0 oy
345 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (112 puan) tarafından
Nasil sunnet ettirdiniz kac yasindaydi ne kadar sure aci cekti ve hangi yontemle suunet oldu

24 Cevaplar

+1 oy
(865 puan) tarafından

Bende beklim burda sünet adayıyız daha yaptırmadık :D

(112 puan) tarafından
Ay kiz cok korkuyom valla normaldede huysuz 18aylik  valla napsam bilmiom seninki kac yasinda
(865 puan) tarafından
16 buçuk aylık canm ya pandemiye faln denk geldi yaptırmadık, şmdi de eşim işler yoğun zamn yok bnmde gözümde büyüdükçe büyüyor
(112 puan) tarafından
Ayni durumdayiz valla benimde gozumde buyuyo pandemiydi suydu buydu derken bu zamana kaldi simdide korkuyom valla
(865 puan) tarafından
Nasip artık herşeyi Bi süreci var napalm
-Reklam-
0 oy
(6,087 puan) tarafından
4.5 aylıkken dikişli oldu ilk gün ağladı yalnızca sonra normale döndü 
(112 puan) tarafından
Bizimki 1 bucuk yasinda cok korkuyorum ya nasil olcak diye
(6,087 puan) tarafından
İlk gün zor geçiyor ilk idrar sonrası baya ağlıyor ama sonra karton bardağın arkasını kes pipi etrafına tak bezi öyle bağla ki rahat hareket etsin 1 hafta bardak taktım ben rahatsız olmasın diye
(112 puan) tarafından
Ne kadar zaman uykusuz geceler var
(566 puan) tarafından
Bizde 4 bucuk aylikken yaptırdık normal dikişli sünnet hiç ağlamadi sadece sünnetden once 4 kere muayneye goturdum yapışıklılik varmıs doktor 2 3 gun arayla pipisini ittirip kırem sürmüştü ilk yaptığı gün ağlamıştı evde çişini yapınca sonraki gunler ağlamadi ama doktordan korktu o yuzden sünnet olurkende baya ağladı doktoru gorduğu icin sünnet bitti giydirdim bidaha hic ağlamadı
Bize krem vermedi sargı bezi ve yesilimsi bi su verdi pipisine sargi bezi dolayıp suyu döktüm yapışmadı da hiç öyle gecirdik biz tek basımaydım eşim vardı sadece o da işe gidiyo tabiki yani ben 22 yasindayim belki sen buyuksundur ben yaptıysam herkez yapabilir :)
(6,087 puan) tarafından
1 gece mızmızlandı sadece öyle sürekli uyumama durumu yok merak etme ilk çişini yapana kadar.. Bizimde pipide yapışıklık oldu doktorumuz açtı açarken biraz ağladık okadar eve gelincede ağlamadı bende kantoronla masaj yaptım sürekli hala arada yapıyorum
0 oy
(6,016 puan) tarafından
45 günlüktu canım hic birsey anlamdik uyuyordu hep zaten
0 oy
(98 puan) tarafından
Benim oğlum 1 aylıkken sünnet ettirdim çok şükür rahat şuan 2 buçuk yaşında yavrum unuttu hatırlamıyor bile 
0 oy
(3,462 puan) tarafından
40ı çıkmadan klipsli yaptırdım bir hafta içinde iyileşti şükür bezinin içinde olduğu için bilmedi şimdi iyi ki erkenden yaptırdım diyorum 5.aya girdik. 
0 oy
(1,947 puan) tarafından
1 buçuk yasindayken yaptırdık keşke daha erken yaptirsaydik dedim yani.ozle klinikte yaptırdık ilk başta iğne vurdular oraya 15 dakika bekledik uyustu daha sonra kestiler klips taktilar (adı yanlista olabilir)Bez takip çıktık.ilk cisini yaparken acıdı bide krem verdiler klips kenarlarına surduk zar zor 1 hafta sonra çıkardılar 1 2 ay devam ettik kremi surmeye ilk 1 hafta birazcık zorlandi çünkü elletmiyorxu hiçbir şekilde.daha sonra düzeldi çok şükür 
0 oy
(369 puan) tarafından
40kı çıktıktan hemen sonra yaptıracagım , yaşının dolmasını bekleyecek hata yapmak istemiyorum 
0 oy
(3,463 puan) tarafından
4 aylıkken yaptırdım, ilk gün biraz ağladı, ikinci gün sabah ağladı sonra yavaş yavaş düştü ağlaması, üçüncü gün hiç bişey yoktu Allah'ıma şükürler olsun iyi ki erken yaptırmışım
0 oy
(9 puan) tarafından
Merhaba canım benim iki oğluşum var ellerinden opsun biri 8 yaşında diğeri 10 aylık oruçta sünnet ettirdim ikisinide ilk gün biraz sıkıntılı geçti büyüğü mizmizlandi ama çok şükür ki sorunsu geçirdim oğlum 4. Günü okula bile gitti ama en çok işe yarayan sünnet kilodu idi büyük oğlumda küçüğü zaten hiç sıkıntı değil hatta beze falan yapışır dediler hcde yapismadi. Benimkiler hastanede tümden uyutularak yapıldı ayirca sakın özele okadar.para vermeyin ben devlette yaptım cokda memnun kaldım ❤️
0 oy
(4,090 puan) tarafından
3 aylıktı dikişli oldu ilk çişinde ağlamıştı.  Bardak kesip koymuştuk bezi değmesin diye o bayağı iyi olmuştu.  Bol bol krem sürüyorduk.  Çabuk geçiyor bezle birlikte kaynıyor yara 
0 oy
tarafından
1 aylikken yaptirdik canim fitik ameliyati olucakti sunnetide oldu ilk cisini yaparken cok agladi 3 gun de rahatladi 1 haftada iyilesti çok sükür 
0 oy
(14,612 puan) tarafından
4 5 aylik bizde yaptıralım diyoruZ ufakken daha kolay oluyormuş 
0 oy
(11,179 puan) tarafından

