0 oy
120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 2 bucuk yasndaki kızım 1 haftadır sürekli ishal kusuyor uykusunda bile kusuyor bisey yemiyor halsiz hastaneye götrdük ilgilenmiyorlar idrar tahlili istyor bu çocuk idrarını o kaba yapmyor yarın baska hastanrye götrcez bu hastalıktan önce dondurma falan yedi sulara girdi islattı kendini ondan olabilir mi 

Bende dün hastanelik oldum hastaneye kaldrdılar beni tüm vucudma sancı girdi birden kusma bel kas ağrısı istahsıxlık bugün geçti şimdide eşim aynı şekil oldu anlayamdk 

Bunla kızımızın bağlantısı varmıdır

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 haftadir hicbisey yapılmadı mı ? 

Yazıktır canım salgın var zaten. Gidip serum taktırın çocuk çok su kaybetmiştir. Bizde geçirdik serum yedi ve ilaç verdi. Kan tahlili alıyor idrar almıyor. Hiç beklemeyin gidin
tarafından
Yaptk canm.gittik dr bisey yapmadı kaybetti cocugum su farkndaym sürekli su su diyot offf "((((
tarafından
Hata etmissiniz. Ordan çıkıp başka doktora goturmeliydiniz. Yavrum nasıl zor biliyorum. Biz 4 gün savaştık resmen. Eriyor gözünün önunde. Onun o kadar su kaybetmesine izin verme. Devam ediyorsa acile götürüp serum verdir çocuk rahatlar.
-Reklam-
0 oy
(666 puan) tarafından
Canım corona testi verin isterseniz yiğenim de öyleydi sonra ablam sonra ben aile boyu corona atlattık 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Rota virus olmuş olabilirmi bebiş :(
tarafından
Rota virüs olur muki
(1,091 puan) tarafından
Olmazmı salgin var bu ara aşısı varmiydi
tarafından
Rota virüs aşısı yok canım keşke yaptrsaydm
(1,091 puan) tarafından
Tühh keşke :( yani en azından hafif atlatirdi 1 hafta diyorsun bebek için çok uzun bir süre ishal aşırı su kaybetmistir mutlaka başka hastaneye gotur
0 oy
(6,075 puan) tarafından
Rota virüs aşısı var mı yoksa sizede bulaşmış olabilir rota bulaşıcı çünkü 
tarafından
Aşısı yok canım rota virüs olabilir evet peki belirtiler böyle mi rota virüste
(6,075 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla böyle siz İnternetten iyice araştırın rotaya benziyor
tarafından
Tamam canm teşekkrler
0 oy
tarafından
Benim kızımda 2 gündür böyle bol bol su içir sıvı kaybı yaşamasın büyük ihtimalle rota virüsü olmuştur çocuklarda yine fazlalaştı
tarafından
Özel hastaneye götürsem aşısını yaparlar mı veya serum bağlarlarmı
0 oy
(181 puan) tarafından
canim benim kizlarim da gecirdi serum takildi hastahane de bile kaldik cok zor bir surec salgin var dedi doktor sonra bana gecti 1 gun sürdü dikkat et ozellikle cok kusuyorsa hic bekleme derim korkutmak icin soyleniyorum sakin yanlis anlama
tarafından
Benimkide 1 gün sürdü işte hemen hastnye gtrcem cnm

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 134 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Umutsuzzz (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 345 göst.
1 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 214 göst.
28 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
25 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu

405,839 soru

12,162,946 cevap

36,612 kullanıcı

...