+1 oy
1,491 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sabah babam beni aradı oda odada uyurdu bende mutlaktaydım peşinden ablam aradı geldi mutfağa hakaret küfür eti durduk yere neymiş uyandirmisim  tekrar beni yumrukladı beni kovdu kızımı aldı kapıyı üstüme kilitledi bende ablama geldim babamlara geldik

26 Cevaplar

+1 oy
(8,414 puan) tarafından
Konu ne canım
tarafından
Konu yok sırf babam aradı uyandı die saat 10 du hep hakaret ediyor küfür ediyor şiddete meyili
-Reklam-
+1 oy
(3,666 puan) tarafından
Sabah sabah ne enerji var ya, Rabbim akıl fikir versin eşine ne olmuş aradıysa belki önemli bisey var
tarafından
Kavga etmeye yer ariyordu
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Diğer postuna baktım canım zaten doluymuş telefon sesi bahanesi olmuş kusura bakma ama eşinden midem bulandı nefret ettim Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin iki yıldır evliyim hep şiddet görüyom hem fiziki hemde bedensel
0 oy
(854 puan) tarafından
ya kizim niye cekiyon ki boylesi gerizekal.i adami ya bu siddetin her turlusune karsiyim ama yeter gercekten kendinizi bu kadar niye ezdiriyosunuz ya ver kizi baksinlar benimde kizim babasinda benim ikinci evliligim kendimi toparlar toparlaz alicam kizimi boylesi seref yoksunlarina tavizvediginiz icin bu kadar kadin cinayetleri isleniyo kizinin babasi cik git o evden esse.k gibi bakar merak etme sen de kendini yoparlayinca alirsin ailen sahip cikmiyosa cikiyosasa ver bosanma davani ac ac tazminat nafaka davani al parasini otur ye 
(6,046 puan) tarafından
Kafayı mı yedin ya çağır polisi git bebeğini al. Şiddete meyilli diyorsun ya çocuğa birşey yaparsa git cocugunu
(854 puan) tarafından
her ne olursa olsun ailen arkandaysa cocugunu da alabilirsin canim benim ogluma alti haftalik hamileydim ben esimi biraktigimda buyudu cok sukur su an 17 aylik ikinci esimden de 33 haftalik hamileyim sadece kizim orda o da bes yasinda zaten akli yetiyo sadece maddi acidan zorluk cekiyorum bir seneye kadar toparlanip onu da alicam yanima kim ne derse desin al polisi bebegim emiyor anneye muhtac de siddet goruyorum de ver bosanma dilekceni yazik gunah bebeginede sanada bebeginin piskolojisi bozuluyor oyle ilerde toplaman cok zor olur polis alip direk verir zaten sana bide uzaklastirma karari al kapina geldigi dkk ara polisi alsinlar atsinlar ceza evine canina bebegine mi yazik deil ele elin evladi ucuz derler burda buyukler o seni harcayabiliyorsa sende harca uc bes kurus bozukla kimse zengin olmaz
tarafından
Benim aylem polise karşı polissi mahkemeyi ayıp görüyorlar
(1,564 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ne çekiyosun ya birak sürünsün ** gibi
(854 puan) tarafından
peki karsi da cenazeni cikarinca mi ayip oadigini anliyacaklar bak canim ben kolay seyler yasamadim uc bucuk sene icerisinde yedigim dayaktan kahkaha atiyodum piskolojim o derece bozulmustu ailem kabul etmiyordu intihar ettim rabbim affetsin ic organlarim bes dkk daha gec kalsalar iflas edecekmis yogun bakimda yattim kulak zarim patladi yuzde doksan duyu kaybim vardi kafaya koymustum ya onu oldurucektim kurtulucaktim yada kendimi ama en sonunda simdiki esimle tanistim birisi iki yasinda birisi alti haftalik karnimda iki cocugumla kabullendi beni hayatim tamamen degisti su an el ustundeyim bir dedigim iki olmuyo cok sukur rabbime brakmasaydim eger ya ceza evinde olacaktim yada mezarda sonun da boyle olacak senin ya ceza evi ya mezar bir an once kurtulmana bak tek diyecegim bu rabbim yardimcin olsun ...
0 oy
(2,722 puan) tarafından
Kaç yaşindasın merak ettim Allah o pi. Sliği islah etsin şe.refsiz ya 
(622 puan) tarafından
Olabilir al kızını da git babana o zaman niye eziyet ediyorsan hem kızının psikolojisine hem kendine
tarafından
Geldim zaten babama ama kızımı getiremedim
(11,506 puan) tarafından
Polisle gidip kızını al öyle insan herşeyi yapar çocuğa bile şiddet uygular
(2,722 puan) tarafından
Gerçekten sizlerdeki sabıra taş dayanmaz nasıl kızını aldı ya yazık o çocuğa babanın yerinde olsam gider o kapıyı kırar o çocuğu ondan alırım zaten belliki psikolojisi iyi degil o çocuğu onun eline verme Allah korusun heran herşey yapar
tarafından
Kizimi alacam zaten yarin
0 oy
tarafından
Böyle bir psikolatla bir ömür nasıl geçecek en iyisini yapmışsın 
tarafından
Hep dövüp kovuyordu
0 oy
(2,281 puan) tarafından
 . Madem seni dovuyo alma eve yada ailen kabul etmiyormu etmiyosa seni dovuyomu aklini kullan o sana vururken birden bi dellen yık evi bastan asagi kir herboku . Eline oklavayj gecir vur bacaklarna sirtina bi yerde anırt onu . Careleri biz ureticez . Birde unv mezusunuz meslek sahbisin yani neden cekiyosun ki meselegini yapamaz misin?. Ünv mezunu olan birine gore Yanlış anlama ama yazım şeklin çok feci . Bu posta anlamak için önceki postunu okudum o daha feci ciktim . Allah yardımcın olsun tekrar
tarafından
Benim psikolojim darma durman bana evi yikma fırsat vermedi ilk yumruk ta sinirlendim kızımı ver gidecem dedim kızıma yapıştı beni dışarı ati
0 oy
tarafından
Sen sakin kaldığın için tepene çıkıyor. Şimdi git polise dayan kapısına bak bakalım nasıl tutuşuyor. Al çocuğunu, mesleğin de varmış. Çalış hayatını kurtar. 
tarafından
Öyle yapacam zaten şimdi çok kötüyüm
tarafından
Üzerinden zaman geçirmeden yaparsan sen haklı olursun 1 haftadır aklın nerde diye sorarlar bu sefer yani. Darp raporu alabiliyorsan onu da al.
tarafından
Hayır bir iki yumruk atı fırsat vermedim sinirlendim gidecem dedim git dedi
0 oy
(3,099 puan) tarafından
Canım kızın 10 aylıkmış bence orda bırakma. Ne kadar babası da olsa sana ihtiyacı var. Eşinin piskolijisi de iyi değil bence bebek falan bakamaz. Al polisi dayan kapısına. Ne diye cekiyorsun şöyle adamların kahrını anlamıyorum. Ailen kızıyorsa da kizsın. Elin adamının dayağını lafını çekeceğine ailenin lafını sözünü çek. Çocuk biraz büyüyünce çalışır kendine duzen kurarsın zaten. Nafakanı da alırsın kimseye yük olmadan onurunla gururunla yaşarsın. 
tarafından
Kizimi almış annesine gitmiş ben ayleme tam herşeyi anlatmadım kendimi toparliyim sakinlesim Her şeyi anlatırım ayleme kızımı almak için herşeyi yapacam ama önce kendimi toparliyim
(3,099 puan) tarafından
Kesinlikle bebegini onlara bırakma canım. Yazık daha süt kokulu anne sıcaklığına ihtiyacı var. Biran önce ailenle de konuş olay sıcakken anlat herşeyi. Bebegin için biraz önce toparlanman lazım. Hem bebeğin de yanına gelince daha cabuk toparlanirsin emin ol. Şimdi hem bu olanlar hem evlat hasreti daha zor olur senin için.
tarafından
Nasıl anlatacam bilmiyom da sadece tartıştık geldim dedim
0 oy
tarafından
Bahane s.erefsiz sana erkeklik yapacağına birde dışarıya yapsın böyleleri ancak karısına erkeklik yapar zaten elleri kırılsın inşallah 
tarafından
Zaten bi tek bana böyle erkeklik yapıyor
0 oy
(1,224 puan) tarafından

