo fıtık azdı galiba neyse bu aldı telefonunu sigarasını geçti balkona keyif yapmaya o ağrıyla yaptım tek çocuğum durmuyo zaten bide bana diyo çocuk kendini yırttı ağlamaktan niye bakmıyosun on tane elimmi var benim ya 2 günden beri zaten kislik yaptım 5 dk oturamadim kicimin üstüne bana kalkmış diyo napiyosun evde koca gün doğru oturup TV izliyom koca gün ya bebeğim zaten emzik tutamayan bı bebek tutamayincada agliyo iki büklüm uyuyana kadar ben tutuyom ağzında memeyi artık kalkmayada basladi donmelere sallarken bile kalkmaya calisiyo bazen zorlasiyo bu sefer sallamam adama çok kolay geliyo tabi o saniyo bulaşık çamaşır kendi kendine yıkanıp kuruyo vallahi yeminle bıktım bu dünyadan artık 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet canım bı tek sende var galiba böyle düşüncesiz hayavanaattt bir koca Allah yardım etsin 
(2,521 puan) tarafından
Ya gerçekten çocuğu 5 dk kucağına alır o arayanlarada uyuttum vs.der ya diyorum bu evde sonuçta sende yaşıyorsun geceleri ben gibi kalkıp çocuğu uyutmuyosun mama derdin yok zaten uyuyosun bütün gece bari gunduzleri sen ilgilen biraz diyorum yok ya yok
-Reklam-
0 oy
(848 puan) tarafından
Hizmetçi olmanız için evlenmiş sanırım sizinle. 
(2,521 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Kwyfini bitirince supururdu belki ben olsam ellemezdim pis kalsin cocugumu alir giderdim doger odaya.. 

Kahvalti yerine de b*k yesin oyleleri. Ya cocuga bak ya ise yardim et eline mi yapiscak
(2,521 puan) tarafından
Zaten bizden önce kalkiyo kahvaltiyi hazırla bari diyorum bide bana diyo çocuk koca gece uyuyo bahane yapma kendine diyo ya bu cocuk robot değil koca gece uyusun uyaniyo
(7,788 puan) tarafından
Cocuk uyanınca birak aglasin o kocanda uyansin çocuk her uyandığında.
Birak aglasin derken aninda susturma yani esin duysun covugun sesini o da uyansin.
0 oy
tarafından
Eşim yardm eder bana saolsn canm allah yardimcin olsn böyle yapiyorsa kıymet bilmez sen agzinla kuşta tutsan
(2,521 puan) tarafından
Kıymet bilmiyo zaten

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 981 göst.
11 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Buket masal (2,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 474 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 536 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Herseyimsinnn (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 712 göst.
12 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,521 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,039 soru

23,727,960 cevap

313,367 kullanıcı

...