0 oy
121 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (28 puan) tarafından
Bebeğim 39 günlük sürekli ağlıyor ağrısı var ağrı kesici şurup verebilir miyim

2 Cevaplar

0 oy
(12,709 puan) tarafından
Ağrısı olduğunu nerden anladın canm belki gazı vardır 
(28 puan) tarafından
Uzun süre hiç durmadan ağladı gaz damlası kullandım işe yaramadı hatta daha kötü oldu bıraktım gazı olsa dahi çaresiz kaldım verdim belki biraz rahatlar diye
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Canım gazı kakası falan vardır belki hemen bence verme şurup karnına masaj yap bacaklarınla karnına masaj yap sırtına yap ayaklarının altını yağla öyle masaj yap hemen şurup verme ne kadar masum gözüksede daha çok küçük 39 günlük 
(309 puan) tarafından
Yani olmaz canım ama demek istediğim vücudunu şuruba alıştırma biz mesela büyükler nasıl bir yerimiz ağrıdığında hep hap içiyoruz iyi değil yani he aşılardan sonra huysuzluk ateş olur hiç çekinmeden hemen ver canım ama böyle durumda bence ilk once masaj falan yap her yerine gaz çıkarmayı dene
(28 puan) tarafından
Haklısınız çok çaresiz hissediyorum kendimi ne zaman eve misafir gelse bebeğim böyle huzursuz oluyor bugün yine misaifr vardı çok kötü oldu ağlama krizlerine girdi gelen misafir eşimin akrabasıydı onunla kayınvalidem tutturdu fitile alıştıralım çocuğu sırf fitil vermesinler diye şuruba razı kaldım
(309 puan) tarafından
Ay o zaman iyi yapmışsın canım fitile alıştırmanı tavsiye etmem gerçekten bağırsaklarını tembelleştiriyor çok zor oluyor Bi daha ben düştüm o hataya bir tane gaz masajı var ama video şeklinde burdan atılabilse keşke atayım sana inan çok iyi geliyor o videodan sonra oğlumun gazını çıkarmaya başladıım ben
(28 puan) tarafından
videonun başlığını atabilir misin belki bulurum çok mutlu olurum canım ya
(309 puan) tarafından
Ya Bi instagram hikayesinden ekran kaydı almıştım canım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
22 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayat devam ediyor (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 739 göst.
0 oy
6 cevap 130 göst.
29 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,851 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 284 göst.

406,130 soru

12,176,046 cevap

36,653 kullanıcı

...