Kesinlikle bi tedavi olsun. Var kafasinda bisey belli ki :ermm:

tarafından
Psikoloji bozuk zaten bozuk olmasa annem öleceğine sen öl demez
(1,224 puan) tarafından
Valla bi sekilde tedaviye ikna edilmesi lazim hem kendine hem size zarar verir
0 oy
(65 puan) tarafından
Yok artik yaaa bu ne eziyet ne cekiyon kahrini al kizini git babayin evine haddini bilsin 
tarafından
Kizimi vermedi
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Ailen arkandaysa git polise darp raporu al kızımı aldı de alir polisler kızını o hayvandan 
tarafından
O kadar çok dövmesine izin vermedim rapor verirlermi
(2,182 puan) tarafından
En ufak kizarikta bile bakıyorlar şikayet edersin en azndan
tarafından
Daha öncede gitmiştim kanıt olmadan şikayat edemezsin dediler
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Çocuk babasıyla mı kaldı kuzum 

Allah bildiği gibi yapsın o ...........
tarafından
Evet kızımı aldı beni dışarı atu
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Şimdi gerile gerile erkekligini hissede hissede uyuyordur beyinsiz 
tarafından
Evet yüzsüz zaten
0 oy
tarafından
Cehennemin dibine uyusun da son uyuyusu olsun k*pegin
tarafından
Amin imslh
0 oy
(311 puan) tarafından
Bacım 10 aylık bebeği nasıl bıraktın aklım almıyor düşündükçe tüylerim diken diken git al bebeni nasıl alıyorsan al ama al onsuz bir saniyem geçemez benim ki 6 aylık Allah yardımcın olsun 
tarafından
Çaresizlik nedir bilirmisin
(311 puan) tarafından
Allah yaşatmasın da günah ya o nasıl adammış Allah yardımcın olsun bacım
0 oy
(51,986 puan) tarafından
gidip alsana kızını ortalığı yiksana 
tarafından
Vermedi yapıştı çocuğa benide dışarı ati
0 oy
tarafından
Onu öldürürüm ama gerçekten öldürürüm gene de çocuğumu bırakmam. 
tarafından
O fırsatı bana vermedi ki
tarafından
Dayan kapısına polisle. O cocuğun sana ihtiyacı var.
tarafından
Gitim yine kavga etik vermedi kovdu
tarafından
Allah akıl fikir versin
0 oy
(650 puan) tarafından
Aldın mı kızını ? 

Aileler konuştu mu sen konuşma bence baban babası ile konuşsun kızını da annenle gidip alsınlar
tarafından
Aylesi benim aylemle konuşmuyor babam gitti kızımı almak için vermemiş

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,114 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,109 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,049 göst.
22 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aleynayagmrrr (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 392 göst.
20 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu

411,892 soru

12,399,618 cevap

44,367 kullanıcı

Kategoriler

...