0 oy
568 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,416 puan) tarafından
O kadar sene sevgili ol yol bekle kavuş evlen ama mutlu son mu ??? 

23 Cevaplar

+13 oy
tarafından
insanlar tanışıb evlenmez.

Evlenib tanışırlar.
tarafından
Ay artılarıma bak ışıl ışıl. Elleriniz derd görmesin.
Bu arada eşimle ben yüzük taktıkdan sonra ilk konuşmamız oldu:)) yani sonradan tanıştık biz
(1,743 puan) tarafından
Bir ışıkta benden o vakıt çok güzel
tarafından
Işık ışık ışık :D
tarafından
Işık ışık:))) ❤️❤️
tarafından
Ayy nur saçdım bu kızlar sayesinde♡
-Reklam-
+1 oy
(891 puan) tarafından

Yok bence mutsuz sonsuzluk:D

(1,552 puan) tarafından
Artıladım :D Ya da sonsuz mutsuzluk olabilir :)
0 oy
tarafından

kavusursan biter ask demisler :D

(2,416 puan) tarafından
O zaman ne gereği vardı da hayatımızı mahvettik :) cidden evlenince bitiyor herşey ya
tarafından
leylayla da mecnunla evlense sonucta do..nunu yikayacakti :D
(2,416 puan) tarafından
Hahahhahah hahahah +++++++ helal ❣️
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Valla bir kuş bir barışık çok şükür ki şiddet yok sevgi saygı var arada ufak tartışmalar gerisi mutluyuz çok şükür canım 
(2,416 puan) tarafından
Maşallah size cnm benim arada olur öyle Allah bozmasın ❣️
(7,375 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(13,800 puan) tarafından
Yasadigin sürece son diye bisi yoktur bence ve öyle olup evlenip mutlu olamayanlar da var ne kadar uzun tanirsan tanı sevgiliyken başka evlenince çok başka oluyor ilişki 
(2,416 puan) tarafından
++++ evet ya
0 oy
tarafından
Evlendigin kişiye bağlı :)
(2,416 puan) tarafından
Şimdi eşimde aynı cevabı verdi :))
tarafından
Bir şey daha ekleyeyim senin iç alemin de önemli normalde mutsuz bir insan evlendiğinde de çiçek gibi açılmayabilir ilk önce kendi yaralarını kendin sarabilecek güce gelip öyle evlenmek sana da karşındaki insana da daha sağlıklı Bir evlilik hayatı sunar.
(2,416 puan) tarafından
Hmmm doğru diyorsun cnm
0 oy
tarafından

No no no baby mutlu sonu evlilikte ararsan vay hâline :D

(2,416 puan) tarafından
Aradık bulduk sandım ama evlenince herşey değişiyormuş
tarafından
Geçmiş olsun :)
0 oy
(7,372 puan) tarafından
Çok şükür diyim pişmanlığım olmadı şimdiye kadar ❤️
(2,416 puan) tarafından
Maşallah size cnm Allah bozmasın ❣️
0 oy
(386 puan) tarafından
Sonu mutlu son canim genelde erkekler yaslaninca karilarina daha cok deger veriyo herseyi yapiyo kadinin gonlunce ama kadinin resmen o zamana kadar haşati cikiyo
(2,416 puan) tarafından
Evet ya asıl gençken lazımlae niye yaş alınca değerini anlıyorlar ki
(386 puan) tarafından
Bi bilsem sonucta yaslaninca elin tutmuyo ayagin tutmuyo kanin cekiliyo ama simdi kanimiz kayniyo
0 oy
(1,552 puan) tarafından

Anası bacısı falan yoksa belki :D

(2,416 puan) tarafından
Ana bacı değil cnm herşey erkekte bitiyor eğer eşin seninle bir ve arkandaysa kimse ne laf söyler nede bişey erkek kadını yüceltendir eğer ana bacı derse o evlilik olmuyor yani benim eşim ama yeğeni öyle değil mesela karımda karım dediği için herkes saygı duyuyor
(1,552 puan) tarafından
Keşke onlar bizi yerin dibine sokmaya çalışmasa da eşlerimiz yüceltecek diye beklemesek.. Herkes herkese insanca davransa.. Ama senin dediğine de sonuna kadar katılıyorum.. Kaynana eltime bi laf söylediği zaman, kaynım ordan ben hatunumdan memnunum diyor kaynanam lafının gerisini getiremiyor.. Bana bişey dense eşim hiç ses etmiyor.. Sen, benden memnun değil misin diyorum memnunum diyor
(2,416 puan) tarafından
Al bendende o kadar cidden yıprandım artık
(1,552 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun valla, el kapısı dedikleri bu oluyormuş, iyice anladım
0 oy
(916 puan) tarafından
Bencede evlilik mutlu son.
0 oy
tarafından
Mutlu son değil bence evlendikten sonra hiç bilemediğimiz huylar çıkıyor iyi diye evleniyorsun bambaşka yüzüyle karşılaşıyorsun 
(2,416 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi
0 oy
(2,960 puan) tarafından
Herkes için mutlu olmak geçerli olmuyor maalesef görücü usulü evlendik nişanlılık dönemimiz güzeldi çok sevdik birbirimizi ama ben çok soğudum bazen görmek sesini duymak istemiyorum o hala beni seviyor 
0 oy
tarafından

Mutlu son olup olmadığı biraz da oyunculara bağlı :angel:

0 oy
tarafından
Mutlu son değil mutlu sonsuzluk .bence biraz da mutlu olmak insanın kendi elinde herşeyi kafaya takar ince düşünürsen çok beklentin olursa mutlu olamazsn ama herşeyi akışına bırakıp düşünmeden en ufak şeyde sevinmek de bizim elimizde . Şahsen ben çokta düşünmem herşeyi geldiği gibi yaşarım hayatı çokta şükür 
(2,416 puan) tarafından
Ne güzel dedin ama işte takan biriyim elimde değil yıpranıyor insan
0 oy
(658 puan) tarafından
Asıl hayat evlendikten sonra başlıyor bence 
0 oy
tarafından
Evlilik kişinin geçimine, bakış açısına bağlıdır canım. Bizce değil ama aşırı mutluluk. Eşler birine karşı saygı, sevgi içinde olduktan sonra evlilik güzel şey. İnsanın sevdiği ile birlikte olması, karışanın edenin olmaması, sadece bir birlerine ait olması gerekir ki güzel bir aile olsun, mutlu evlilik olsun. Çok şükür iyi ki eşimle evliyim iyi ki bu mutluluğu onunla yaşıyorum. Hala bir birimize ilk günkü gibi aşığız, hala ilk günkü gibi seviyoruz. 4. 5 yıldır birlikteyiz. 
0 oy
tarafından
Ayy evlilik guzel sey degil ama hayat bu asik oluyorsun sonra ayni evde yasamak icin evleniyorsun 

Ask:çocuk olunca oluyor 
0 oy
(7,863 puan) tarafından
Mutlu son değil tabi ki. Mutlu son yoktur zaten. Her son hüzün ve gözyaşı dır. 
0 oy
(135,552 puan) tarafından
evlilik son degil baslangictir

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 738 göst.
26 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (832 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
2 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
2 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,226 göst.
24 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu

411,405 soru

12,384,376 cevap

43,414 kullanıcı

Kategoriler

...