8 veya 9 aylıktı yaparken ağladı bı oda ellerini tuttuk diye ;) gerisinde bende çok şaşırdım eve geldim emeklemeyen çocuğun emeklemeye başladı :)sadece o bölge uyuşturuldu cnm 

0 oy
(9,945 puan) tarafından
23 günlüktü yaptırdım 1 haftada iyileşti narkoz verilmedi 
0 oy
(2,153 puan) tarafından
34 günlükken oldu lokal anesteziyle bı ilk gün zordu onun için sonrası kolaydı kremi vardı onu sürdük  10 gün falan hemen iyileşti iyileşme süresi çabuk oluyir erken yapılınca .

En iyi yaptığım şey oldu şimdi kıpır kıpır o kremi falan suremezdim muhtemelen.
0 oy
(13,569 puan) tarafından
İki oğlum da 3 aylıkken sünnet oldu lokal anestezi ile 10-12 dk kadar sürdü eşim ve ben de vardık eşim ayaklarını ben ellerini tuttum konuştum akşam üstü oldu 1,5 gün huzursuzluk oldu sonra iyileşti 1 hafta antibiyotik krem kullandık
0 oy
(3,679 puan) tarafından
4 aylıkken yaptırmıştım ben lokal anestezi ile yaptılar kolay atlattı ama doktor pipisinin derisini biraz fazla dikmişti başka üroloji doktoru düzeltelim dedi daha iyi olur dedi 2 hafta önce 22 aylık şuan tekrar yaptılar etini duzelttiler ama sünnet olmuş gibi kesiği vardı yine kolay geçti zorlamadi beni ne kadar erken o kadar iyi
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Klipsli sünnet tercih ettim çok kolay geçti çok şükür 17 aylık
0 oy
(1 puan) tarafından
2 aylıkken ettirdim iyiki de ettirmisim hemen iyileşti huzursuzluk falanda olmadı antibiyotikli krem verdiler sürdüm ağrı kesici bile vermedim 8 dakika da yaptılar lokal
0 oy
(3,004 puan) tarafından
3 buçuk aylıktı sünnet ettirdim 15 gün geç bile kalmışım meğer :D hareketlenmeden oldu bitti şükür .. yikadikca iyileşiyormus meğer bizimkinde hava soğuk diye pek yikayamadim bir hafta sürdü iyileşmesi 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 187 göst.
13 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugba3101 (1,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 197 göst.
22 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sorucukk (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 257 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,253 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 321 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde medvey (1,251 puan) tarafından soruldu

408,573 soru

12,276,784 cevap

37,784 kullanıcı

Kategoriler

...