Kaç keredir böyle postlar görüyorum bakın arkadaşlar ben 10 senedir ebe hemsireyim.Yaptiranin pişman olduğunu görmedim.Yaptirmayanin pişmanlıktan kendini yiyen bitirenine çok denk geldim Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda gebelikte yapılan şeker yükleme testinin anne veya bebeğe zarar verdiğine dair herhangi bir bulgu yok !!! Dolayısıyla Gebelikte şeker yükleme testinin zararlı olduğunu bilimsel olarak iddia etmek mümkün değil. Bunun aksini söyleyecek herkezle de sonuna kadar tartisiirm. Bebeğinizin ölü doğmasına doğduktan sonra aniden ölmesine obezite kalp rahatsızlığı ve böbrek rahatsızlığiyla dünyaya gelmesine sebep olabilirsiniz. Şeker yuklemesini yaptırın !!! Doktorunuzu dinleyin ve yaptırın .. Gebelik diyabeti bbklerin anne karnında veya doğum sonrası ani ölümüne suyun fazla olmasına doğum sonrası solunum sıkıntısına sarılığa kandaki alyuvar sayısının artmasına kandaki kalsiyum değerinin düşüklüğüne neden olabilir. Çok ciddi bir konu !!!
İlkinde yaptım çok kilo aldım 2.de yapmadım hiçbirşey herşey çok nolmaldi bazıları sebebinin o olduğunu söylüyor nekdar doğru bilmiyorum.
1,488,369 soru
24,329,232 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın